Windows

Fiks Generation Zero Laster ikke i Windows 10

Generation Zero, utgitt i 2019, er et førstepersons skytespill. Spillet spilles enten alene eller med andre spillere og involverer krig mot robotmaskiner. Det gir også et visst nivå av tilpasning for spillere ved å la deg navigere i ferdighetstrærene og lar deg velge favorittvåpnene dine. Foruten alle de gode tingene med dette overlevelsesspillet som ble satt på 1980-tallet, er det kjent å vise noen feil mens det lanseres på et system. For spillere som har spilt dette spillet religiøst, er det ganske vanlig å støte på Generation Zero som ikke laster feil. Hvis du er noen som har problemer med spill som ikke kan spilles vil ikke lastes, har vi dekket deg med en perfekt guide som vil gi deg flere løsninger for å fikse det. Så la oss uten videre dykke rett inn i Generation Zero-krasjrettinger.

Hvordan fikse Generation Zero som ikke lastes i Windows 10

Hvis du har problemer under oppstart Generasjon null og støter på lignende feil som at spillet krasjer, fryser og at skjermen ikke kan lastes, indikerer det flere feil som forårsaker det. La oss ta en titt på et par av disse feilene:

 • Minimum systemkrav er ikke oppfylt
 • Utdaterte grafikkdrivere
 • Dedikert grafikkort er ikke satt
 • Korrupte Microsoft Visual C++ omdistribuerbare filer
 • Utdaterte Windows
 • Windows-programmer forstyrrer Steam eller Generation Zero
 • Korrupte eller manglende spillfiler

Akkurat som det er flere grunner til at spillet ikke laster problemet i Generation Zero, er det nok løsninger også som kan hjelpe deg med å fikse denne feilen. Men før du gjør det kan du ganske enkelt sjekke serverne til spillet ved å besøke den offisielle siden. Hvis serverne til spillet fungerer bra, kan du gå videre med effektive løsninger som vil hjelpe deg med å løse problemet grundig. Alle disse effektive tiltakene er angitt nedenfor for å fikse Generation Zero-spill som ikke kan spilles, vil ikke lastes inn.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

Her er noen grunnleggende metoder for å fikse problemet.

1A. Sjekk systemkravene

Det første som må sjekkes er om systemet du bruker er kompatibelt med spillet, i dette tilfellet Generation Zero. Hvis systemkravene ikke er oppfylt, vil du sikkert møte problemer som Generation Zero ikke laster. For å sjekke disse kravene, se på punktene nedenfor:

  Hvordan oppgradere fra Windows 7 til Linux

Generasjon Null Minimum Systemkrav

 • OS: 64bit – Windows 7 Service Pack 1

 • Prosessor: Intel i5 Quad Core

 • Minne: 8 GB RAM

 • Grafikk: NVIDIA GTX 660/ATI HD7870 – 2 GB VRAM/Intel Iris Pro Graphics 580

 • Lagring: 35 GB ledig plass

Generasjon null anbefalte systemkrav

 • OS: 64bit – Windows 10

 • Prosessor: Intel i7 Quad Core

 • Minne: 16 GB RAM

 • Grafikk: NVIDIA GTX 960/R9 280 – 4 GB VRAM

 • Lagring: 35 GB ledig plass

1B. Oppdater grafikkdriveren

Hvis systemet ditt oppfyller alle de nødvendige kravene til spillet og fortsatt mislykkes forferdelig med å laste Generation Zero på enheten din, kan du prøve å oppdatere grafikkdriveren. Disse driverne er hovedsakelig ansvarlige for tunge grafiske bilder og videobehandlingsspill. Når du har lastingsproblemer med spillet, er det viktig å sjekke en oppdatering for disse driverne. Mange brukere har også gitt positive tilbakemeldinger etter å ha prøvd denne metoden. Så implementer trinnene i vår guide 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10, og bli kvitt problemet.

1C. Oppdater Windows

For å fjerne feil fra datamaskinen og spillet kan du prøve å oppdatere Windows. Ikke bare er det bra for mindre problemer på systemet ditt, men det hjelper også med å fikse spillfeil som at Game unplayable ikke vil lastes. Så sjekk om noen oppdateringer er tilgjengelige og følg veiledningen vår om hvordan du laster ned og installerer den siste oppdateringen for Windows 10.

1D. Deaktiver antivirus (hvis aktuelt)

Noen programmer på systemet ditt kan være inkompatible med Generation Zero. Et slikt program er tredjeparts antivirusprogramvare som primært brukes til å beskytte systemet ditt mot feilangrep, men som har vist seg å blokkere programmer eller spill som det anser som en trussel. Så prøv å deaktivere denne beskyttelsesprogramvaren i noen tid ved hjelp av vår guide Slik deaktiverer du antivirus midlertidig på Windows 10.

1E. Deaktiver Windows-brannmur (anbefales ikke)

Ikke bare antivirusprogrammet, men den innebygde Windows-brannmuren som hjelper til med å beskytte PC-en din mot angrep av skadelig programvare, kan også bli en grunn til å forårsake generasjon Zero-krasj. Derfor kan du legge til en ny regel for spillet ditt, hviteliste Generation Zero i brannmuren, eller som en siste utvei, i dette tilfellet, deaktivere Windows-brannmuren. Du kan lese vår guide om hvordan du deaktiverer Windows 10-brannmuren for mer informasjon om dette.

Merk: Deaktivering av Windows-brannmur anbefales ikke. Å gjøre det kan sette systemet i fare for angrep av skadelig programvare.

