Fix Windows har ikke nok informasjon til å bekrefte denne sertifikatløsningen

Når du surfer på noen nettsteder og hvis du ser feilmelding som sier at Windows ikke har nok informasjon til å bekrefte disse sertifikatløsningene, vil denne veiledningen hjelpe deg med å løse dette problemet. Hvis systemet ditt ikke har noen gyldige sertifiseringer installert, vises denne feilmeldingen når du prøver å koble til et hvilket som helst nettsted. Vi har en perfekt guide som vil lære deg hvordan du fikser Windows har ikke nok informasjon til å bekrefte dette sertifikatet ved Outlook-problem. Så fortsett å lese!

Hvordan fikse Windows har ikke nok informasjon til å bekrefte dette sertifikatløsningen

Hvis du ikke har installert sertifikater som kreves for et bestemt program, har ikke denne Windows nok informasjon til å bekrefte at denne sertifikatet ms-organization-access-feil oppstår på systemet ditt. Mangel på nødvendige sertifikater installert på systemet ditt er vanligvis hovedårsaken til denne feilen. Vi har listet opp alle mulige løsninger du kan utføre for å fikse problemet.

  Fiks Chrome som ikke lagrer passord i Windows 10

Merk: Vi har vist Google Chrome-nettleseren som et eksempel. Du kan utføre disse metodene på dine respektive nettlesere.

Metode 1: Bruk inkognitomodus

For det første kan du prøve å åpne nettsidene i inkognitomodus på nettleseren din. Her kan du sjekke om nettsidene fungerer eller ikke. Hvis nettstedet åpnes i inkognitomodus, kan problemet være med nettleserinnstillingene. Følg guiden vår for å aktivere inkognitomodus i Chrome.

Men hvis nettstedene fortsatt ikke åpnes i inkognitomodus, må du følge neste metode for å løse problemet.

Metode 2: Tøm buffer og informasjonskapsler

Hvis nettleseren din har korrupt hurtigbuffer og informasjonskapsler, kan det hende du står overfor dette. Windows har ikke nok informasjon til å bekrefte dette problemet med sertifikatløsninger. Du kan slette nettleserdataene dine fra nettleseren for å løse dette problemet. Følg veiledningen vår for å tømme hurtigbuffer og informasjonskapsler i Google Chrome.

Metode 3: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Noen ganger fører uriktige nettverkskonfigurasjonsinnstillinger også til at nevnte Windows ikke har nok informasjon til å bekrefte denne sertifikatet Outlook-feilen. Her er vår guide for å tilbakestille nettverksinnstillinger på Windows 10. Du kan følge trinnene i veiledningen for å tilbakestille nettverksinnstillingene inkludert winsock, ip-konfigurasjon etc.

  Fiks Blizzard En annen installasjon som pågår i Windows 10

Metode 4: Endre DNS-innstillinger

Hvis tilbakestilling av nettverksinnstillingene ikke løste Windows ikke har nok informasjon til å bekrefte dette sertifikatet Outlook-problemet, kan du endre DNS-adressen. Prøv å bruke den globale DNS-serveradressen for å unngå nevnte feil. Sjekk guiden vår for å endre DNS-innstillinger på Windows 10. Du kan følge trinnene nevnt i veiledningen og endre Foretrukket DNS-server til henholdsvis 8.8.8.8 og Alternativ DNS-server til 8.8.4.4.

Metode 5: Tilbakestill nettleseren

Hvis du ved en feiltakelse har endret nettleserinnstillingene dine, kan du også møte Windows har ikke nok informasjon til å bekrefte denne sertifikatløsningsfeilen. Derfor, for å endre nettleserinnstillingene til standardinnstillingene, kan du tilbakestille den. Følgende er trinnene for å tilbakestille Google Chrome nettleserinnstillinger.

1. Start Google Chrome-nettleseren og gå til chrome://settings/reset URL-adresse.

2. Her klikker du på alternativet Gjenopprett innstillinger til de opprinnelige standardinnstillingene som fremhevet på bildet nedenfor.

3. Til slutt klikker du på Tilbakestill innstillinger-knappen for å begynne å tilbakestille Chrome-nettleseren.

Metode 6: Installer sertifikater på nytt

Til slutt, da feilmeldingen sier at dette er et sertifiseringsproblem. Så du må installere alle mellomliggende sertifikater for å fikse Windows har ikke nok informasjon til å bekrefte dette sertifikatet ms-organization-access-problemet. Sertifikater i programmet installeres sammen med installasjonen av programmene, men hvis disse filene blir korrupte. da må du installere dem på nytt. Du kan installere alle sertifikater, ellers kan du manuelt installere det aktuelle sertifikatet som skaper nevnte feil.

  Slik åpner du .key-filer på Windows 10

***

Vi håper denne veiledningen på Windows ikke har nok informasjon til å bekrefte at dette problemet med sertifikatløsninger hjalp deg og at du klarte å løse dette problemet på systemet ditt. Vennligst del dine spørsmål og forslag med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

x