Fjern listen over nylige filer i MS Office Apps

MS Office holder en liste over nylig åpnede filer for hver app i Office-pakken. Det er supernyttig hvis du jobber med forskjellige filer samtidig, og hele tiden bytter mellom hvilken som er åpen. Ikke bare gjør det det lettere å finne en fil du vil åpne, men det gjør også listen tilgjengelig i andre dialogbokser i den respektive appen slik at du kan lenke til den osv. Like nyttig som listen er, taper den. verktøyet når det begynner å vise dokumenter som du ikke lenger trenger tilgang til. Slik kan du tømme listen og starte en ny i en hvilken som helst Office-app. Husk at prosessen er forskjellig for MS Office 2003 – 1020, og forskjellig for Office 2013.

  Ta bevegelige bilder med iPhone og lagre som GIF-er

Fjerning av nylige filer – MS Office 2003 – 2010

Klikk på Office-ikonet og gå til Alternativer>Avansert. Rull ned til «Vis»-delen hvor du kan se hvor mange nyere filer den aktuelle appen viser. Sett denne listen til 0 (sett verdien til null), og den vil slette dokumentene i listen over nylige dokumenter. Du kan deretter sette den til samme nummer som før, eller til et større eller mindre tall, og den vil begynne å lagre en ny liste.

Slette nylige filer – MS Office 2013

Den forrige metoden fungerer ikke i MS Office 2013. Hvis du bruker den, vil listen fortsette som den var da antallet nylige filer som skal vises er satt til noe over null. Å søke i Alternativer-vinduet etter en måte å oppdatere listen på er fåfengt. For å fjerne det, åpne programmet du vil slette listen over nylige filer fra. Høyreklikk på en fil og velg «Slett ufestede dokumenter» for å slette hele listen. Bare festede filer vil fortsette å vises etter dette, og programmet vil begynne å fylle ut en ny liste basert på filene du åpner fra det tidspunktet og fremover. For å fjerne bare én enkelt fil fra Nylige filer, høyreklikk på den og velg «Fjern fra liste».

  Hvordan fikse "Printer Attention Required"-feilen (fullstendig veiledning)

Denne metoden fungerer for alle MS Office-apper. Listene er uavhengige av hverandre, så sletting av de siste filenes liste i Word vil ikke påvirke listen over de siste filene i Excel.