Hvordan finne klær etter bilde [8 Outfit Finder Apps]

Hvis du er forhekset av en vakker kjole du fant på Instagram, men ikke vet hvor du skal kjøpe den, kan de kraftige appene for antrekkssøking som er oppført nedenfor hjelpe veldig.

I internetts æra henter folk ofte stil- og moterelatert inspirasjon fra sosiale medier-påvirkere og kjendiser som gjør offentlige opptredener eller legger ut bilder som pryder stilige antrekk.

Disse trendy klærne er verdt å dø for, og brukere drømmer ofte om å eie dem, men å finne dem på internett er en stor oppgave. Du må fortsette å bla gjennom tusenvis av bilder i dager og dager i et desperat forsøk på å finne noe som er verdt det.

Så hvis du ikke har ledig tid til å fortsette å hoppe mellom disse nettbaserte shoppingplattformene for å finne noe som er verdig å ha på seg, betyr det at du ikke fortjener å se glamorøs ut og gi feil på kjendisutseendet? Selvfølgelig gjør du det!

Takket være den AI-drevne outfit finders-appen, kan du enkelt kutte ned på shoppingtiden du kaster bort på å rulle sosiale medier for å finne klesplagg som samsvarer med din motesmak og preferanser.

Verktøyene er enten tilgjengelige som en frittstående app eller er integrert i populære apper for e-handel eller bildedeling. Å bruke disse AI-baserte appene er uanstrengt; du kan laste opp antrekksbildene fra kamerarullen direkte på appen eller rett og slett rette enhetens kamera mot antrekket du har hjertet satt på. Det er det!

Verktøyet vil behandle produktbildet, og dets intuitive algoritmer vil gi lignende antrekk med fantastiske farger, mønstre, teksturer og så videre i søkeresultatene. Hvis flaksen ville ha det, vil du sannsynligvis støte på den nøyaktige delen som er tilgjengelig på en nettplattform!

Hvis det virker fristende å bruke kunstig intelligens for å oppdage flotte antrekk, hold deg hos oss mens vi leder deg gjennom noen av de beste appene for antrekkssøker som er kjent for å gi nøyaktige resultater for søket ditt.

Google Lens

Google Lens er et populært bildegjenkjenningsverktøy som kan identifisere wearables, klær, personlig tilbehør som smykker, halskjeder og mye mer. Dette er den mest sikre måten å søke på internett i et forsøk på å finne den iøynefallende kjolen du så noen ha på seg.

Når du har installert Google Lens-appen på Android- eller Apple-enheten din, begynner Google-linsefunksjonaliteten å fungere rett fra telefonens kamera. Dette betyr at du ikke trenger å fange bildet av klærne eller tilbehøret du leter etter.

Du må fokusere kameraet på klærne du trenger å finne alternativet på nettet. Google Lens vil presentere flere samsvarende resultater, og hvis den finner noe nøyaktig samsvar, fremhever den resultatet med et lite blått ikon.

  Uskarp videoer med disse 11 mobilappene og PC-programvaren

Hvis du trykker på dette ikonet, blir du omdirigert til Google Shopping-siden, som inneholder shoppinglenker fra flere e-handelsnettsteder, for eksempel Amazon, for å foreta kjøpet.

Dessuten er Google Lens kraftig nok til å identifisere de individuelle produktene en person har på seg og presenterer resultater for hver av dem individuelt. Du kan også laste opp bilder fra galleriet ditt for å identifisere klær og tilbehør.

Amazon Style Snap

Amazons shoppingplattform har et klesfokusert visuelt søkeverktøy kalt Style Snap integrert rett i søkefeltet på toppen av nettstedet eller alp. Denne «Style Snap»-funksjonen hjelper deg med å oppdage antrekk og tilbehør – smykker, sko og mye mer, ved å laste opp bildet du har tatt på telefonen.

For å bruke funksjonen må du se etter kameraikonet på toppen, trykke på det og deretter velge Style Snap. Du kan laste opp bildene fra galleriet ditt og til og med la verktøyet få tilgang til de nylig tatt skjermbildene direkte.

Alternativt kan du også bytte til kameravisning og fokusere på klærne eller tilbehøret du ønsker å skanne i sanntid. Hvis wearables er tilgjengelige på Amazon, vil de vises i de anbefalte produktoppføringene. Style Snap er kraftig nok til å identifisere hvert antrekk og presenterer individuelle resultater for hver av dem.

CamFind

Drevet av CloudSights Image Recognition API, hevder CamFind å være den mest nøyaktige visuelle søkemotoren som praktisk talt kan finne alt du ønsker, fra klær til tilbehør, stort sett alt du kan tenke deg!

CamFind er en av de største moteappene på Android- og iPhone-enheter, og det er det av en grunn. Den bruker kunstig intelligens for å gjenkjenne klærne fra bilder nøyaktig. Du må fange bildet av antrekket du leter etter og vente noen sekunder til søkemotoren behandler det.

Søkemotoren vil da presentere resultatene. Det er ikke alt CamFind kan gjøre; den gir også produktbeskrivelsen og relaterte YouTube-videoer, hvis den finner noen, sammen med shoppinglenker for raskt å få tak i klesstykkene.

Noen andre fantastiske funksjoner inkluderer språkoversettelse, prissammenligninger, visuelle påminnelser, relaterte produktvideoer og så videre.

CamFind samarbeider også med Uber- og Lyft-samarbeid for å presentere lokale søkeresultater for behov for shopping i butikk. Det er også et alternativ for deling av sosial profil for å dele interessene dine og se på andres. Dette hjelper deg med å forstå dagens motetrender. Den private modusen surfing er prikken over i-en.

