Hva om Uber-kontoen din er deaktivert permanent?

Uber er et amerikansk selskap som tilbyr mobilitet som en tjeneste, slik at kunder kan bestille drosje og sjåfør for transport. Det tilbyr også matlevering gjennom Uber Eats, pakkelevering, budtjenester og utleie av elektriske sykler. Uber eier ingen kjøretøy og lar hvem som helst bli med som Uber-sjåfør mens de gir en provisjon fra hver bestilling. Er du en Uber-bruker som har problemer med å bruke Uber og lurer på hvorfor kontoen din blir utestengt fra Uber? Og hvilke skritt bør du ta for å få tilbake Uber-kontoen din? Len deg tilbake og les denne artikkelen til slutten. Vi gir deg en nyttig guide som vil løse alle spørsmålene dine angående Uber, for eksempel hvorfor Uber-kontoen din er deaktivert permanent og om du kan opprette en ny Uber-konto hvis den er deaktivert. Så la oss komme i gang!

Hva om Uber-kontoen din er deaktivert permanent?

Fortsett å lese for å finne ut hva hvis Uber-kontoen din er deaktivert permanent, og hvordan kan du få den tilbake i detalj lenger i denne artikkelen.

Kan du bli utestengt fra Uber?

Ja, du kan bli utestengt fra Uber fordi Uber opprettholder retten til å avslutte din Uber-partnerkonto når som helst. Hovedårsakene bak dette forbudet kan være brudd på Ubers atferdskodeks, lave rangeringer, høye kanselleringsrater, brukerrapporter mot deg, mangel på dokumenter og at kontoen din blir fanget i noen svindelaktiviteter. Det kan være flere grunner, men hvis Uber-kontoen din blir utestengt, vil du motta e-post fra Uber som oppgir årsaken bak deaktiveringen av Uber-kontoen din.

Hva skjer hvis Uber deaktiverer kontoen din?

Hvis Uber deaktiverer kontoen din:

  • Du vil ikke få tilgang til noen av Uber-tjenestene.
  • Når uber-kontoen din er deaktivert permanent, vil alle kreditter og cashback som er opptjent og lagret på den gamle kontoen din gå tapt.
  • Hvis du er en Uber-sjåfør, vil du ikke kunne bruke Uber-plattformen til å akseptere eller motta reiseforespørsler.
  Lag en prosjektplan på få minutter med disse malene

Hva om Uber-kontoen din er deaktivert permanent?

Hvis Uber-kontoen din er deaktivert permanent, deaktiveres den umiddelbart etter at du har fullført prosedyrene for sletting av Uber-kontoen. Eventuelle ubrukte kreditter, kampanjer eller insentiver vil bli slettet etter 30 dager i tillegg til permanent sletting av informasjonen. Innen 30 dager etter deaktivering kan du gjenopprette kontoen din hvis du bestemmer deg for å ikke slette den. Og hvis du ønsker å bruke den samme kontoen, må du ganske enkelt logge på Ubers nettsted med den gamle deaktiverte kontoen innen 30 dager.

Kan du få tilbake Uber-kontoen din?

Ja. Hvis uber-kontoen din er deaktivert permanent eller du har deaktivert Uber-kontoen din, kan du få den tilbake ved å logge på den med kontolegitimasjon innen 30 dager. Fordi etter 30 dager med deaktivering vil alle ubrukte kreditter, kampanjer eller insentiver sammen med alle kontoopplysningene dine bli slettet permanent.

Hvordan kan du reaktivere Uber-kontoen din som har blitt deaktivert permanent?

Deaktivering av Uber-kontoen din kan være en frustrerende opplevelse for deg. Hvis din Uber kontoen har blitt deaktivert permanent, vil trinnene for å reaktivere Uber-kontoen din avhenge av årsaken til deaktiveringen av Uber-kontoen din. Så sjekk etter deaktiveringsposten sendt av Uber med angivelse av årsaken bak deaktiveringen av kontoen din, og følg trinnene deretter. Du har muligheten til å kontakte Uber og bestride deaktiveringen din hvis sjåførkontoen din har blitt midlertidig eller permanent deaktivert av en eller annen grunn. Nedenfor er tilfellene der kontoen din kan ha blitt deaktivert med løsningene for å få den aktivert på nytt.

Sak I: Mangel på oppdaterte dokumenter

Hvis Uber-kontoen din har blitt deaktivert på grunn av manglende eller utdaterte dokumenter, trenger du ikke bekymre deg. Kontoen din vil bli reaktivert etter at du har lastet opp ventedokumentet eller en oppdatert versjon av dokumentet. Disse deaktiveringene kan enkelt forhindres i fremtiden ved å sikre at du alltid holder dokumentene oppdatert og lastet opp.

