Fiks 0x87de2712 Xbox One-feil

Spillkonsoller fornyer den spennende opplevelsen av nettbaserte videospill. En slik konsoll er Xbox som har fått mye popularitet og er en av de ledende konsollene på markedet på grunn av den personlige startskjermopplevelsen den skaper. Xbox One er etterfølgeren til Xbox 360 og er en oppgradert versjon med mer plass til spill og er imponerende god til å gi sunn tid mens du spiller video. Bortsett fra alle de gode tingene med Xbox, har den en tendens til å vise noen feil som er uunngåelige. Disse feilene kan være veldig irriterende, spesielt når en spiller møter dem under et spill. En slik feil er 0x87de2712 Xbox One-feil som vanligvis oppstår ved lansering av spillet. Hvis du er noen som har jobbet med det samme problemet, vil guiden vår hjelpe deg grundig med å løse det. Vi vil diskutere mer om hva som er 0x87de2712 Xbox One-feil, dens årsaker og hvordan du kan fikse feil 0x87de2712 i det kommende avsnittet.

Hvordan fikse 0x87de2712 Xbox One-feil

Xbox One-feil 0x87de2712 oppstår når et spill startes på konsollen. Bortsett fra det oppstår nevnte feil vanligvis med digitale medier, mens mange andre brukere også har rapportert problemet med en fysisk DVD.

Hva forårsaker feil 0x87de2712?

Nå som du er klar over hva som er 0x87de2712 Xbox One-feil, er det nå på tide å utforske årsakene som vanligvis resulterer i at feilen forstyrrer spillstarten. Det er flere årsaker til at denne feilmeldingen vises på skjermen. La oss ta en titt på dem nedenfor:

  • Den første grunnen som stort sett ligger bak dette problemet er Xbox-serveren. Hvis serverne er nede eller det er noen tekniske problemer på Xbox-siden, kan det føre til at konsollen ikke klarer å validere kjøpet du har gjort, og til slutt utløse feilkoden.
  • Den neste årsaken er fastvare/programvarerelaterte problemer der midlertidige filer er feil, noe som resulterer i feilen.
  • En annen grunn som har blitt sett for å utløse feilen er inkonsekvent alternativ MAC-adresse. Dette problemet forhindrer kommunikasjon mellom konsollen og Xbox-servere, og dermed feilkode 0x87de2712.
  6 beste desktop bildebehandlingsløsninger for å distribuere OS

Å møte feil som 0x87de2712 mens du prøver å starte favorittspillet ditt kan være skremmende. Enten det er en teknisk feil eller et programvareproblem, utløser de den nevnte feilen som kan løses med reparasjoner kurert spesielt for å målrette og løse de nevnte årsakene. Så la oss starte med disse feilsøkingsreparasjonene som er beskrevet trinn for trinn i de kommende metodene:

Metode 1: Bekreft Xbox Server Status

Som nevnt i årsakene, kan Xbox Live-servere være en fremtredende årsak bak feilkode 0x87de2712. Et midlertidig problem med serveren kan være ansvarlig for feilmeldingen som oppstår enten på grunn av en vedlikeholdsperiode eller på grunn av et uventet driftsavbrudd forårsaket av en maskinvarefeil eller så. Derfor må du gå til Xbox Live-serverstatussiden for å sjekke om det er noen problemer med Xbox-tjenesten. Følg trinnene nedenfor for å prøve denne metoden:

1. Besøk først Xbox-status side.

2. Klikk nå på Spill og spill-alternativet.

3. Sjekk nå spillene som er berørt av noen problemer eller er nede.

Hvis spillet du vil starte er til stede i listen, vent til problemet er løst og sjekk Xbox-statussiden igjen om en stund.

Metode 2: Start Xbox One-konsollen på nytt

Mange ganger er de fleste feilkodene relatert til midlertidige problemer som er enkle å løse med en enkel omstart. Det samme er i tilfelle feil 0x87de2712 var omstart av Xbox One-konsollen oppdaterer systemet og bringer det tilbake til det normale uten feil mens du starter et spill i den.

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren i noen sekunder for å åpne Power Center.

2. Velg nå Start konsollen på nytt som vist på bildet nedenfor.

3. Til slutt velger du alternativet Start på nytt for å bekrefte og fortsette med prosessen.

Metode 3: Feilsøk nettverkstilkobling

Hovedårsaken som utløser 0x87de2712 Xbox One-feil er et nettverkstilkoblingsproblem. Dette tilkoblingsproblemet skyldes enten at konsollen ikke kan koble seg til hjemmenettverket eller dårlig strømmekvalitet som fører til tilfeldige nedleggelser. I en slik situasjon hjelper feilsøking av nettverkstilkobling mye. Følg trinnene nedenfor for å teste og identifisere problemet:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guidemenyen.

