Hvordan få EPIX nå gratis prøveversjon

På grunn av populariteten og det brede utvalget av alternativer, har mediestrømmeplattformer vært på vei oppover. En av de mest populære streamingplattformene er EPIX Network. Nå, før du betaler abonnementsavgiften, er det naturlig at brukeren ønsker å vite om EPIX Now gratis prøveversjon. Hvis du har sjekket nettet for å finne det riktige resultatet for å aktivere EPIX 7 dagers gratis prøveversjon, les artikkelen til slutten. Som du kanskje er klar over, kan plattformen streames i ulike tjenester. Så denne artikkelen kan tas som et resultat av søkeord som EPIX gratis prøveversjon DirecTV, EPIX gratis prøveversjon Hulu eller EPIX gratis prøveversjon Amazon.

Hvordan få EPIX nå gratis prøveversjon

Her gir vi deg en fullstendig guide om hvordan du får gratis prøveversjon på EPIX Now.

Kort introduksjon til EPIX og EPIX nå

En kort introduksjon til EPIX- og EPIX Now-plattformene er gitt i denne delen. Du kan få en idé om strømmetjenesten for å bestemme deg for å bruke den gratis prøveversjonen. Det skal bemerkes at denne tjenesten kun er tilgjengelig i USA.

EPIX Streaming Network

EPIX er en av de ledende virtuelle strømmetjenestene basert i USA med 24/7-tjeneste. Det er et kabel-TV og satellittnettverk som eies av Epix Entertainment LLC. Funksjonene til plattformen er oppført som gitt nedenfor.

 • Plattformen strømmer et enormt antall filmer og serier, og mer enn 800 filmer er tilgjengelige for medlemmene.
 • Den inkluderer også et stort bibliotek med Hollywood-filmer som har medieinnhold fra forskjellige domener og sjangere. Ved å få EPIX Now gratis prøveversjon kan du se innhold fra teaterutgivelser, film, dokumentarer, tittelinnhold, musikk, komediespesialiteter og mye mer.
 • Medieinnholdet inkluderer også filmer med populære titler, moderne utgivelser og original programmering.
 • Kanalene i kabelabonnementet er annonsefrie og sørger for uavbrutt streaming.
 • Plattformen støtter også VOD- eller Video-On-Demand-tjenesten.
 • Premium kabel-TV-nettverket, som er EPIX, kommer med en pakke med fire kanaler. Disse kanalene er EPIX, EPIX 2, EPIX Hits og EPIX Drive-In.

EPIX Now-app

EPIX Now er appversjonen av EPIX-plattformen og inkluderer alt innholdet som er tilgjengelig i EPIX-nettverket. Appen er laget av MGM eller Metro Goldwyn Mayer, hvis mål er å tilby alt medieinnhold i en felles strømmeplattform.

Du trenger ikke å ha et abonnement på EPIX Network for å få tilgang til innholdet i appen. Du kan se innholdet gratis ved å bruke et kabel-TV-abonnement eller via den online direktesendte TV-tjenesten.

Kompatible enheter for streaming av EPIX-nettverk

Listen over enheter som EPIX Now-appen er kompatibel med og EPIX Now gratis prøveversjon kan nås, er gitt nedenfor. Du kan bruke smart-TV-ene for å få en bedre strømmeopplevelse ved å bruke hvilken som helst tjeneste som EPIX gratis prøveversjon Amazon.

 • iOS-enheter – iPhone og iPad.

 • Android – telefon og nettbrett.

 • Smart TV – Apple TV, Amazon Fire TV og Android TV.

 • Medieenhet – Roku Player, Roku TV og Chromecast TV.

 • Konsoller – Xbox One og PlayStation 4.

 • TiVo

EPIX-strømmetjenester

For å bruke den gratis prøveperioden og streame innholdet til EPIX Network, kan du abonnere på hvilken som helst av strømmetjenestene som er gitt her.