Case II: Lave vurderinger

Som sjåfør viser vurderingen din kvaliteten på arbeidet ditt, og hvis vurderingen din blir lav, vil du motta en advarsel og bli flyttet under kvalitetsvurdering hvis stjernerangeringene dine er dårlige. Uber-sjåførkontoen din vil bli deaktivert hvis vurderingene dine ikke blir bedre. Du må kontakte Uber Support-team og be dem om å tilby kvalifiserte forbedringskurs, som vil hjelpe Uber-sjåfører til å bli mer effektive og pålitelige. Disse kursene, spesielt laget for ufullkomne sjåfører, koster vanligvis mindre enn $100, og du kan ta dem både personlig og online. Etter å ha fullført dette kurset, last opp beståttbeviset til Uber-nettstedet og vent på reaktivering av din permanent deaktiverte Uber-konto.

  Hvordan flytte innhold fra Google Dokumenter til WordPress Editor

Sak III: Brudd Ubers retningslinjer for fellesskap

Hvis Uber-kontoen din har blitt deaktivert fordi du har brutt Ubers retningslinjer for fellesskapet, det er ikke mye du kan gjøre. Men du har muligheten til å kontakte Uber hjelp eller send dem en e-post på [email protected] og be om å få kontoen din reaktivert. Uber vil vurdere forespørselen din, og hvis du ikke har brutt noen av Ubers etiske retningslinjer, vil sannsynligvis kontoen din bli reaktivert.

Case IV: Inaktivitet

Hvis du er inaktiv i 90 dager, vil Uber deaktivere Uber-kontoen din. For å reaktivere kontoen din, kontakt Uber og send inn et reaktiveringsskjema som sier at du er villig til å fortsette å sykle eller kjøre. Og mest sannsynlig vil Uber reaktivere kontoen din.

Forhåpentligvis har du reaktivert den permanent deaktiverte Uber-kontoen din ved å følge disse metodene.

Hvordan kan du få forbudt Uber-kontoen din?

Hvis kontoen din har blitt utestengt av Uber, har du rett til å kontakte Uber og bestride deaktiveringen din hvis sjåførkontoen din har blitt midlertidig eller permanent deaktivert av en eller annen grunn. Les og følg avsnittet ovenfor nøye for å forstå de forskjellige tilfellene der kontoen din kan ha blitt deaktivert og løsningene for å få den opphevet også.

Kan du opprette en ny Uber-konto hvis den er deaktivert?

Ja, hvis uber-kontoen din er deaktivert permanent, kan du opprette en ny Uber-konto. Men Uber lar deg registrere en enkelt konto til et enkelt mobilnummer eller epostadresse. Hvis kontoen din av en eller annen grunn har blitt deaktivert av Uber, må Uber ha blokkert de tidligere registrerte kontoopplysningene dine. Så for å opprette en ny konto, må du bruke et nytt mobilnummer og e-postadresse.

Kan du ha 2 Uber-kontoer?

Ja, du kan ha flere Uber-kontoer for deg selv. Uber lar deg registrere en enkelt konto til ett enkelt mobilnummer eller e-postadresse. For å opprette flere Uber-kontoer, bør du ha tilgang til flere mobilnumre og e-postadresser.

Kan du opprette en annen Uber-driverkonto?

Ja. I følge Uber skal én sjåfør kun bruke én enkelt Uber-sjåførkonto, og hver sjåfør skal ha sin konto. Ett telefonnummer kan ikke kobles til mer enn én konto. Til tross for det har mange Uber-sjåfører flere kontoer, selv om de vanligvis gjør det ved å bruke forskjellige telefonnumre og e-postadresser. For å opprette flere Uber-kontoer, bør du ha tilgang til flere mobilnumre og e-postadresser.

  31 beste verktøy for nettskraping

Kan du anke Uber-deaktivering?

Ja. Hvis kontoen din er permanent deaktivert, kan Uber varsle deg via e-post og meldinger i appen med årsaken bak deaktiveringen av kontoen din. Du har også rett til å klage på avgjørelsen ved å bruke lenken i den e-posten. Uber vil vurdere forespørselen din, og hvis du ikke har brutt noen av Ubers etiske retningslinjer, vil sannsynligvis kontoen din bli reaktivert.

Kan du saksøke Uber for å ha deaktivert kontoen din?

Nei. Uber er helt innenfor sine juridiske rettigheter til å slette en konto av en rekke årsaker. Siden du er en uavhengig kontraktør, ikke en ansatt, som Uber-sjåfør, kan du ikke saksøke selskapet for deaktivering av Uber-kontoen din. Og ifølge loven kan en uavhengig entreprenør si opp uten noen vesentlig grunn eller forklaring.

Hvor lang tid tar Uber-undersøkelsen?

Når Uber får en klage på en sjåfør eller en ulykke, vurderer et team hos Uber klagen og gjør alle nødvendige skritt for å samle mer informasjon om hendelsen. Teamet kan til og med kontakte passasjeren for å få ting klarere angående hendelsen. En etterforskning av en bilulykke prøver å fastslå om Uber-sjåføren kan ha vært skyld i ulykken. Denne prosessen kan ta opptil 3 virkedager avhengig av alvorlighetsgraden av hendelsen.

***

Med denne enkle guiden håper vi at du nå vet alt om Uber og har fått svar på spørsmål som om du kan opprette en ny Uber-konto hvis den er deaktivert og hva om Uber-kontoen din er deaktivert permanent. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

x