1F. Lukk bakgrunnsprogrammer

Som diskutert i årsakene bak Generation Zero-spill som ikke kan spilles vil ikke lastes, kan programmer som er installert på PC-en din forstyrre visse spill. Dette resulterer vanligvis i lasteproblemer som sett i tilfellet med Generation Zero. Så hvis du vil unngå dette problemet, er det best å lukke disse bakgrunnsprogrammene. Du kan få hjelp av vår guide om hvordan du deaktiverer bakgrunnsapper i Windows 10 for å utføre denne metoden.

1G. Start spillet i vindumodus

Steam-brukere kan nyte spill på applikasjonen i vindumodus og fullskjermmodus. I tilfelle du står overfor problemer som Generation Zero ikke laster mens du prøver å spille spillet, anbefales det å starte spillet i Windowed-modus, da det hjelper til med å unngå at spillet fryser og krasjer. Vår guide om hvordan du åpner Steam-spill i vindumodus vil hjelpe deg grundig med å bruke disse endringene, så sjekk det ut!

Metode 2: Sett spillet til å kjøre på NVIDIA grafikkort

Spillere må sette opp et dedikert grafikkort for å kjøre Generation Zero. Hvis det ikke er satt, kan det bli et av de vanligste problemene i Generation Zero-problemet med å ikke laste. Så finjuster noen kontrollpanelinnstillinger for å sette spillet til å kjøre på et NVIDIA-grafikkort.

Merk: Denne metoden er utelukkende for brukere av NVIDIA-grafikkort.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn NVIDIA Kontrollpanel, og klikk deretter på Åpne.

2. Klikk nå på Administrer 3D-innstillinger.

3. Velg kategorien Programinnstillinger, velg Generation Zero fra feltet Velg et program som skal tilpasses.

4. Velg nå alternativet Integrert grafikk fra listen Velg foretrukket grafikkprosessor for dette programmet.

5. Klikk til slutt på Bruk present nederst for å lagre endringene.

Metode 3: Installer Microsoft Visual C++ Redistributable på nytt

Hvis pakkeinstallasjonen av Microsoft Visual C++ Redistributable er korrupt, kan det bli årsaken til at Game unplayable ikke vil lastes. Sletting eller fjerning av disse filene kan også være en mulig årsak. I dette tilfellet er det praktisk å installere Microsoft Visual C++ på nytt på systemet ditt for å kjøre Generation Zero uten lastingsproblemer. Vår guide om hvordan du installerer Microsoft Visual C++ Redistributable på nytt vil hjelpe deg med å veilede grundig om prosessen.

Metode 4: Deaktiver Steam Overlay

De fleste av spillerne spiller Generation Zero på Steam. Steam er faktisk det mest foretrukne valget for online videospillelskere. En av funksjonene til Steam er Steam-overlegget i spillet. Noen ganger kan bruk av denne funksjonen ta en toll på systemytelsen din, for ikke å nevne det kan også utløse problemer med spilllasting som Generation Zero-krasj. Derfor kommer deaktivering av det ut som den beste løsningen mulig i tilfeller som disse. Du kan sjekke guiden vår om hvordan du deaktiverer Steam-overlegg i Windows 10 for mer hjelp om emnet.

Metode 5: Installer Generation Zero på nytt

Hvis ingen av metodene ser ut til å fungere i ditt tilfelle, er siste utvei som gjenstår å installere Generation Zero på nytt på systemet ditt for å bli kvitt problemet med at spillet ikke laster. Steam-brukere kan enkelt forsøke å avinstallere Generation Zero ved hjelp av vår guide Hvordan avinstallere Steam-spill.

Nå som du har avinstallert Generation Zero fra Steam, er det på tide å installere den på nytt med samme plattform. Følg trinnene nedenfor for å installere den nyeste versjonen av Generation Zero på Steam for å fikse Generation Zero-krasj.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Steam og klikk på Åpne.

2. Åpne BUTIKK-fanen.

3. Skriv inn Generation Zero i søkefeltet og klikk på det øverste resultatet.

4. Her, rull ned og klikk på Spill spill.

5. Til slutt velger du plassering for installasjon og klikker på Neste >-knappen for å installere spillet.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er hovedårsaken til at Generation Zero ikke laster?

Ans. En av de vanlige årsakene til at Generation Zero ikke laster har vist seg å være en utdatert grafikkortdriver. Bortsett fra det, hvis du ikke har satt et dedikert grafikkort til spillet ditt, kan det også utløse problemet.

Q2. Hvordan kan jeg spille flerspiller på Generation Zero?

Ans. Du kan spille multiplayer på Generation Zero ved ganske enkelt å velge Multiplayer-alternativet på startskjermen. Du kan også finne spillere fra lfg-delen (leter etter gruppe) på den offisielle Discord-siden til Generation Zero.

Q3. Hvor mange personer kan jeg spille Generation Zero med?

Ans. Du kan spille Generation Zero med opptil tre spillere eller solo.

Q4. Kan jeg ha flere karakterer i Generation Zero?

Ans. Ja, du kan ha flere karakterer i Generation Zero, men den eneste fangsten er at du blir tvunget til å spille i samme verden som du startet den første karakteren i.

Q5. Er Generation Zero et kryssspill?

Ans. Nei, Generation Zero er ikke et kryssspill, noe som betyr at du bare kan spille med folk som bruker samme plattform som din.

***

Vi håper at vår doc bidro til å gi nok kunnskap om problemet med at Generation Zero ikke lastet inn, og at du var i stand til å fikse problemet enkelt. Hvis ja, la oss få vite hvilken av metodene som var den ultimate løsningen Generation Zero-spill som ikke kan spilles, vil ikke lastes inn. Du kan også legge igjen spørsmål eller forslag i kommentarfeltet nedenfor.

  Slik installerer du Fitbit-appen på Windows 10
x