 • Offisielle nettsteder- Registreringen for å få tilgang til EPIX 7 dagers gratis prøveversjon kan gjøres på de offisielle nettstedene ved å bruke standard nettleser på Windows PC. Dette vil hjelpe med å få en ukes gratis prøveperiode på nettverket.

 • DirecTV Stream- DirecTV-plattformen støttes av AT&T-plattformen og har utallige on-demand og live TV-strømmetjenester. Basistjenesten kan fås for $54,99 per måned, og EPIX-nettverket kan benyttes gratis i tre måneder. Etter at EPIX-prøveperioden for DirecTV er over, kan du betale $6,00 per måned for å få tilgang til nettverket.

 • SlingTV- Grunnplanen for tjenesten er tilgjengelig for $35,00 og alle fire kanalene i EPIX-pakken kan fås for $5,00 hver måned. Denne tjenesten ligner på EPIX gratis prøveversjon Hulu.

 • Amazon Prime Video – Amazon Prime Video-tjenesten er tilgjengelig gratis i 30 dager på de fleste plattformer. Sammen med dette er en ukes gratis prøveversjon av EPIX Now inkludert, hvoretter en pris på $12,99 per måned belastes. Alternativt kan du bruke tilbudet fra Amazon-tjenesten der EPIX gratis prøveversjon Amazon erstattes med en 3-måneders abonnementsplan for $3,99 per måned.

 • Philo-Philo er den billigste direktesendte TV-tjenesten tilgjengelig på nettet for bare $25,00 per måned. Den inkluderer 60 kanaler hvorav streaming-innholdet kan være enten on-demand eller Live TV-programmer. Den 7-dagers gratis prøveperioden er inkludert i pakken, og senere legges det til en kostnad på $6,00 per måned. For dette formålet må EPIX-kanalene legges til som tillegg til basispakken.

 • fuboTV- FuboTV er en streamingplattform dedikert eksklusivt til direktesendte TV-programmer. Den gratis prøveversjonen av denne tjenesten varer i en uke, og deretter legges det til en kostnad på $5,99 per måned for EPIX-pakken med EPIX 2- og EPIX Hits-kanaler.

 • YouTube TV – YouTube TV er en strømmeplattform som støtter et bredere utvalg av kanaler sammen med førsteklasses DVR-funksjoner. En 14-dagers gratis prøveperiode legges til for nettverket, men som YouTube TV-abonnent kan du bruke 30-dagers EPIX Now gratis prøveperiode. Etter at prøveperioden utløper, er kanalene tilgjengelige for $6,00 som et tillegg til basisplanen.

 • DISH– DISH-tjenesten gir en gratis prøveperiode på 30 dager, og deretter legges det til et gebyr på $7,00 per måned for tjenesten.

 • Spectrum TV – Spectrum TV tilbyr EPIX-kanaler for $5,99 per måned.

 • Conway Cooperation – En pris på $6,95 per måned belastes for streaming av EPIX-kanalene i Conway Cooperation-tjenesten.

 • Versjon FiOS – Versjon FiOS strømmer EPIX-kanalene for $15,00 per måned.

 • Hulu – Et alternativ til å bruke kabeltjenester for å få EPIX 7 dagers gratis prøveversjon, du kan bruke Hulu-tjenesten. EPIX gratis prøveversjon Hulu gir uklippet og kommersielt fritt medieinnhold.

 • Andre tjenester- EPIX-plattformen kan streames i andre tjenester som Comcast Xfinity, Cox og AT&T TV NÅ, som ligner på å bruke EPIX gratis prøveversjon av DirecTV-plattformen.

Beste alternativet for å bruke EPIX Network

Basert på prisen på tjenesten og mangfoldet av kanaler som tilbys, kan EPIX gratis prøveversjon Amazon gjøres på Amazon-strømmetjenesten kan brukes for å oppnå følgende fordeler.

