Fiks Dolphin Traversal Server Connection Feil

PC-spillere er allerede kjent med emulatorer som hjelper dem å spille spill online med en forbedret opplevelse. En slik emulator er Dolphin som hjelper brukere av Nintendo videospillkonsoller, hovedsakelig GameCube og Wii, til å nyte spill på disse konsollene med overlegne funksjoner som HD-spillvisning, turbohastighet, flerspillernettverk, kompatibilitet med alle PC-kontrollere og mange andre funksjoner. Dolphin emulator bruker traversal server som har blitt sett å vise tilkoblingsfeil av mange brukere. Hvis du er noen som har det samme problemet, så er guiden vår en perfekt hjelp til å gjøre deg kjent med hva som er en traversalserver og måter å fikse traversalservertilkoblingsfeil. La oss diskutere denne tilkoblingsfeilen i detalj i de kommende avsnittene og lære mye om å fikse det enkelt.

Hvordan fikse Dolphin Traversal Server-tilkoblingsfeil

Dolphin er en åpen kildekode-emulator som hjelper Nintendo-konsollbrukere med å spille online videospill med forbedrede funksjoner. Spillere kan bruke den på Windows, macOS, Linux og Android. Ikke bare flere funksjoner, men Dolphin bringer også bedre lyd- og videokvalitet til videospillene. Det beste er også at for GameCube og Wii flerspillermoduser kan spillere ha online økter med vennene sine eller andre spillere, noe som gjør bruken av Dolphin ganske effektiv.

Hva er Traversal Server?

Traversal Server er en servertilkobling for Dolphin-emulatoren som lar den lage en vertskode. Så lenge verten holder seg oppe, forblir denne koden aktiv. I tilfelle serveren går ned, kan ikke Dolphin opprette en vertskode. Årsaken til at serveren går ned kan variere fra internettforbindelsesproblemer til serverproblemer.

Hva forårsaker Traversal Server-feil?

Som diskutert ovenfor, kan traversal serverfeil oppstå på grunn av forskjellige årsaker, hvorav noen er nevnt nedenfor:

  • Utdatert versjon av Dolphin
  • Overbeskyttende sikkerhetsprogramvare
  • Systembuffer
  • Bugs som forstyrrer serveren
  • Problemer med trådløse rutere
  Hvordan konfigurere hurtiglastende WordPress-side på Google Cloud?

Nå som du har lært mye om traversering, er det på tide å komme inn på rettelsene som kan hjelpe deg med tilkoblingsproblemet til traversalserveren. Så nedenfor er de mest effektive løsningene som er rapportert for å hjelpe mange spillere:

Metode 1: Bruk den nyeste Dolphin-versjonen

Først og fremst, for å unngå tilkoblingsfeilen på serveren er det viktig å forsikre deg om at du bruker riktig og oppdatert versjon av Dolphin. I mange tilfeller har det blitt lagt merke til at eldre versjoner har sett traverseringsfeil ofte, mens de oppdaterte som inkluderer rettelser for NetPlay ikke har støtt på noe av denne typen.

Sørg derfor for at versjonen din er ny, og sørg også for at du har samme Dolphin-versjon som vennene dine, som om du har forskjellige versjoner, kan det føre til kompatibilitetsproblemer og også desynkronisering, og til slutt, problem med traversal servertilkobling. Du kan besøke den offisielle Dolphin Emulator nedlastingsside og last ned den nyeste versjonen.

Metode 2: Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

PC-brukere kan møte problemene med at sikkerhetsprogramvare på systemet deres blokkerer Dolphin eller forstyrrer funksjonen. Det er det samme for andre online spill også der brukere har rapportert at antivirusprogramvaren deres blokkerer spillene. Derfor er det viktig å sørge for at brannmuren i systemet ditt aktiverer spillet på din PC eller ikke har noen regler som går imot spillet. I tilfelle det fjerner dem eller deaktiverer programvaren midlertidig. Du kan lese guiden vår om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10 for å gjøre det.

Metode 3: Bruk Virtual Private Network

Det er tider når internettleverandøren din blokkerer en bestemt applikasjon eller i denne, Dolphin på systemet ditt. Dette kan begrense deg fra å bruke applikasjonen. Hvis dette er tilfellet for deg, kan du prøve å bruke en VPN. VPN kan hjelpe deg med begrensede tilkoblingsproblemer. VPN er også nyttig når det er overbelastning i nettverket ditt, noe som også kan føre til feil på servertilkoblingen. Hvis du vil vite mer om VPN, kan du sjekke vår guide Hva er en VPN og hvordan den fungerer? Hvis du allerede har en VPN og ønsker å sette den opp på datamaskinen din, har vi også dekket deg med det med vår guide om hvordan du setter opp en VPN på Windows 10.