2. Velg nå Profil og system og åpne Innstillinger.

  Hvordan fikse Hulu Error 94 på en hvilken som helst enhet

3. Velg deretter Generelt og åpne Nettverksinnstillinger.

4. Velg nå Test nettverkstilkobling i feilsøkingsmenyen.

Etter at testen er fullført, sørg for at nettverket fungerer bra for Xbox-en din og sjekk om feilkoden nå er løst.

Metode 4: Endre nettverksmodus

Selv om det er mange spill som trenger en internettforbindelse for å fungere bra, er det visse spill som fungerer offline uten behov for et nettverk. Hvis du prøver å starte et frakoblet spill og støter på feilkode 0x87de2712, kan du prøve å endre nettverksmodus til frakoblet modus, da bare feilsøking av nettverkstilkoblingen ikke vil være til hjelp i dette tilfellet.

1. Naviger til Profil og system og åpne Xbox-innstillinger.

2. Velg deretter Nettverksinnstillinger under Generelt.

3. Nå, i nettverksvinduet, velg Gå offline.

Etter at trinnene er utført, starter du konsollen på nytt for å bruke endringene som er gjort og sjekke om feilen nå er rettet.

Metode 5: Fjern alternativ MAC-adresse

Hvis ingenting ser ut til å fungere for deg og du fortsatt lurer på hvordan du fikser feil 0x87de2712, kan du prøve å fjerne den alternative MAC-adressen fra Xbox One-konsollen. Media Access Control-adresse, også kjent som MAC-adresse, brukes som en nettverksadresse i kommunikasjon innenfor segmentet av nettverket. Å slette alternativ MAC-adresse betyr å eliminere gjettingen som går med å slå av konsollen manuelt. Også, i dette tilfellet, hvis Internett-leverandøren leverer dynamiske IP-er som standard, hjelper det å fjerne MAC-adressen med å løse alle disse problemene og til slutt feilen 0x87de2712. Så følg hurtigveiledningen gitt i trinnene nedenfor for å gjøre det:

1. Gå til Xbox Network-innstillingene.

2. I Nettverk-menyen, velg Avanserte innstillinger.

3. Velg nå alternativet Alternativ MAC-adresse.

4. Velg deretter Fjern fra menyen.

5. Start nå konsollen på nytt for å bruke endringene.

Metode 6: Utfør Power Cycle

Power cycling innebærer å fjerne de fleste korrupte midlertidige filer som vanligvis er årsaken bak 0x87de2712 Xbox One-feil. Det hjelper også med å håndtere mange fastvarerelaterte problemer og klarering av strømkondensatorer. Derfor, for å løse lokale problemer med Xbox One-konsollen, er strømsykling til stor hjelp, og her er hvordan du kan utføre det:

1. Gå til menyen Profil og system.

2. Under Profil og system velger du Logg av.

3. Nå som du har logget ut av kontoen din, naviger til Logg på! menyen i Xbox-konsollen.

  Hva du skal gjøre hvis MacBook Pro ikke slår seg på

4. Etter at du har logget på igjen, starter du spillet på nytt.

Dermed er dette metodene for å fikse feil 0x87de2712 i Xbox One-konsollen.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er den beste måten å fikse Xbox One-spillfeil på?

Ans. Den beste måten å fikse Xbox One-spillfeil på er ved å starte konsollen på nytt. Du kan også prøve å starte spillet på nytt etter en stund, i tilfelle Xbox-servere er nede.

Q2. Hvorfor viser Xbox min stadig feilkode?

Ans. Hvis Xbox-en din fortsetter å vise feilkode, kan det skyldes et korrupt program. Du kan prøve å tømme Xbox-cachen for å fikse dette problemet.

Q3. Hva er feilkoder?

Ans. Feilkoder er spesifikke tall som identifiserer feilen i et system. Disse kodene er nyttige for å finne en løsning på problemet.

Q4. Kan jeg oppdatere Xboxen min manuelt?

Ans. Ja, du kan oppdatere Xbox manuelt ved å åpne Innstillinger på Xbox og deretter gå til System for å fortsette med Oppdater-alternativet.

Q5. Kan jeg oppdatere Xboxen min manuelt?

Ans. Ja, du kan oppdatere Xbox-en din manuelt, for dette må du ha tilgang til en datamaskin, internett og en USB-port. Alt du trenger å gjøre er å laste ned oppdateringsfilen i porten og deretter installere filen direkte på Xbox-konsollen ved hjelp av USB-porten.

***

Xbox One har ikke bare tatt over andre spillkonsoller, men har også tatt spillferdighetene til et helt nytt nivå. Selv om det er noen problemer som er uunngåelige når det kommer til Xbox One. Vi håper at vår guide kan hjelpe deg med å fikse ett av disse problemene, dvs. 0x87de2712 Xbox One-feil med alle mulige metoder. For flere spørsmål eller forslag, kan du legge igjen kommentarer i avsnittet nedenfor.

x