Hvordan åpne bin-fil på Android

Bin-filformatet er det vanskeligste å åpne på smarttelefonen. Vanskeligheten med å åpne slike typer filer skyldes lite eller ingen kunnskap om innholdet og funksjonen til bin-filer. Det er veldig nedslående når bin-filer ikke åpnes selv etter at så mange ressurser er brukt til å laste dem ned. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du åpner bin-fil på Android og hvordan du åpner bin-fil på Windows 10-enheter. Vi vil også fortelle deg om bin-filkonvertering, som du kan bruke til å konvertere bin-filene til ditt favorittformat. Men før du går videre, er det viktig å forstå hva vi egentlig mener med bin-fil.

Hvordan åpne bin-fil på Android

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som viser hvordan du åpner bin-filen på Android på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, varierer de fra produsent til produsent. Sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen på enheten din.

Hva er en bin-fil?

Filene med .bin-utvidelser blir vanligvis referert til som Bin-filer. Den primære forskjellen mellom normale og .bin-filer er at .bin-filer koder tekstinnhold til numeriske formater. Disse filene omhandler binærfiler som er under 2, som er 0 og 1. Det er en kortere og enklere versjon å skrive binære filformater.

Tidligere fikk du ikke friheten til å se filer i bin-format på Android. Bin-filene er de angitte kjørbare kommandoene for datamaskinenheter. Og bin-filene er veldig viktige når du vil ha tilgang til filer på datamaskinen. Bin-filene har flere måter å åpne selv på Android-enheter, men trinnene bør tas nøye.

  12 beste gratis Android-spill i 2022

Hvordan åpne bin-fil på Android?

Bin-filene brukes ikke mye i dag. Hvis du planlegger å kjøre denne typen filer, bør du også huske på farene ved å kjøre dem fordi noen kjørbare kommandoer kan inneholde trusler og virus som kan skade enhetene dine.

Her er trinnene for hvordan du åpner bin-fil på mobil:

1. Start File Manager-applikasjonen på Android-enheten din.

2. Klikk på søkeikonet øverst til høyre.

3. Skriv inn .bin i søkefeltet og trykk på ønsket resultat.

4. Etter at du har valgt filen, får du et alternativ for å velge formatet du vil åpne denne filen i. Det kan være i alle typer, for eksempel dokumenter, lyd, videoer eller bilder.

5. Åpne .bin-filen gjennom noen programmer, for eksempel Chrome-nettleseren, MS Docs, HTML Vieweretc.

Slik åpner du bin-fil i Android-mobil.

Hvordan åpne bin-fil i Windows 10?

La oss se trinnene for å åpne Bin-filen i Windows 10 PC/bærbar PC.

1. Trykk på Windows+S-tastekombinasjonen for å åpne Windows-søkefeltet.

2. Søk etter denne PC-en og klikk på Åpne.

3. Fra øverste høyre hjørne, søk etter .bin-filer i søkefeltet.

4. Klikk på ønsket bin-fil du vil åpne.

Hvordan fungerer bin-filer og hva er deres struktur?

Bin-filer fungerer som input for mange programmer. Strukturen til disse filene avhenger hovedsakelig av innholdet i slike filer. Noen programmer, som brukes til sikkerhetskopiering, bruker også dette filformatet. Mye tid dataene komprimeres, noe som gjør strukturen vanskelig å forstå. Når dataene ikke er komprimert, blir det vanskelig å forstå; årsaken er at det kan være i form av bilder eller musikk.

  13 Beste Volume Booster-appen for Android

Hva er List of Bin File Converter?

Du kan konvertere bin-filene dine til dokumenter, PDF-er, bilder osv. Her er en liste over noen få bin-filkonverteringer.

1. AnyBurn

AnyBurn er et bærbart, men kapabelt program for CD/DVD/Blu-ray-brenning. Det gir en målstrek for å lage og brenne en CD. Nøkkelegenskapene til AnyBurn er at den brenner alle CD-, DVD- og Blu-ray-bildefiler.

2. DEAMON Tools Lite

DEAMON Tools Lite hjelper deg med å montere diskbildefiler og emulerer ulike enheter. Verktøyet hjelper deg med å lage bilder av optiske plater og organisere dem godt via katalog.

3. WinISO

WinISO hjelper deg med å konvertere diskbildeformater. Du kan montere de redigerte bildene uten å lagre dem på forhånd og brenne de redigerte bildene.

4. ISO-verksted

ISO verksted er spesielt utviklet for ISO-bildebehandling og konvertering. Du kan også utføre kopiering og brenning av CD/DVD.

5. ISO Toolkit

ISO Toolkit er et enkelt og enkelt program som kan hjelpe deg med å administrere ISO-filer. Du kan enkelt manipulere ISO gjennom den og lage ISO-bilder, eller kopiere ISO-bilder fra CD/DVD.

6. AnyToISO

AnyToISO er et verktøy fra CrystalIdea. Det hjelper deg med å konvertere filene dine til ISO-bilder, .bin, MDF, PDI, bildefiler, etc.

Hvorfor er .bin-filene påkrevd?

Nedenfor er tilfellene oppført der .bin-filene kreves:

 • Når du jobber i IT-helpdesken til en bedrift og brukerne trenger din hjelp til å se eller åpne slike filer.
 • For å få tilgang til de historiske dataene må du få tilgang til filene for å se de historiske dataene som er lagret av en tidligere bruker.
 • Antivirusprogramvaren oppdateres automatisk. Men hvis du har lukket alternativet for automatisk oppdatering, kan du oppdatere antiviruset manuelt, og mens du gjør dette, kan du støte på bin-filer.
  Utløserbasert profilbryter for lyd, skjerm, WiFi og mer [Android]

Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du åpner bin-fil på mobil.

Hva er de forskjellige datatypene som kan lagres i filer med .bin-utvidelser?

La oss se listen over forskjellige typer data som kan lagres i filer med .bin-utvidelser.

 • Binære kjørbare filer
 • Macbinær-kodet fil
 • Emulator binær fil
 • GOG.com spilldata
 • Atari spill ROM
 • Sega spill ROM
 • Linux kjørbar fil
 • Emulator BIOS
 • Ruter firmware
 • Nintendo spilldata
 • Binære data
 • Diskbilde
 • Video

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er et Bin-filformat?

Ans. Bin-filformatet lagrer informasjonen i binært format. Den er kompatibel med disklagring slik at media kan lagres på en fysisk plate.

Q2. Hva er en Bin-mappe?

Ans. Bin-mappen inneholder de binære filene. Disse inneholder de faktiske kjørbare kodene for applikasjonene.

Q3. Hva er .Bin-fil?

Ans. En Bin-fil kalles også en binær fil som inneholder informasjon som bilder, videoer, tekster og lyd. Formatet brukes svært mindre i disse dager på grunn av færre CDer og DVDer.

***

Vi håper at du nå har en klarere ide om hva som er .bin-filer og hvordan du åpner en bin-fil på Android og Windows 10. Du kan gi oss beskjed om spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x