tipsbilk.net

Hvordan administrere Kindle Unlimited-abonnement

Det kan være utfordrende å holde styr på alle e-bøkene du har samlet og enhetene du har koblet til kontoen din, enten du bruker en Amazon Kindle eller Kindle-appen på en datamaskin eller mobilenhet. Hvis du er en Kindle-bruker som lurer på hvordan du administrerer Kindle Unlimited-abonnement og ser etter mer informasjon relatert til Kindle, kan du lese denne artikkelen til slutten. Vi gir deg en nyttig guide som vil løse alle spørsmålene dine om hvordan du kan få tilgang til Kindle Unlimited-kontoen din og endre Kindle Unlimited-abonnementet ditt. Du vil også få lære forskjellen mellom Kindle Unlimited og Prime Reading.

Hvordan administrere Kindle Unlimited-abonnement

Denne artikkelen vil lære deg hvordan du administrerer Kindle Unlimited-abonnement videre. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er Kindle Unlimited Subscription?

Kindle Unlimited abonnement er en abonnementstjeneste som lar deg lese så mye du vil fra en katalog med over 2 millioner romaner, tusenvis av lydbøker og opptil tre utvalgte magasinabonnementer. Oppdag nye forfattere, romaner og sjangre, inkludert mysterier, romantikk, sci-fi og mer. Du kan også bruke hvilken som helst enhet til å lese. Den er tilgjengelig for USD 9,99/måned pluss eventuelle relevante avgifter inntil den kanselleres, og du kan kansellere når som helst.

  Hvordan legge til linjenumre i et Microsoft Word-dokument

Har du Kindle Unlimited med ditt Prime-medlemskap?

Mange enkeltpersoner tror feilaktig at det å ha et Prime-medlemskap inkluderer tilgang til Kindle Unlimited, men det er ikke tilfelle. Brukere av Amazons Kindle Unlimited kan få tilgang til millioner av e-bøker gjennom et medlemskapsprogram. I motsetning til dette drar brukere av Amazon Prime-abonnementsplanen fordel av gratis to-dagers frakt på de fleste av online-kjøpene deres. Som et resultat inkluderer et Amazon Prime-medlemskap ikke et Kindle Unlimited-abonnement. Den fungerer i stedet som en frittstående tjeneste.

Hva er forskjellen mellom Kindle Unlimited og Prime Reading?

Forskjellen mellom Kindle Unlimited og Prime Reading er at et Kindle Unlimited-abonnement ikke er inkludert med et Amazon Prime-medlemskap. I stedet fungerer den som en frittstående tjeneste med et langt større utvalg av bøker enn Prime Reading.

  • Kindle Unlimited-abonnementet er $9,99 per måned og kan kanselleres når som helst. Den første måneden med tjenesten er gratis for nye brukere å prøve ut. Imidlertid koster de to første månedene $4,99 hver. Etter det fornyes planen automatisk, og gir forbrukere tilgang til Kindle Unlimited-biblioteket så lenge abonnementet deres pågår.
  • Derimot har Prime Reading-biblioteket rundt 3000 bøker. Programmet står ikke alene som en egen abonnementstjeneste, men det ville være et hyggelig supplement til de andre fordelene med et Amazon Prime-medlemskap.

Hvordan endrer du betalingskortet ditt på Kindle?

Betalingsproblemer vil oppstå under bestilling hvis betalingsmåten er utdatert eller kortet har utløpt. Når du mottar melding om uferdige kjøp eller nektet betaling, må du justere betalingsmåten din. Her er en guide til hvordan du endrer betalingskortet ditt på Kindle i noen få enkle trinn.

  Slik aktiverer du lavstrømmodus automatisk på iPhone

1. Besøk Amazon nettstedet og logge på kontoen din.

2. Klikk på Kontoer og lister øverst på skjermen.

3. Klikk på Betalingsalternativer.

4. Klikk på Administrer betalingsmåter for å se dine lagrede kredittkort og debetkort.

5. Klikk på ønsket kort > Rediger fra den utvidede menyen.

6. Endre de ønskede feltene, for eksempel Navn på kort og Utløpsdato, som vist nedenfor.

7. Klikk på Lagre.

Hvordan får du tilgang til Kindle Unlimited-kontoen din?

Her er en guide for hvordan du får tilgang til Kindle Unlimited-kontoen din i noen få enkle trinn:

1. Logg på din Amazon-konto og klikk på Kontoer og lister.

2. Velg Administrer innhold og enheter fra menyen.

3. Herfra kan du få tilgang til og administrere bøkene på Kindle.

Kan du tegne et årlig abonnement på Kindle Unlimited?

Som sådan tilbyr Amazon ikke et vanlig årlig abonnement med Kindle Unlimited; i stedet er det en månedlig abonnementstjeneste. Men du kan få et 6-måneders, 12-måneders eller 24-måneders abonnement ved å bruke Kindle ubegrenset medlemskapsgave alternativ.

Hvordan administrere Kindle Unlimited-abonnement?

Du kan administrere Kindle Unlimited-abonnement ved hjelp av følgende trinn:

Merk: Sørg for at du er logget på Amazon-kontoen din før du prøver å utføre trinnene nedenfor.

1. Gå til Amazon nettsted.

2. Klikk på Kontoer og lister > Medlemskap og abonnementer.

3. Finn og klikk deretter på Kindle Unlimited Settings.

  10 verktøy for administrasjon av sosiale medier for å administrere flere kontoer

4. Fra Administrer medlemskap-delen klikker du på Rediger betalingsinnstillinger eller Avbryt Kindle Unlimited-medlemskap for å administrere medlemskapet etter ditt ønske.

Hvordan endrer du ditt Kindle Unlimited-abonnement?

Siden du ikke umiddelbart kan endre planen din, må du kansellere den og signere den på nytt. Her er en guide for hvordan du kansellerer Kindle ubegrenset abonnement i noen få enkle trinn.

1. Naviger til din Amazon-konto.

2. Klikk på Kontoer og lister > Medlemskap og abonnementer > Kindle Unlimited-innstillinger > Avbryt Kindle Unlimited-medlemskap.

3. Klikk på Avbryt medlemskap.

Registrer deg på nytt for Kindle Unlimited etter at din nåværende månedlige plan utløper og velg ønsket plan når du sjekker ut.

Hvordan slår du av automatisk fornyelse på Kindle?

Du kan slå av automatisk fornyelse av Kindle Unlimited ved å kansellere selve medlemskapet. Medlemskapet vil da ikke automatisk fornyes etter utløpet av gjeldende medlemsperiode. Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å kansellere Kindle Unlimited-medlemskapet og slå av automatisk fornyelse også.

Hvordan kansellerer du et Kindle-abonnement?

La oss se hvordan du kansellerer et Kindle-abonnement.

1. Besøk din Amazon-konto på en nettleser.

2. Klikk på Kontoer og lister > Medlemskap og abonnementer.

3. Klikk deretter på Kindle Unlimited-innstillinger > Avbryt Kindle Unlimited-medlemskap.

4. Klikk på Avbryt medlemskap.

Hvorfor kan du ikke kansellere Kindle Unlimited-abonnementet ditt?

Når du måtte ønske, kan du avslutte abonnementet. Du bør imidlertid være oppmerksom på at siden du allerede har betalt for den påfølgende måneden, vil abonnementet ditt kun bli kansellert på slutten av den månedlige syklusen. Du vil imidlertid ikke bli belastet på fornyelsesdatoen.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du administrerer Kindle Unlimited-abonnementet og endrer Kindle Unlimited-abonnementet ditt med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x