1. Du kan registrere deg for Amazon-kanalene i Amazon Prime Video-plattformen for å få den mest kostnadseffektive metoden. Dette vil også bidra til å opprettholde en anstendig bildekvalitet for å streame innholdet.

2. Amazon-kanalen gjør det mulig å streame innhold på to Smart TV-er samtidig, selv når du bruker EPIX Now gratis prøveabonnement.

EPIX gratis prøveversjon

Den gratis prøveversjonen av standard EPIX Network er ikke relatert til EPIX Now-appen, og den gratis prøveversjonen i en uke er tilgjengelig uavhengig av om brukeren har en konto på EPIX-plattformen. Den gratis prøveversjonen lar brukeren få tilgang til alt medieinnholdet som ellers krever en abonnementsavgift.

EPIX Now-appen gir en gratis prøveversjon til alle registrerte brukere, og perioden for den gratis prøveversjonen kan endres basert på tjenesteplanen som brukeren har vedtatt. Medieinnholdet på nettverket kan være tilgjengelig i en periode på minimum to måneder eller mer. Innholdet på plattformen oppdateres regelmessig slik at brukeren kan få maksimalt utbytte.

Som nevnt tidligere, kan EPIX-plattformen streames ved å bruke alle alternativene som er gitt her.

 • Bruk av abonnementsplanen til alle TV- og digitalleverandører som et tredjepartsabonnement hos kabelleverandører. DirecTV-abonnementet foretrekkes for å bruke EPIX Now-appen i smart-TVer som krever ledningsklipping.
 • Installere EPIX Now-appen på forskjellige enheter og bruke påloggingsinformasjonen til den registrerte kontoen. For å bruke appen foretrekkes Fire Stick 4k-enheten, siden den gir maksimal skjermkvalitet.

Slik får du tilgang til gratis prøveversjon på EPIX-plattformen

Metoden for å få EPIX Now gratis prøveversjon diskuteres i denne delen.

Alternativ I: Gjennom EPIX Now Tidal

EPIX-plattformen har integrert med Tidal-nettverket og metoden for å registrere kontoen på nettstedet og bruke den i EPIX Now-appen er omtalt i denne delen.

Trinn I: Opprett en konto for gratis prøveversjon

Det første trinnet for å få EPIX 7 dagers gratis prøveversjon er å opprette en konto for bruk av EPIX Network. Du kan bruke EPIX Now Tidal-nettstedet til å opprette en konto som ligner på EPIX gratis prøveversjon Hulu for dette formålet.

1. Besøk EPIX nå Tidal nettsted og klikk på Godta alle informasjonskapsler-knappen for å tillate informasjonskapslene.

2. Klikk på alternativet Start gratis prøveversjon i delen Kom i gang.

3A. Skriv inn e-post eller brukernavn i feltet og klikk på Fortsett-knappen.

3B. Bruk hvilken som helst av brukerkontoene som Facebook for å opprette kontoen din.

4. Skriv inn dataene, som er passord og fødselsdato i feltene, og klikk på Registrer deg-knappen for å registrere deg på nettsiden.

Derfor er dette hvordan du kan få EPIX 7 dagers gratis prøveversjon.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, og de varierer fra produsent til produsent, må du derfor sørge for de riktige innstillingene før du endrer noen. Her har vi vist trinnene som ble utført på Samsung Galaxy-telefonen.

Trinn II: Last ned EPIX Now-appen

Det neste trinnet for å få tilgang til gratis prøveversjon av EPIX Now er å installere EPIX Now-appen på strømmeenheten din. Appen kan installeres fra Google Play Store, iTunes, Amazon og Roku-enheter, og du kan bruke legitimasjonen fra en hvilken som helst tjeneste som EPIX gratis prøveversjon DirecTV.

