Hvordan eksportere Apple iCloud og iPhone-kontakter til Windows 10

Det er enkelt å dele kontakter mellom iPhone og Mac, gitt at begge enhetene synkroniseres i Apples sky. Men visste du at du også kan dele iPhone-kontaktene dine med en Windows 10-PC? Vi vil lede deg gjennom det!

For denne veiledningen brukte vi ikke tredjepartsverktøy utviklet spesielt for å eksportere kontakter. I stedet viser vi to metoder som er lett tilgjengelige på din iPhone og Windows 10. Den første metoden involverer Apples iCloud-tjeneste, som er det bedre alternativet hvis du trenger å eksportere mer enn én kontakt.

Den andre metoden er avhengig av e-post. Du trenger ikke en spesifikk e-postklient – ​​Gmail, Yahoo, iCloud, Outlook og så videre, alt fungerer helt fint. Vi viser deg hvordan du henter og laster ned kontakter via Windows 10 Mail-appen.

  Hvordan finne dvaleknappen på Windows 10

Eksporter kontakter via iCloud

For å bruke denne metoden må kontaktene dine synkroniseres med iCloud. Det er den beste måten å eksportere kontakter i bulk.

For å komme i gang, åpne «Innstillinger»-appen på din iPhone. Plasseringen på telefonen din kan være annerledes enn det som er vist nedenfor; bruk Spotlight-søket hvis du ikke finner det.

Trykk på

I «Innstillinger»-appen, trykk på navnet ditt øverst på skjermen, og trykk deretter på «iCloud» på følgende skjerm.

Trykk på

Bekreft at «Kontakter» er slått på (grønn) og synkroniseres med skyen. Hvis ikke, trykk på bryteren for å aktivere den og synkronisere kontaktene dine.

Trykk på bryteren ved siden av

Deretter åpner du en nettleser på din Windows 10-PC og logger på iCloud-nettstedet med din Apple-ID. Klikk på «Kontakter.»

Klikk

Velg en kontakt på følgende skjermbilde. Hvis du bare vil eksportere én kontakt, klikker du på tannhjulikonet nederst til venstre, og velger deretter «Eksporter vCard» i hurtigmenyen.

  Vil Windows 10 fungere på datamaskinen min?

Klikk

Hvis du vil eksportere flere kontakter, klikker du først på ett enkelt navn. Plasser deretter musepekeren over den siste kontakten du vil eksportere, trykk og hold nede Shift-tasten, og klikk deretter på den siste kontakten. Klikk på tannhjulikonet, og velg deretter «Eksporter vCard» i hurtigmenyen.

Som standard lastes VCF-filen ned til mappen «Nedlastinger» på PC-en. Høyreklikk på filen og velg «Åpne» i hurtigmenyen.

Klikk

Deretter velger du hvor du vil installere kontaktene dine. Valgene dine inkluderer Outlook, People-appen og Windows-kontakter. Etter at du har valgt, klikker du på «OK» for å importere kontaktene dine.

Klikk

Eksporter via Kontakter-appen

Denne metoden sender kontaktene dine til din Windows 10 PC via e-post. Den største ulempen er imidlertid at du bare kan eksportere én kontakt om gangen.

  Slik ser du alle dine lagrede Wi-Fi-passord på Windows 10

Trykk på «Kontakter» på iPhone for å åpne «Kontakter»-appen (den kan være på et annet sted på telefonen enn det som er vist nedenfor).

Trykk på

Deretter trykker du på kontakten du vil eksportere. Etter at detaljene er lastet inn, trykk på «Del kontakt.»

Trykk på

Trykk på en e-postapp i hurtigmenyen som vises for å sende kontakten til din Windows 10-PC. Fyll inn e-postdetaljene, og send den til deg selv.

Når du mottar e-posten på din Windows 10-PC, høyreklikker du på VCF-vedlegget, og klikker deretter «Åpne» på hurtigmenyen. Igjen, valgene dine er Outlook, People-appen og Windows-kontakter.

Klikk

Gjenta disse trinnene for hver ekstra kontakt du vil importere til Windows 10.