tipsbilk.net

Hvor mye koster Canva Pro og er det verdt prisen?

Canva Pro er det beste verktøyet for grafisk design på nettet hvis du leter etter en enkel, men effektiv alt-i-ett-løsning som tilbyr avanserte alternativer som du ikke finner i den gratis Canva-versjonen.

Gjennom årene har skapere som bygger innhold for YouTube, Facebook, osv., brukt Canva til å krydre arbeidet med rett og slett fantastiske bilder som tok sosiale mediesider med storm.

La oss være ærlige; hvem ville ikke forelsket seg i et verktøy som gjør at selv en amatør kan levere et kick-butt-design for absolutt ingenting?

Men hvis du har blitt en ekspert hektet på Canva og ønsker å gå dypere, kunne du ha innsett at de mange gratis malene, bildene og grafikkene ikke bare er nok.

Gå inn i Canva pro, et attraktivt, brukervennlig og rett og slett attraktivt alternativ, og du kan ikke bestemme deg for om du skal betale et abonnement for noe du har hatt glede av gratis.

Mange artister som ikke vet hvor mye et Canva Pro-abonnement sitter fast på gjerdet og er usikre på om en oppgradering er verdt designlivet.

Med funksjoner som bakgrunnsfjerner, ubegrensede mapper, merkeidentitetssett og tilpassede malalternativer, er det lett å se hvordan oppgradering vil gjøre kreativiteten din mer effektiv.

Vil du ha verktøy som hjelper deg med å lage praktfulle grafiske design, selv om du ikke er en ekspert, men ikke kan bestemme deg for om oppgradering til Canvas Pro er verdt prisen?

Denne artikkelen vil fortelle deg hvor mye Canva Pro er, i tillegg til å dykke dypt inn i prisplanene, ledende funksjoner og betydelige fordeler og ulemper.

Canva Pro: Introduksjon

Hvis du har kommet over en fengslende annonse på Facebook eller Instagram, er det stor sjanse for at du antok at skaperen brukte dyre og kompliserte avanserte verktøy som Illustrator eller Photoshop.

Sannheten er – du kunne ha tatt feil! Canva Pro er et designverktøy kunstnere bruker til å lage alt fra sosiale medier-annonser til plakater, visittkort og presentasjoner.

Canva Pro er et toppmoderne alternativ til Illustrator og Photoshop designet for å gi visuelt bemerkelsesverdige resultater for nybegynnere og profesjonelle.

Hvis du er en oppstartsdesigner som prøver å finne veien og etablere merkevaren din, kan du fortsatt lage sosialt innhold som vil appellere til publikummet ditt ved å være visuelt engasjerende.

Hvis du er registrert og allerede er kjent med gratis-å-bruke Canva, vil vi fortelle deg hvor mye Canva Pro er slik at du kan få tilgang til de ekstra funksjonene du har gått glipp av.

Hvis du befinner deg borte fra datamaskinen av og til, pakker Canva Pro flere tilleggsfunksjoner, inkludert enkel tilgang via Android- og iOS-telefoner og -nettbrett.

Funksjoner

Fra blogggrafikk til forretningslogoer, Canva Pro lar deg spare tid mens du designer i løpet av minutter på plattformen.

Som skapere og bedriftseiere har vi ikke alltid mye tid. Vi må prioritere de essensielle tingene i våre virksomheter og bruke mesteparten av tiden vår på å jobbe med disse tingene. Det er nettopp derfor et program som Canva Pro kommer så godt med!

  WebSphere 8.5 administrasjonskurs

Canva Pro lar deg designe alt for virksomheten din, fra logoen din til bloggens grafikk og pins, på få minutter. I tillegg til å tilby tusenvis av gratis-å-bruke arkivbilder for å jevne ut grafikken din, er læring enkelt. Noen av dens unike funksjoner inkluderer:

#1. Canva Pro merkevaresett

Denne funksjonen lagrer merkevareelementene dine, slik at du kan spare tid når du jobber på en annen plattform. Alt du gjør er å skyve Canva og ta fargene dine.

Du kan sette opp denne funksjonen ved å klikke på Pro Brand Kit på profilen din og laste opp favorittfontene, fargene og logoene dine.

Det beste med merkevaresettet er at brukere kan laste opp forskjellige merkesett; det er viktig når du begynner å jobbe med en ny klient, siden alt du trenger er å designe en ny pin med logoen og fargen deres.

#2. Lag

Lagfunksjonen på Canva Pro lar deg lage utrolige design og endre lagdelingen. Å bruke lag er like enkelt som å trekke noe inn i midten eller skyve et element på baksiden av ethvert design. Funksjonen bruker Adobe, som tillater overlegging og sammenfletting av elementer.

#3. Kutting

Ved å dobbeltklikke på klippefunksjonen kan du klippe ut et bilde du elsker og beskjære det direkte på siden du jobber med. Du kan også bruke denne funksjonen til å kutte opp et element og åpne arbeidsområdet ditt.