  Slik endrer du posisjonen din på en Chromebook

Metode 4: Tøm DNS-bufferen

Som diskutert tidligere, kan systembuffer bygge seg opp og forårsake problemer med tilkobling. Det er mange grunner til at Domain Name System ender opp med å være et problem for deg, det kan inkludere en endring av IP-adresse, dårlig resultatlagring og mer. Derfor kan flushing av DNS hjelpe deg med å fikse Dolphin traversal server tilkoblingsfeil. Dette kan enkelt oppnås ved hjelp av vår guide Hvordan spyle og tilbakestille DNS-bufferen i Windows 10.

Metode 5: Videresend nødvendige porter

Hvis du vil koble til vennene dine under et nettspill, kan det være nyttig å videresende de relevante portene på standardgatewayen på nettleseren din mens du er vert for en NetPlay-økt. Mens traversalserveren hjelper til med hosting, kan du fortsatt bruke portvideresending i tilfelle du står overfor et tilkoblingsproblem med traversalserveren. Portvideresending er også nyttig for å forbedre nettverksytelsen og til slutt fikse feilen:

1. Start Portforward nettsted og sjekk standardportene til spillet du vil kjøre.

2. Noter nå IP-adressen, brukernavnet og passordet til ruteren.

3. Deretter skriver du inn IP-adressen til ruteren i nettleseren på systemet ditt.

4. Logg inn med brukernavn og passord på ruteren din.

5. Søk deretter etter Port Forwarding og aktiver den.

6. Skriv inn portnummeret og fyll ut de nødvendige feltene, og klikk deretter på Lagre.

7. Når porten er videresendt, sjekk om tilkoblingsfeilen for traversserveren er løst.

Metode 6: Kontakt Dolphin Emulator Support

Hvis du fortsatt sliter med å fikse delfintraversal-servertilkoblingsfeil, er det mulig at det faktiske problemet er med serveren, og det er ingenting du kan gjøre enn å vente på at serveren kommer tilbake på sporet og fungerer effektivt. Du kan også prøve å kontakte teamet til Dolphin emulatorer for ytterligere forespørsel eller hvis problemene ser ut til å gjenta seg på systemet ditt.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

  Slik tilbakestiller du en ruter til fabrikkstandard

Q1. Hvordan kan jeg koble til direkte på NetPlay?

Ans. Å koble til NetPlay er en ganske enkel prosess. Skriv inn vertens gjennomgangskode eller IP-adresse etter at du har konfigurert navnet ditt. Ved direkte tilkobling, koble til via vertens port og IP-adressen.

Q2. Hva menes med port forwarding?

Ans. Portvideresending innebærer å sette opp offentlige tjenester på nettverket, inkludert e-postservere, webservere, FTP-servere eller andre internettapplikasjoner. Når slike forespørsler sendes ved hjelp av internett til nettverket, videresender ruteren dem til datamaskinen.

Q3. Er portvideresending viktig for NetPlay?

Ans. Ja, portvideresending er viktig for NetPlay. Du må videresende portnummer 6501 for å sende NetPlay gjennom sikkerhetsprogramvare som brannmur på systemet ditt.

Q4. Hvordan kan jeg oppdatere Dolphin Emulator?

Ans. For å kjøre en oppdatert Dolphin Emulator på systemet ditt, last ned den nye versjonen av Dolphin emulator og kjør den på systemet ditt for å sjekke om det fungerer bra. Etter det, slett den eldre versjonen fra systemet.

Q5. Hvorfor er portvideresending viktig?

Ans. Portvideresending er viktig for å bevare offentlige IP-adresser. Det hjelper med å skjule tjenester og begrense tilgangen til og fra et nettverk. Den beskytter brukere mot uønsket tilgang ved å begrense den. Det gir også ekstra sikkerhet og åpenhet til nettverk.

***

Det er vanlig for Dolphin-brukere å støte på tilkoblingsfeil på serveren når de kobler til online spillervenner. Men vi håper at guiden vår hjalp deg på de mest effektive måtene å fikse problemet og nyte spillet uten problemer. Hvis ja, fortell oss hvilken av metodene som hjalp deg med det. Legg også igjen dine spørsmål og forslag i kommentarfeltet nedenfor, hvis noen.

x