tipsbilk.net

Hvordan finne diamanter i Minecraft 1.19 (2 metoder)

Enkelt sagt, det er ikke lett å finne diamanter i Minecraft. Men følg med for noen viktige tips, og la meg vise deg hvordan jeg fikk noen.

Ikke bare i det virkelige liv, diamanter er sjeldne også i Minecraft. Samtidig trenger du dem for å lage ting som diamantrustning, diamantvåpen, fortryllende bord osv.

Bunnlinjen, diamanter er viktig.

Så la oss begrense denne introduksjonen og hoppe direkte til to måter å få dem på.

Diamanter i dype grotter

Med det samme er dype grotter noe enhver Minecraft-mor ville forby barnet sitt å vandre inn i. 😄 De er farlige og fylt med mobber som venter på å angripe når du går inn.

Dette er imidlertid den raskeste måten å finne noen diamanter i Minecraft hvis du allerede er i en eller i nærheten av en dyp underjordisk åpning.

Men det er et par ting du bør merke deg før du går inn.

  Hvordan og når bør du bruke Defaultdict i Python?

Først, kle deg. Enhver rustning vil fungere, men jo sterkere, jo bedre for din overlevelse. Jeg vil anbefale jern eller høyere. Du kan sjekke Minecraft Wiki for rustningsoppskrifter.

Og selv om jeg kalte det den raskeste stigen til suksess, avhenger det sterkt av flaks. Og siden store huler er mye mørkere og du ikke kan se hvert hjørne (spesielt hvis det ikke er lava), vil fakler komme godt med.

Deretter trenger du noe å spise for å fylle opp helsen etter et mob-angrep. For du kan ikke tenne alt for å unngå dem, og etter min erfaring var ikke fakkellys store skjold.

Og til slutt, jern hakke (eller bedre) for å utvinne diamantmalmblokker, ellers bryter du dem uten å slippe noe.

For å oppsummere trenger du:

  • Rustning
  • Fakler (ta så mange)
  • Nok mat

Til slutt, det er ingen magisk formel for å oppdage diamantmalmblokker i store huler. Det kan ta timer med søk før du finner en eller flere.

  Et minimalistisk distraksjonsfritt verktøy for å skrive på nettet

Viktigere, det forekommer på større dyp. For eksempel fant jeg den i det foregående bildet ved Y=-22.

Profftips: Det ville være ekstremt enkelt hvis du har nattsynsdrikken. På den måten kan du se hele hulen uten noen fakler og målrette deg mot spesifikke blokker.

Likevel vil jeg foreslå å gå gjennom den andre metoden siden jeg stort sett fant en eller to diamantmalmblokker i mine fire vellykkede grotteutflukter.

For å finne flere av dem på én gang, må du skitne på hendene.

Tunneler for å finne diamanter

Det er her du graver vertikalt til dypet av Y=-59, uavhengig av biome, og begynner å marsjere horisontalt i alle retninger til du finner diamanter.

Spillere kobler vanligvis dette med stripe- eller grenutvinning. Det er prosessen der du også miner noen blokker sidelengs med 2-3 blokkintervaller mens du graver en rett tunnel.

Jeg prøvde strip mining først. Jeg gikk imidlertid rett frem etter noen kvartaler og fant det jeg lette etter; sjekk denne videoen:

Du så det! Så dette er tunneling for å finne diamanter i Minecraft.

  Hvordan lage papir i Minecraft

Prosessen er ganske enkel. I likhet med den forrige metoden, vil noen forsyninger, som fakler, mat, en jernhakke og noen blokker for å klatre deg opp, hjelpe.

Fant diamanter i Minecraft 1.19?

Fortsatt nei?

Vel, fortsett å prøve, og husk at de gyter dypt under overflaten, for det meste opp til Y=-60. Å gå lenger ned vil til slutt treffe berggrunnen, hvoretter det er en ubetydelig sjanse for å finne dem.

Til slutt handlet dette om å skaffe diamantmalm som du kan smelte med hvilket som helst drivstoff for å få diamanter. Dessuten kan du konvertere ni diamanter for å lage én diamantblokk, som kan demonteres tilbake.

PS: Minecraft-kvelder er farlige. Du kan imidlertid prøve å få en lojal partner ved å temme en rev i Minecraft for å gjøre dem litt tryggere.

x