#4. Bakgrunnsfjerner

Bakgrunnsfjerneren er kanskje crème de la crème til Canva Pro, siden den reduserer tiden det tar å fjerne bakgrunnen til et bilde.

I motsetning til Adobe-basert programvare som tar timer, klarer Canva Pro oppgaven på et minutt eller to. Dessuten har funksjonen nå et ekstra alternativ som lar deg foredle arbeidsstykket ditt ved å bruke en børste for å fjerne deler du har gått glipp av eller de som ble fjernet feilaktig.

Hyperkoblingsfunksjonen er nyttig for alle som designer e-bøker eller PDF-dokumenter, siden du kan hyperlenke bilder utenfor siden. Du kan hyperlinke tekster, bilder eller grafikk fra nettstedet ditt eller sosiale medier som Instagram.

#6. Deling av maler

Du kan enkelt dele maler med venner eller kunder så lenge de har sine egne Canva-kontoer mens du beholder den originale malen.

På denne måten kan du være sikker på at ingen vil ødelegge det originale designet ditt. Som et resultat kan du alltid sende en mal på nytt, spesielt hvis du selger maler.

#7. Endre størrelse

Hvis du ønsker å gjenskape et design du jobber med for forskjellige plattformer, for eksempel Twitter, Instagram eller Facebook, er Canva pros resize-funksjon alt du trenger. Når du klikker på «Endre størrelse», vil du enkelt velge ønsket format, justere elementene, og du er i gang.

#8. Skrifter

Med Canva Pro er du ikke begrenset til noen få kjedelige fonter; du kan enkelt leke med de tilgjengelige skriftene i tillegg til å kunne legge til andre, inkludert funksjoner som krumning, skygge eller omriss av skriftene. Som et resultat trenger du ikke lenger Adobe for å legge til et kreativt element til virksomheten din.

#9. Innholdsplanlegger og planlegger

Canva Pro har lagt til denne nye funksjonen som er tilgjengelig under betalingsplanene Canva Pro, Canva Enterprise og Canva Nonprofits; dette lar deg legge ut innhold på sosiale medier eller andre nettsteder direkte fra Canva.

  Hva du skal gjøre hvis MacBook Pro ikke slår seg på

Innholdsplanleggeren og planleggeren støtter for øyeblikket nettsteder som Twitter, Pinterest, LinkedIn-side, LinkedIn-profil, Facebook-sider, Facebook-grupper, Slack, Tumblr og Instagram.

Canva Pro vs. Canva Free

Det er ingen tvil om at Canva Pro for øyeblikket er buzzword for design av innhold, og det er gode grunner til det. Denne svært intuitive plattformen gjør det mulig for både eksperter og nybegynnere å vise kreativiteten sin.

Men for brukere som fortsatt spør hvor mye Canva Pro er og om de trenger å oppgradere, vil vi sammenligne det med Canva gratisversjonen. Mens det er mange funksjoner du kan benytte deg av med gratiskontoen, ønsker vi å vise hvorfor oppgradering til Canva Pro ville være en god avgjørelse.

Hva gir den gratis Canva-kontoen?

Den gratis Canva-kontoen kommer med et anstendig tilbud av designfunksjoner, i motsetning til andre designplattformer hvis gratisalternativer er svært restriktive, noe som betyr at du ikke har noe annet valg enn å oppgradere. Den gratis Canva-kontoen tilbyr brukerne følgende:

 • Tilgang til over 250 000 maler
 • Over 57 000 grafiske elementer
 • Minst 200 000 bilder
 • 5 GB lagringsplass for eiendelene dine

Arsenalet av gratis ressurser som tilbys av den gratis Canva-kontoen er mer enn nok til at alle kan begynne sin designreise og lage tusenvis av profesjonelle design. Dessuten er mengden lagring som tilbys tilstrekkelig til å lage flere mapper for å organisere designene dine.

Hva tilbyr Canva Pro-kontoen?

Hvis du har vært vant til de andre restriktive gratis designprogrammene, kan du lett bli fristet til å tro at du ikke trenger en oppgradering med Canva gratiskonto.

Så hvorfor må du fortsatt vurdere hvor mye Canva Pro koster og fortsette å oppgradere? Vurder følgende tilleggsfunksjoner du vil benytte med Canva Pro på toppen av alle funksjonene du har med gratiskontoen:

 • Over 450 000 maler
 • Mer enn 75 millioner bilder, videoer og lyd
 • Et utvalg av over 3000 forskjellige fonter
 • Opptil 100 GB lagringsplass

Hvis du trodde det var alt det har å tilby, hva med følgende tilleggsfunksjoner? Canva pro tilbyr andre bilderedigeringsalternativer, bakgrunnsfjernerverktøyet og muligheten til å lage minst 100 forskjellige merkesett.

Som et resultat kan du ha forskjellige merkefiler for alle nye design du lager, noe som betyr at du alltid vil være på merkevaren. Lagringsplassen som tilbys er tilstrekkelig til at du kan lage så mange mapper du trenger for å organisere designene dine på en ekspert måte.

