Hvordan fikse Logitech K750 som ikke fungerer

Med økningen i internettpenetrasjon har jobber blitt online. Men selv om det ikke er online, trenger du en bærbar PC eller PC for å utføre kontorjobben vår. Så vi er avhengige av teknologier for å gjøre jobben vår, og disse teknologienes riktige funksjon er avgjørende. Men hva om ditt Logitech Wireless solcelletastatur K750 slutter å fungere en dag, ettersom feil alltid kan komme? Ikke bekymre deg, vi har gitt løsningen for det. Så i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du fikser Logitech K750 som ikke fungerer. Så fortsett å lese for å vite om det.

Hvordan fikse Logitech K750 som ikke fungerer

Før vi begynner med rettelsene, la oss diskutere årsakene som forårsaker problemet. Så vi har listet opp årsakene som vil hjelpe deg med å løse problemet bedre. Fortsett å lese for å lære om disse årsakene:

 • De lave batterinivåene skyldes at tastaturet ikke er ladet.
 • Hvis du har flyttet USB-mottakeren til en annen PC, kan det hende at Logitech K750 ikke fungerer.
 • Det kan også skyldes forstyrrelser fra trådløse enheter som skjermer, trådløse høyttalere og andre enheter.
 • Hvis du har flyttet USB-mottakeren fra en USB-port til en annen, kan det hende at Logitech K750-tastaturdriveren ikke fungerer.
 • Hvis du bruker det trådløse tastaturet på metalliske overflater, kan du også få en feil.
 • Nylige oppdateringer av driveren kan også være årsaken til problemet.
  En definitiv guide for å komme i gang

Før du går over til metoder som krever tid, bør du prøve disse enkle metodene fordi vi ofte savner de minste detaljene som kan løse problemet. Og disse metodene er oppført nedenfor:

 • Lad tastaturbatteriet: Lad tastaturbatteriet hvis det er lavt. Det kan hjelpe med å fikse problemet.

 • Fjern tastaturet fra metalloverflaten: Det er også en av de enkleste metodene for å løse feilen.

Foto av Sebastian Banasiewcz på Unsplash

 • Du kan prøve å koble den til en annen enhet: Prøv å koble tastaturet til en annen enhet. Hvis det fungerer, fungerer tastaturet som det skal, og andre problemer må løses.

Foto av Joseph Cortez på Unsplash

 • Hold tastaturet innenfor rekkevidden: Prøv å holde tastaturet innenfor rekkevidden som illustrert på bildet nedenfor

Foto av Pixabay

 • Koble den samlende mottakeren til en annen USB-port: Det kan også hjelpe med å fikse problemet.

Bilde av Michael Schwarzenberger fra Pixabay

Nå kan du begynne med mer avanserte metoder hvis metodene ovenfor ikke kan løse feilen for deg.

Metode 1: Start Human Interface Device Service på nytt

Følg trinnene som er oppført nedenfor for å utføre denne metoden:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel, og klikk deretter på Åpne.

2. Velg nå alternativene System og Sikkerhet.

3. Her, bla ned og velg alternativet Windows-verktøy.

4. Velg nå Tjenester-ikonet.

5. Rull ned og høyreklikk på alternativet Human Interface Device Service.

6. Klikk på Restart-alternativet hvis det kjører.

7. Når tjenestene starter på nytt til høyre, klikker du på Egenskaper.

8. Her, i Oppstartstypen, velg Automatisk og klikk OK.

Metode 2: Oppdater enhetsdriver

Enhetsdrivere er viktig programvare på systemnivå som bidrar til å skape kommunikasjon mellom maskinvaren som er koblet til systemet og operativsystemet du bruker på datamaskinen. For å oppdatere drivere, les veiledningen vår om hvordan du oppdaterer enhetsdrivere.

Metode 3: Installer enhetsdriveren på nytt

Hvis du lurer på hvordan du fikser Logitech K750 som ikke fungerer, kan du prøve denne metoden. Drivere er hovedkomponentene som trengs for at maskinvaren skal samhandle med operativsystemet for å utføre alle oppgaver som tiltenkt. Mange problemer kan oppstå på grunn av en feilfungerende driver, som kan føre til at du klør deg i hodet. Heldigvis sørger både Microsoft-utviklere og datamaskinprodusenter for å gi ut regelmessige driveroppdateringer for å holde ting i orden. Selv om problemer som korrupte, manglende eller inkompatible drivere dukker opp. Les vår guide om hvordan du avinstallerer og installerer enhetsdrivere på nytt.

Hvis denne metoden ikke har fungert for deg, kan du prøve den neste metoden nedenfor for å løse Logitech k750-tastaturdriverproblemet.

Metode 4: Tilbakestill driveroppdateringer

For å rulle tilbake driverne på Windows 11, les vår artikkel om Hvordan tilbakestille driveroppdateringer på Windows 11. For å tilbakestille drivere på Windows 10, les vår artikkel om Hvordan tilbakestille drivere på Windows 10.

Metode 5: Løs problemer med Unifying Receiver

For å fikse Logitech Wireless Solar Keyboard K750 kan du se Fix Logitech Unifying Receiver Not Working in Windows 10-artikkelen.

Metode 6: Oppdater Windows

En annen metode er at hvis du lurer på hvordan du fikser Logitech K750 som ikke fungerer, kan du oppdatere Windows 10. For å oppdatere Windows 10, se artikkelen Slik laster du ned og installerer siste oppdatering av Windows 10.

Metode 7: Kontakt brukerstøttesiden

Du kan kontakte Logitechs støttesidehvis metodene ovenfor ikke fungerer for å fikse Logitech k750-tastaturdriverproblemet.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor skriver ikke det trådløse tastaturet mitt?

Ans. Du kan møte dette problemet hvis batteriet i det trådløse tastaturet også har lavt strømforbruk. Også hvis du har koblet mottakeren til feil port. Andre årsaker kan være forstyrrelser fra de andre trådløse enhetene som er koblet til PC-en din, og det trådløse tastaturet kan ikke synkroniseres med mottakeren.

Q2. Hvor lenge varer K750-batteriet?

Ans. Ifølge Logitech kan batteriet fungere i fullstendig mørke i opptil tre måneder. I tillegg sparer den praktiske av og på-knappen energi når den ikke brukes.

Q3. Hvordan lader jeg det trådløse Logitech K750-tastaturet?

Ans. Du kan plassere Solar Keyboard i et lyst rom eller sol i minst en time for å lade opp batteriene.

Q4. Hva er en tastaturinndataenhet?

Ans. Ved å bruke tastaturet som inndataenhet kan datamaskinen programmeres med bokstaver, tall og symboler. I tillegg er alfanumeriske taster (bokstaver og tall), et numerisk tastatur (som kanskje ikke er inkludert på netbook- eller bærbare datamaskiner), spesielle funksjonstaster, taster for å manipulere musepekeren og status-LED-er alle inkludert på tastaturet.

Q5. Har Logitech K750 Bluetooth?

Ans. Nei, Logitech Wireless Solar Keyboard K750 har ikke Bluetooth. Du må bruke Logitech samlende mottaker for å bruke den.

***

Vi håper denne artikkelen var nyttig og at du kunne lære hvordan du fikser Logitech K750 som ikke fungerer. Hvis du fortsatt har spørsmål, spør dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

x