Få Android L Like-varsler med en svarteliste for apper

Interaktive varsler er nå en ting; iOS 8 har allerede kommet ut med interaktive varsler, og Android L har også forhåndsvist dem og kalt dem «Heads Up-varsler». Det er bare et spørsmål om tid før de blir mer funksjonelle. I motsetning til iOS 8 som rulles ut til alle enheter vilkårlig, kommer ikke Android-brukere til å få Android L samtidig som den gjøres tilgjengelig på enheter som Nexus 5. Noen brukere kan ende opp med å vente mye lenge, så en app er den eneste måte å bygge bro over dette gapet. Møt HeadsUp, en gratis Android-app som gir deg interaktive varsler, prioriteringsadministrasjon og en svarteliste for å blokkere appvarsler. I utgangspunktet er det som Notific bortsett fra at det er gratis.

  Overvåk hvilke applikasjoner du bruker oftest [Android]

Når du først starter HeadsUp, må du aktivere den og gi appen tillatelse til å få tilgang til varslene dine. Du kan velge mellom et mørkt og lyst tema. Du kan deretter administrere hvilke varsler som skal filtreres gjennom til startskjermen din ved å velge prioritetsnivå. Tilpass hvor lenge varselet skal forbli på skjermen og aktiver et alternativ for å avvise det hvis du trykker hvor som helst utenfor varslingsområdet. Dette er spesielt nyttig hvis du spiller et spill, selv om det kan være et problem hvis du skriver en e-post og trykker et sted på skjermen før du leser varselet.

  Slik kalibrerer du berøringsskjermen på Android

Med HeadsUp kan du også administrere varsler per app. Trykk på Apper på hovedinnstillingsskjermen og velg deretter fra listen over apper du vil administrere. Du kan forhindre at varsler vises på toppen av en bestemt app (igjen bra for når du spiller et spill), skjule varsler fra en app og aktivere tjenestevarsler for å vises over den appen selv om overlegg for andre varslingstyper er deaktivert .

For å svarteliste apper, trykk på mer-knappen i handlingslinjen og velg appene fra listen du ikke vil motta varsler om. Trykk på mer-knappen på denne skjermen, og du vil også kunne blokkere alle varsler fra systemapper. HeadsUp fungerer kun når skjermen er våken og til alle andre tidspunkter, dvs. når skjermen er i dvale, fortsetter varslinger å vises gjennom standard varslingssystemet.

  MyScript Stylus konverterer håndskrevet inndata til digital tekst [Android]

HeadsUp dekker alle basene med hensyn til å administrere varsler; den har en svarteliste, og du kan administrere hvordan varsler vises i hver enkelt app på enheten din. Det er bare to temaer, men de burde være tilstrekkelig for de fleste apper og bakgrunner. Det er gjennomtenkt og gratis.

Installer HeadsUp fra Google Play Store