Finnes det noen grense for ubegrenset grønn prikk?

Green Dot-kortet er et forhåndsbetalt debetkort som kan lastes med penger og har FDIC-forsikring. Den kan brukes til å foreta kjøp, ta ut kontanter og foreta betalinger. Green Dot-kort selges av selgere som Walmart, Uber og Starbucks. Varemerket og begrepet GoBank eies av Green Dot Bank, Member FDIC, som også driver virksomhet som Green Dot Bank og Bonneville Bank. For innskuddsforsikringsdekning gjøres innskudd gjort under noen av disse handelsnavnene med Green Dot Bank, en enkelt FDIC-forsikret institusjon. Deretter kan du stille noen spørsmål, som gjør Green Dot kontantforskudd, og lar GreenDot deg overtrekke? Du er på rett sted for å få svar. Vi vil svare utførlig på alle spørsmålene dine. Du vil også lære om Green Dots ubegrensede overtrekksgrense og løse inn Green Dot-pengene tilbake i denne artikkelen.

Finnes det noen grense for ubegrenset grønn prikk?

Før du får mye kunnskap om Green Dot ubegrenset overtrekkingsgrense, la oss lære metodene for å laste inn Green Dot forhåndsbetalt debetkort på nytt i den følgende delen.

Hvordan laste Green Dot forhåndsbetalt debetkort på nytt?

Det er to praktiske måter å laste inn Green Dot-debetkortet på nytt:

  Hvordan fikse Apex Legends 1.84-oppdateringen som krasjer

Alternativ I: Sett inn kontanter under registrert grønt prikkkort

Du må gi beskjed til kassereren at du ønsker å belaste kortet ditt. Deretter kan du sveipe kortet ditt ved registeret. Det er restriksjoner og en servicekostnad på $4,95. Det er utallige arenaer hvor du kan legge til penger på kortet ditt, inkludert 7-Eleven, CVS Pharmacy, Dollar General, Family Dollar og Kroger. Du kan legge til penger til Financial Service Center-solgte kort hos tusenvis av partnerbedrifter over hele landet, som ACE Cash Express, Amscot, CheckChangers, Community Financial Service Centers (CFSC), David’s Check Cashing, PLS og Rite Check Cashing. Fortsett å lese for å finne ut grensen for ubegrenset kassekreditt på Green Dot.

Alternativ II: Legg til kontanter til registrert Green Dot-app

La oss se hvordan du legger til penger i Green Dot-appen din.

Merk: Bare Cash Back Visa-debetkort, Visa-debetkort og Pay As You Go Visa-debetkort tilbyr denne funksjonaliteten.

1. Start Grønn prikk app på enheten din.

2. Trykk på Innskudd fra bunnlinjen.

3. Trykk deretter på Sett inn kontanter.

4. Trykk på Opprett en innskuddskode.

Merk: Innskuddsstrekkoden utløper om én time.

5. Velg ønsket forhandler hvor du ønsker å sette inn.

6. En strekkode vil bli generert for den valgte forhandleren. Gi bankkassen denne strekkoden sammen med pengene du vil sette inn.

7. Kassereren vil skanne strekkoden for å fullføre transaksjonen og gi deg kvitteringen på den.

Presenter kontantene og depositumsnummeret til kassereren hvor som helst. Pengene vil bli overført til kontoen din innen 10 minutter etter at de ovennevnte trinnene er fullført.

Hvor mye penger kan du ta av ditt grønne prikk-kort om dagen?

Med mindre annet er oppgitt, kan du bare ta ut opptil $500 fra en minibank per dag og $1500/tellertransaksjon i en deltakende bank. Det gjelder for registrerte kort og personlige kort. Et kontantuttak fra en minibank er begrenset til $300 per transaksjon. Dette er Green Dots ubegrensede kassekredittgrense.

  Hvordan justere tekst vertikalt eller horisontalt i Microsoft Word

Hvordan kan du løse inn Green Dot Cashback?

Du kan løse inn Green Dot kontanter tilbake først etter ett år etter kontoregistrering. Senere kan du overføre midlene til kontosaldoen din for å bruke dem umiddelbart eller sette dem inn på din høyavkastningssparekonto, noe som vil tjene renter.

Hvilken bank lot deg overtrekke mest?

Når transaksjoner som er lagt inn på bankkontoen din overstiger saldoen din, oppstår det en overtrekk. Du ender med andre ord opp med en negativ saldo. En typisk kassekredittgrense som tilbys av små og store banker går fra $100 til $1000 basert på kontoinnehaverens inntekt. Her er en hurtigreferanse for kassekredittgebyrer og restriksjoner for noen av de mest populære bankkontoene. Noen av bankene med den beste kassekredittgrensen er:

  • Klokkespill
  • Wells Fargo
  • Chase Bank
  • amerikansk bank
  • SunTrust Bank
  • Bank of America
  • PNC Bank
  • BBVA kompass

Hvordan kan du overtrekke ditt forhåndsbetalte kort?

Forhåndsbetalte debetkortleverandører gir overtrekksbeskyttelse som ligner på kredittkort. Hvis du overskrider grensen din, vil banken dekke det. De vil imidlertid sende deg en regning og begynne å legge til gebyrer og renter. For å velge å registrere deg i kassekreditt, følg trinnene nedenfor:

1. Åpne Green Dot-appen på smarttelefonen.

2. Trykk på Overtrekksbeskyttelse.

3. Trykk på Godta og velg alternativet.

Tillater GreenDot deg overtrekk?

Ja, du kan låse opp opptil $200 i overtrekksbeskyttelse. Green Dot vil dekke transaksjoner for kjøp av debetkort utover din tilgjengelige saldo.

Kan du overtrekke på Green Dot Unlimited-kort?

Ja, du har lov til å låse opp opptil $200 i overtrekksbeskyttelse. Transaksjoner som overskrider Green Dots ubegrensede overtrekksgrense vil bli dekket av dem.

Er det noen kassekredittgrense for Green Dot Unlimited?

Ja, Green Dots ubegrensede overtrekksgrense er opptil $200.

Kan du bli negativ på et grønt prikkkort?

Ja, du kan bruke Green Dot-kortet til å bli overtrukket. Overtrekksbeskyttelse er et alternativ som du kan velge å aktivere for opptil $200 kun for lønn og offentlige direkteinnskudd. Innskuddene dine gir automatisk dekning, og Green Dot bestemmer om de skal dekke overtrekk.

  Slik bruker du styreflatemodus på iPhone og iPad for å velge tekst

Gjør Green Dot Cash Advance?

Ja. Enhver minibank med Visa-merket kan gi deg et Green Dot kontantforskudd. Husk at bruk av en minibank krever at du oppgir en PIN-kode.

Kan du få et kontant forskudd med ditt grønne prikk-kort?

Ja, du kan få et kontantforskudd med Green Dot-kortet ditt.

Kan du få et lån på ditt grønne prikk-kort?

Ja. Alle kan bruke GreenDotmoney.com til å sende inn en lånesøknad. Ikke-grønn prikk-klienter kan også bruke tjenesten. Du kan velge mellom de tilgjengelige finansieringsalternativene, inkludert et forhåndsbetalt Green Dot-kort eller brukskontoen din.

Kan du bruke en minibank med et grønt prikkkort?

Ja. Du får et minibankkort med en 4-sifret PIN-kode. Du må huske at du kun har lov til å ta ut penger fra minibanker i USA av sikkerhetshensyn.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne finne ut om Green Dots ubegrensede kassekredittgrense og når du skulle løse inn Green Dot-pengene tilbake. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x