1. Sveip skjermen på Android-telefonen forsiktig oppover og trykk på Play Butikk-appen.

2. Søk etter EPIX Now-appen i søkefeltet og trykk på riktig resultat.

3. Trykk på Installer-knappen på appen og vent til den er installert på telefonen.

Trinn III: Fullfør betalingsprosessen

Det siste trinnet er å fullføre betalingen og strømme innholdet i nettverket på enheten. Det skal bemerkes at betalingsopplysninger kreves for å få tilgang til den gratis prøveperioden. Du blir imidlertid ikke belastet før du bruker strømmeplattformen etter at den gratis prøveperioden er utløpt.

1. Åpne EPIX Now-appen fra hovedmenyen.

2. Logg på den registrerte kontoen din ved hjelp av kontolegitimasjonen.

3. På betalingssiden legger du til den passende betalingsmåten og oppgir detaljer om bankkontoen din.

4. Bruk plattformen til å søke og se innholdet.

Alternativ II: Gjennom Epix Now

Hvis det forrige alternativet for å få EPIX Now gratis prøveversjon er tidkrevende og komplisert, kan du velge dette alternativet for å bruke det offisielle nettstedet.

1. Åpne den offisielle nettsiden til Epix Now-nettstedet og klikk på knappen Se tilgjengelige tilbud.

2. Skriv inn e-postadressen og skriv inn et passende passord i feltene for å opprette en konto.

3. På betalingssiden klikker du på Fortsett-knappen i alternativet for månedlig plan.

4. Skriv inn bankbetalingsdetaljene i feltet og klikk på OK-knappen.

5. Fullfør Captcha-verifiseringen og klikk på Abonner nå-knappen.

6. Som forklart tidligere, bruk påloggingsinformasjonen til tjenesten som EPIX gratis prøveversjon Hulu du har brukt til å logge på EPIX Now-appen på strømmeenheten din.

Slik kansellerer du abonnementet innen gratis prøveperiode

Betalingsdetaljene innhentes ved registrering på EPIX-plattformen for å sikre at brukeren belastes etter at EPIX 7-dagers gratis prøveperiode utløper. Dersom abonnementet på plattformen ikke kanselleres innen kanselleringsfristen, som er 24 timer før utløpet av den syv dager lange prøveperioden, vil brukeren bli pålagt å betale abonnementsavgiften. Kontoen fornyes til et betalt abonnement og avgifter påløper for bruksperioden etter EPIX Now gratis prøveperiode.

Pakken for EPIX Network kan enten være en månedlig fornyelse med en pris på $5,99 per måned. Denne planen er den samme uavhengig av enhetsplattformen som EPIX Now-appen streames på. Alternativt kan du bruke planen med Tidal premium-abonnementet som koster $12,99 per måned.

Alternativ I: På Android-enheter

Metoden for å kansellere abonnementet du har kjøpt fra tjenesten som EPIX gratis prøveversjon DirecTV på Android-enheten er gitt her.

1. Åpne Play Butikk-appen ved å følge instruksjonene nevnt tidligere.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre på hovedsiden.

3. Trykk på alternativet Betalinger og abonnementer.

4. Trykk på alternativet Abonnementer.

5. Trykk på EPIX Now-abonnement-fanen og trykk på alternativet Avbryt abonnement.

6. Følg instruksjonene på skjermen for å avslutte abonnementet på tjenesten.

Alternativ II: iOS-enheter

Hvis du ønsker å kansellere abonnementet på en iOS-enhet som iPhone eller iPad, følg instruksjonene gitt her.

1. Åpne Innstillinger-appen og velg kontoen din knyttet til iTunes-kontoen.

2. Åpne iTunes & App Store-alternativet og logg på kontoen din med Apple-ID.

3. Trykk på alternativet Vis Apple ID i popup-vinduet.

4. Trykk på alternativet Abonnementer og trykk på EPIX Now-appen i abonnementslisten.

5A. Trykk på alternativet Avbryt abonnement for å avbryte EPIX Now gratis prøveversjon.