Prismodell

Brukere som er interessert i å vite hvor mye Canva Pro er, kan være trygge på at prismodellen er grei. Selv om det vanligvis er én medlemskapsplan for enkeltpersoner, kan du velge mellom å abonnere for hele året eller månedlig.

Måned-til-måned medlemskapsstrukturen koster $12,99, mens den årlige medlemskapsmodellen koster $9,99 månedlig, fakturert årlig med $119,99. Selv om begge planene er rimelige, er det logisk at det årlige abonnementet gir et bedre tilbud når det gjelder kostnad.

Ved å betale for den årlige betalingen sparer du $35,89 – avtalen er fornuftig hvis designarbeidet ditt gir deg tilstrekkelig produksjon til å vare i 12 måneder. Ikke desto mindre kan månedsplanen tjene deg godt hvis du er usikker på hvor mange utfall du kan forvente, eller du bare jobber med et kort kreativt prosjekt.

  Hvordan omgå administrator på School Chromebook

Canva introduserte nylig en ny funksjon og betalingsplan dedikert til team. Teamene er spesielt utviklet for bedrifter der du kan legge til så mange medlemmer som mulig, og hver kan tildeles en administratorrolle.

Canva Teams Pro-planen kommer med ekstra eksklusive funksjoner som tillater flersetermedlemskap som kun var tilgjengelig på Canva Enterprise-planen. Disse inkluderer merkevarekontroll, mallåsing, designgodkjenninger, enkel pålogging og adminkontroller.

Selv om du fortsatt kan få tilgang til Canva for Teams-funksjonen med gratisplanen og legge til opptil 3000 medlemmer, er du begrenset til kun gratisfunksjoner, noe som betyr at teamet ditt ikke har tilgang til funksjoner som Brand Kit, Magic Resize, Content Planner, osv. Du har det bedre med Canva Pro Enterprise-planen hvis du har et stort team.

Enterprise-versjonen av Canva Pro-planen er ideell for store selskaper som ønsker å ha tilgang til flere brukere med strenge kontroller på merkevarebygging. Prisen avhenger av størrelsen på teamet ditt, og du kan forvente å betale følgende beløp:

Antall plasser Månedlig avgift Årlig avgift5$14,99$149,9010$87,49$874,9020$232,49$2,324,9050$642,49 $6,424,90100$1,242,49$12,242,49$12,

Det viktigste er at tallene ovenfor ikke er støpt på betong, da Canva for Teams-planen tilbyr muligheten til å betale for et tilpasset antall seter avhengig av størrelsen på bedriften din.

Plattformer

Det beste med å oppgradere til Canva Pro er at det åpner for mange designfunksjoner som fungerer for store selskaper og vanlige soloprenører.

Bortsett fra å være tilgjengelig på over 100 språk, er det nå enkelt for alle hvor som helst å få tilgang til verktøyets nydelige grafikk ved hjelp av forskjellige operativsystemer. Du kan få tilgang til Canva Pro via en nettleser eller nedlastbar app ved å bruke følgende nettoperativsystemer:

 • En desktop-app for Mac
 • Windows for din PC eller Chromebook
 • Android eller iOS

Denne allsidigheten har gjort designverktøyet populært blant skapere; derfor har den minst 100 millioner brukere månedlig i over 190 land.

Fordeler og ulemper

Følgende er fordelene og ulempene ved å bruke dette verktøyet.

Fordeler

 • Veldig brukervennlig, enkel å bruke og navigere selv for folk uten erfaring med grafisk design
 • Et bredt utvalg av bilder og maler å velge mellom
 • En en-i-alt designløsning som tilbyr et bredt spekter av verktøy og funksjoner

Ulemper

 • Det er litt læring for førstegangsbrukere
 • Fristelsen til å lage uprofesjonelle design

Alt i alt tilbyr Canva pro et brukervennlig grensesnitt som tilbyr et bredt utvalg av funksjoner som gjør det enkelt og tiltalende å lage design av høy kvalitet.

Canva Pro-pris verdt

Vi har svart på spørsmålet «hvor mye koster Canva Pro?» Svaret på det neste åpenbare spørsmålet – om det er verdt prisen – kan være et klart, rungende «Ja».

Hvis du har kommet så langt og fortsatt leter etter et lengre svar, må du vurdere alle funksjonene som er nevnt i denne veiledningen. Du har et tilbud fra tusenvis av arkivbilder, lyd og videoer, 3000+ fonter og over 100 GB lagringsplass.

Siste ord

Canva pro er fortsatt et utrolig brukervennlig designverktøy med tusenvis av lojale brukere. Enten du er kunstnerisk tilbøyelig eller ikke, kan du enkelt benytte deg av de tusenvis av tilgjengelige maler for å skape resultater av høyeste kvalitet til den rimeligste prisen.

Derfor, med Canva Pro får du alt du trenger i et designverktøy, noe som gjør det verdt hver krone du bruker.

Deretter kan du sjekke hvordan du redigerer bilder/bilder ved hjelp av Canva.

x