Hvordan fikse DirecTV-feilen 771, 40

Kostnaden for et kabeltjenesteabonnement og kvaliteten på tjenesten er en god grunn til å forlate en tjeneste til fordel eller en mediastrømmetjeneste som Hulu, HBO Max og Netflix.

Kabeltjenester kan koste mer enn flere strømmetjenester til sammen, men mange bruker dem fortsatt, ofte fordi strømmetjenester begrenser innhold geografisk.

DirecTV

DirecTV er en AT&Ts kabeltjeneste, og den er ikke billig. Den fungerer med en gjennomsnittlig kabelboks eller mottaker og koster mellom $65 og $85. Antall kanaler du får varierer og de dyrere abonnementene vil også gi deg HBO Max.

  Hva er et Time of Flight-kamera (ToF), og hvorfor har telefonen min et?

Rett opp DirecTV-feil 771, 40

Kabeltjenester er like utsatt for feil og problemer som strømmetjenester. En kabeltjeneste leverer i hovedsak innhold over en kablet tilkobling, og denne tilkoblingen kan få problemer. Problemet kan være med tjenesten eller med maskinvaren som brukes til å motta signalet.

DirecTV-feilen 771, 40 betyr at mottakeren ikke kan koble til eller har problemer med å kommunisere med parabolantennen. Problemet kan ligge hos mottakeren, med SWiM-adapteren eller i selve parabolantennen.

Her er noen ting du kan prøve for å fikse DirecTV 771, 40-feilen.

1. Slå på SWiM-adapter

SWiM-adapteren er i utgangspunktet det som kobler satellitten til mottakeren. Det er en vesentlig del av forbindelsen.

  Vil favoritt-iPhone-appene dine fungere på iPad?

Koble SWiM-adapteren fra strømkilden.
Vent 10-15 sekunder.
Plugg adapteren inn igjen.

2. Se etter signalhindringer

Satellitten mottar signalet som sendes til mottakeren og TV-en din. Hvis det er noe som blokkerer det, vil du få DirecTV 771, 40-feilen.

Pass på at satellitten din ikke er blokkert av noe, og at den ikke har endret retning. Vær forsiktig når du inspiserer den, og hvis du mistenker at det kan være farlig å komme til satellitten, be om teknisk støtte fra AT&T.

3. Sjekk mottakeren

Pass på at mottakeren ikke har løse kabler. Inspiser baksiden og (kopple den fra strømmen først) og sørg for at alt er riktig satt inn og skrudd inn.

  Sjekk nettverksaktivitet på Mac-en med aktivitetsmonitoren

4. Dårlige værforhold

Ekstremt vær kan forstyrre signalet til parabolantennen. I dette tilfellet er det lite som kan gjøres annet enn å vente på at været skal bedre seg.

Hvis du bor et sted som har snø om vinteren, er det mulig at snø har samlet seg og frosset på fatet. Det skal rengjøres. Ring AT&T support og de vil sende en tekniker for å gjøre jobben.

Konklusjon

Hvis alt annet mislykkes, kontakt kundestøtte. AT&T anbefaler å gjøre det siden dette kan være et problem med parabolen som du ikke bør prøve å fikse selv.