5B. Hvis alternativet Avbryt abonnement ikke er tilgjengelig, slår du av alternativet for automatisk fornyelse.

Alternativ III: iTunes (på nettleseren)

Hvis du ikke får tilgang til Innstillinger-appen til iOS-enhetene ved å bruke det forrige alternativet, kan du følge instruksjonene gitt her for å kansellere abonnementet. Dette vil kansellere abonnementet du har gjort ved å bruke en hvilken som helst tjeneste som EPIX gratis prøveversjon Hulu ved å bruke iTunes-kontoen i en nettleser.

1. Gå til iTunes nettstedet og logge på kontoen din.

2. Klikk på menylinjen og klikk på alternativet Min konto.

3. Logg på kontoen din og klikk på alternativet Vis konto.

4. Klikk på alternativet for administrer innstillinger.

5. Klikk på EPIX Now-appen og klikk på Rediger-knappen.

6. Klikk på alternativet Avbryt abonnement.

7. Bekreft handlingen for å kansellere abonnementet.

Alternativ IV: Amazon Appstore

Metoden for å kansellere EPIX 7-dagers gratis prøveabonnement på EPIX Now-appen på din Amazon Appstore-plattform er gitt nedenfor. Siden denne appen også er tilgjengelig som en kanal i Amazon Prime Video-plattformen. Du kan bruke metoden til å enkelt melde deg av EPIX gratis prøveversjon Amazon til tjenesten etter EPIX Now gratis prøveperiode.

1. Start Amazon Appstore app og logge på kontoen din.

2. Velg EPIX Now-appen i abonnementslisten.

3. Slå av alternativet for automatisk fornyelse.

Alternativ V: Apple TV

Metoden for å kansellere abonnementet ditt med en hvilken som helst strømmetjeneste som EPIX gratis prøveversjon DirecTV på EPIX Now-appen på Apple TV er beskrevet nedenfor. Du kan følge instruksjonene for å kansellere abonnementet på en lignende Smart TV eller TV med en medieenhet.

1. Gå til Innstillinger og velg alternativet Kontoer.

2. Velg alternativet Administrer abonnementer i delen Abonnementer.

3. Velg EPIX Now-appen i listen.

4. Velg alternativet Avbryt abonnement.

Alternativ VI: Roku-plattformen

Hvis du bruker Roku-plattformen til å bruke EPIX Now-appen, kan du følge instruksjonene for å kansellere abonnementet på plattformen.

1. Naviger til Roku nettstedet og logge på kontoen din.

2. Klikk på alternativet Administrer abonnementene dine.

3. Klikk på EPIX Now-appen og klikk på Avslutt abonnement.

Alternativ VII: Kundestøtte

Som en siste utvei for å kansellere EPIX Now gratis prøveversjon, kan du prøve å kontakte EPIX Now-støtteteamet for å be om å kansellere abonnementet ditt.

Du kan sende en e-post til [email protected] og be dem om å si opp abonnementet ditt.

Hvis abonnementsavgiften belastes selv om du har sagt opp abonnementet, kan du prøve å kontakte appbutikkens kundestøtterepresentant. Du kan forklare problemet for dem og spørre om refusjon av betalt medlemskap. I de fleste tilfeller, hvis abonnementet ikke kanselleres innen fristen, kan det hende at pengene ikke refunderes. Men hvis du blir belastet etter at du har kansellert abonnementet, kan du be dem om å avslutte abonnementet fullstendig og spørre om du er kvalifisert for refusjon.

***

Metoden for å få EPIX Now gratis prøveversjon og tilhørende vilkår som EPIX gratis prøveversjon Amazon er omtalt i artikkelen. Nevn også hvilke av disse tjenestene som foretrekkes for å få EPIX 7 dagers gratis prøveperiode. Og hvis du har et forslag eller spørsmål, vennligst legg det igjen i kommentarfeltet.

  Få tekst for å utvide/skjule ved klikk i MS Word 2013
x