Hva er bedre mellom Samsung vs iPhone?

Når det kommer til kjøp av en god telefon, oppstår spørsmålet om hvilken telefon du skal kjøpe. Dette spørsmålet blir litt komplisert når du skal velge mellom Samsung og iPhone. Komplikasjonen oppstår da både telefonen har avanserte funksjoner og gir konkurranse til hverandre. Men du trenger ikke å bekymre deg fordi vi verdsetter dine hardt opptjente penger og vil sørge for at hver krone du har tjent blir investert godt. Så i denne guiden har vi gitt funksjoner som vil hjelpe deg å bestemme Samsung vs iPhone som er bedre. Du vil også bli kjent med forskjellene mellom iPhone vs Samsung kamera, iPhone vs Samsung batterilevetid, iPhone og Samsung som er dyrere osv. Så la oss komme i gang!

Hva er bedre mellom Samsung vs iPhone?

Hvis du vil vite hva som er et bedre alternativ mellom en iPhone og Samsung-telefon, må du sammenligne prisene og funksjonene. Fortsett å lese for å vite mer.

Merk: Vi har gjort denne sammenligningen for Samsung Galaxy S22 Ultra og iPhone 13 Pro Max.

Hva er forskjellene mellom iPhone vs Samsung-kamera?

Bilde av Monoar Rahman Rony fra Pixabay

Du må ha spurt vennene dine om kamerakvalitet før du kjøper en telefon. Men det blir vanskelig for vennen din når du spør vennen din om forskjellen mellom iPhones kamerakvalitet og Samsungs. Ikke bekymre deg, vi hjelper deg i denne forbindelse. Det vil også hjelpe deg å svare Samsung vs iPhone som er bedre:

  Finn en tilfeldig film eller TV-serie å se

Funksjoner

iPhone 13 Pro Max
Samsung Galaxy S22 Ultra
Fotografering på dagtid
Bilder som er klikket fra kameraet ser mer realistiske ut. iPhone 13 Pro Max har litt raskere lukkerhastighet og mindre objektivrefleks.
S22 Ultra tilbyr nesten feilfri kantgjenkjenning og kan skille individuelle hårstrå fra bakgrunnen for bilder som ligner de fra et DSLR. Bilder på sistnevnte er noe redigert for å øke kontrasten og gjøre bildene dine egnet for Instagram.
Fotografering i lite lys
Hvis du er en som liker mer realistiske bilder, er iPhone 13 pro max best egnet for deg, siden den opprettholder essensen av nattetid. Men bildene som klikkes i dette svake lyset viser kanskje ikke andre elementer i bakgrunnen på riktig måte.
Hvis du er noen som ønsker et lyst bilde selv i dårlig lys, er denne telefonen mer egnet for deg. Dessuten trenger du ikke å redigere bildet for å få det til å se instagrammbart ut, siden telefonen din allerede har gjort jobben for deg. Men du kan bli skuffet til tider fordi det er ting som ser bedre ut slik de er og som ikke trenger å bli lysere.
Zoom fotografering
Denne telefonen har en digital zoom på opptil 15x og 3x optisk zoom inn.
Når det gjelder zoomfotografering, har bakkameraet en digital zoom på opptil 100x og optisk zoom på 3x og 10x. Så du kan bruke denne telefonen til å fange objekter som er langt unna deg. Også, hvis du er en fugleelsker, er denne telefonen egnet for deg.
Videoer
Hvis du er en som elsker å lage kvalitetsvideoer, kommer du til å glede deg over iPhone 13 Pro Max-telefonen. Noen av nøkkelfunksjonene er stereoopptak, avspillingszoom, støtte for slo-mo video, filmisk videostabilisering og hurtigopptak av video.
S22 Ultra kan skryte av tregere sakte film. Et fascinerende valg for vloggere og innholdsprodusenter, programvarefunksjonen Director’s View lar deg se videoutgangene fra alle kameraer samtidig.

  For Honor Løs inn koder gratis

Når det gjelder funksjoner og kvaliteten den produserer i bilder og videoer, kan iPhone betraktes som en vinner. Men siden ditt valg er unikt, ville det være vanskelig for oss å si hva som er best for deg. Vi håper at vi har styrket deg nok, og nå kan du velge iPhone vs Samsung kamera som er bedre.

Hva er forskjellen mellom iPhone vs Samsung-priser?

Både iPhone og Samsung er ganske dyre. Vi har listet opp prisen for begge:

A. iPhone-pris

Prisen på ulike modeller er oppført her:

Telefonmodeller
Pris i rupier
Pris i dollar
iPhone SE
49 900
614,77
iPhone 13
64.900
799,57
iPhone 13 Pro Max (128 GB)
1.19.900
1477,17
iPhone 14 (128 GB)
79.900
984,37
iPhone 14 Pro
1.29.900
1600,37

B. Samsung Pris

Prisen på ulike modeller er oppført her:

Telefonmodeller
Pris i rupier
Pris i dollar
Galaxy S21 FE 5G
48999
603,67
Galaxy S22
57999
714,55
Galaxy Z Flip4
89999
1108,79
Galaxy Z Fold4
144999
1786,39

Så det er liten prisvariasjon, men Samsung og iPhone er like i pris. Hvis du vil bestemme deg for hvilken du skal kjøpe, må du også se etter andre funksjoner som vi har gitt i denne artikkelen.

Hva er sammenligningen av iPhone vs Samsung batterilevetid?

Bilde av Tobias Heine fra Pixabay

Vi har sammenlignet iPhone vs Samsung batterilevetid for iPhone 13 Pro Max og S22 Ultra. Fortsett å lese for å vite om detaljene.

A. Samsung S22 Ultra-batteri

  Hvordan gjøre streaming av Netflix enklere ved å bruke tastatursnarveier

Batterikapasiteten til Samsung S22 Ultra er 5000 mAh. For å forstå batterilevetiden på andre måter, har vi avbildet en tabell for deg:

I form av
Tid i timer
Internettbrukstid (LTE)
Opptil 20
Internett-brukstid (Wi-Fi)
Opp til 21
Videoavspillingstid
Opptil 20
Lydavspillingstid
Opp til 81
Snakke tid
Opp til 40

B. iPhone 13 Pro Max-batteri

Den kan lade 50 prosent av telefonens batteri på bare 30 minutter. Men for dette trenger du en 20W adapter. For å forstå batterilevetiden bedre, har vi presentert en tabell nedenfor:

I form av
Tid i timer
Videoavspilling
Opp til 28
Videoavspilling (strømmet)
Opptil 25
Lydavspilling
Opp til 95

Likevel, når det gjelder batteri, foretrekkes Samsung på grunn av det langvarige batteriet.

iPhone og Samsung, hva er dyrere?

Begge selskapenes telefoner er dyre. Men når det kommer til Samsung er det ulike modeller, så prisen varierer også. Og du kan få en billig Samsung-telefon også. Men hvis funksjonene til Samsung-telefonen ligner på iPhone, er Samsung-telefoner også like dyre.

***

Vi håper at denne artikkelen hjalp deg med å løse spørsmålet ditt om Samsung vs iPhone som er bedre. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x