Hva du skal gjøre hvis du ikke finner hendelser i iPhone-kalenderen

Hva skjer hvis du har en viktig avtale lagret i din iPhones Kalender-app, men når du søker i kalenderen etter nøyaktig dato og klokkeslett, finner du ikke avtalen lenger?

Du kan kanskje ikke finne noen datoer, enten tidligere eller nåtid, selv etter å ha brukt søkefunksjonen. Nedenfor ser vi på noen feilsøkingstips du kan prøve når hendelser ikke vises i Kalender-appen.

1. Sørg for at kalenderen din synkroniserer alle hendelser

Hvis du bruker en ikke-iCloud-konto på telefonen, kan kalenderen din ha problemer med å finne tidligere hendelser. Du kan også møte dette problemet hvis du opprettet hendelsen på en annen enhet.

  Hvordan redigere videoer

Trikset er å sørge for at du synkroniserer og viser mer enn bare hendelsene som har skjedd de siste ukene eller månedene. Dette er hvordan:

 • Åpne Innstillinger, bla ned og trykk på Kalender.
 • Velg Synkroniser og velg Alle hendelser fra listen over tilgjengelige alternativer.
 • Nå, vent et minutt og start Kalender-appen. Trykk deretter på Kalendere nederst og sveip ned fra toppen for å oppdatere alle kalenderne dine.
 • Hvis alternativet Alle hendelser allerede er valgt, kan du velge hvilken som helst av de andre tidsrammene, starte Kalender-appen på nytt og deretter velge Alle hendelser igjen.​​​

  2. Sørg for at kalenderen din synkroniseres med iCloud

  Hvis Kalender-appen ikke viser hendelsene dine, er det en god sjanse for at problemet ligger i iCloud-innstillingene dine. Du kan løse generelle iCloud-synkroniseringsproblemer på andre måter, men dette er hvordan du manuelt lar Kalender-appen synkronisere dataene dine:

    Slik tilbakestiller du Apple Watch til fabrikkstandard uten Apple-ID
 • Start Innstillinger på iPhone og trykk på Apple ID-navnet ditt øverst.
 • Deretter trykker du på iCloud for å se iCloud-innstillingene dine.
 • Du vil se en apper som bruker iCloud-delen der du kan slå på iCloud for Kalender-appen.
 • Hvis du har flere enheter koblet til den samme iCloud-kontoen, bør du bytte Kalender-alternativet på hver av dem.
 • 3. Sørg for at alle dine kalendere er aktivert

  En av de smarte funksjonene til Kalender-appen i iOS er muligheten til å sette opp flere kalendere for forskjellige formål. Du kan sette opp en delt kalender som lar deg og partneren din planlegge datekvelder, for eksempel, samtidig som du lager en jobbkalender som hjelper deg med å organisere møtene dine.

  Så det er en sjanse for at arrangementene dine mangler fordi de tilhører en annen gruppe. Du må sørge for at alle kalenderne dine er aktivert for å forhindre det. Dette er hvordan:

    Hvordan finne skjul e-posten min i e-postappen
 • Start Kalender-appen og trykk på Kalendere nederst på skjermen.
 • Sørg for at du velger kalendergruppene som er viktige og er knyttet til den manglende hendelsen.
 • Sørg også for at du velger Vis avviste hendelser slik at alle tidligere hendelser du ikke godtok vises i søket etter den manglende hendelsen.
 • 4. Prøv noen generelle feilsøkingstips

  Med mindre det manglende arrangementet tilhørte en delt kalender du ikke lenger er en del av, bør de spesifikke tipsene vi har fremhevet hjelpe deg med å finne arrangementet. Men hvis Kalender-appen har problemer som går dypere, kan du prøve noen viktige iPhone-feilsøkingstips for alle iPhones.

  Gå aldri glipp av en avtale igjen

  Det er lett å miste oversikten over hendelsene dine selv etter at du har brukt Kalender-appen til å planlegge. Det er fordi Apples Kalender-app kan ha problemer med å finne hendelsene dine på grunn av feil innstillinger eller synkroniseringsproblemer.

  Heldigvis kan du bruke tipsene vi diskuterte her for å fikse ethvert problem du støter på i appen mens du finner tidligere eller fremtidige hendelser.