Lykdat

Lykdat er et annet interessant verktøy verdt å prøve når du ønsker å oppdage klær fra knipsede bilder. Den er tilgjengelig fra nettleseren og kan brukes på en stasjonær og mobiltelefon. For å søke etter klær med Lykdat, besøk Lykdat fra nettleseren din og trykk på forhåndsinnstilt søkeikon nederst.

  Hvordan kopiere og lime inn tekst på Linuxs Bash Shell

Beskjær bildet eller en gruppe bilder du har funnet på en hvilken som helst plattform som Instagram, og last dem opp fra galleriet ditt. Det er det!

Vent nå på at Lykdat skal gjøre magien sin og anbefale produkter som ser lignende ut fra forskjellige e-handelsbutikker på internett. Du får også prissammenligninger for ulike resultater og aktuelle rabatter på varen.

Det er mange søketilpasningsfiltre, som kjønn, farge, plassering osv., for å begrense søkekriteriene og få presise resultater på det du søker etter.

Dette verktøyet kan også oppdage flere klesplagg fra ett bilde og gir separate resultater for hver av dem.

Pinterest-objektiv

I likhet med Amazon er Pinterests mobilapp utstyrt med et visuelt søkeverktøy kjent som Lens som gir deg mulighet til å oppdage klærne på appen for sosiale medier blant de tusenvis av ideer som er tilgjengelige her på plattformen.

Pinterest Lens er enkel å bruke; du må trykke på søkeikonet på søkefeltet og deretter velge kameraikonet. Deretter fokuserer kameraet på en person for å fange utseendet deres, eller velg bildet fra kamerarullen for å finne lignende stiler og fremvise dem.

Pinterest presenterer deretter lignende ideer i den resulterende feeden, som er kategorisert i Utforsk og Handle. Du kan utforske lignende ideer for inspirasjon i den første delen, og hvis verktøyet finner en nøyaktig match, vil du også bli presentert med fraktlinker for å kjøpe klærne på nettet.

For å hjelpe med å gi kjøpslenker har Pinterest inngått samarbeid med ShopStyle, en ledende plattform for shopping for mote og livsstil. Akkurat som andre plattformer på listen, identifiserer Pinterest Lens AI de flere motevarene i bildet og kan presentere søkeresultater deretter.

PhotoSherlock

PhotoSherlock er en intuitiv plattform tilgjengelig på nettet, Android og iPhone som lar deg finne de siste motetrendene og stilene du ser på ved å fokusere på varene eller laste opp bilder fra enhetens galleri.

Den intuitive plattformen henter resultater fra Yandex og Google for å presentere lignende bilderesultater og er ganske enkel å betjene. Det er mulig å reversere søk på ethvert produkt; her er det klær å oppdage lignende produkter. Grensesnittet er rent, og du må laste opp bildene fra galleriet ditt eller bruke kameraet direkte til å søke; de relaterte søkeresultatene presenteres deretter.

For hva det er verdt, tilbyr PhotoSherlock også anstendig bilderedigeringsfunksjonalitet. Du kan beskjære bildet for å fokusere på klesplagget du leter etter før du laster det opp for å få mer presise resultater.

TruePicShop

Ved å bruke en AI-drevet bildegjenkjenningsfunksjon er TruePicShop en av de beste Android- og iOS-appene for å søke etter klær på nettet mens du er på farten.

  13 kostnadseffektive e-postmarkedsføringsplattformer for bloggere

Prosessen med å oppdage klær ved hjelp av TruePicShop er enkel. Du må registrere deg på plattformen ved å oppgi påloggingsinformasjonen og deretter klikke på søkeikonet. Deretter kan du skanne klesplagget du har sett i utsalgsstedet eller på gaten og starte søket.

Appen vil deretter behandle bildet og gi søkeresultater og produktdetaljer. Søkeresultatene vil være uendelige og omfatter klesplagg med lignende utseende tilgjengelig på internett.

Verktøyet gir også handlekoblinger fra e-handelsbutikker for å gjøre det enkelt å handle, sammen med prissammenligninger for å hjelpe deg med å spare et par dollar.

Takket være denne appen kan folk nå enkelt finne klærne de har sett andre ha på seg eller utstilt i motebutikker. Flere nyttige funksjoner i denne appen letter shoppingen i stor grad. TruePicShop inkluderer også en sosial delingsfunksjon for å hjelpe deg med å møte shoppingelskere over hele verden.

Visuell motefinner

Eid av Cortexica Vision Systems, Visual Fashion Finder bruker skybaserte bildegjenkjenningssystemer og visuell søketeknologi patentert av selskapet for å tilby en kraftig visuell søkeløsning spesielt for moteindustrien.

Verktøyet kan nås ved hjelp av nettleseren, men Find Similar-teknologien kan integreres i mobilappene til alle merkevarer eller e-handelsplattformer ved hjelp av API. Visual Fashion Finder gir kundene muligheten til å søke etter klær og annet motetilbehør de har funnet på en hvilken som helst sosiale medieplattform ved å laste opp bildene deres.

Verktøyet søker i databasen sin etter nåværende lignende elementer, og i mange tilfeller vil du sannsynligvis finne en nøyaktig match.

Etter at brukerne har lastet opp bildet eller skannet antrekket de leter etter, gir Visual Fashion Finder en uttømmende liste over produkter, avhengig av hva AI fant liknende når det gjelder farge, mønster, tekstur og andre kriterier.

Innpakning

Takket være disse appene for å finne antrekk, betyr det ikke lenger å finne klær i henhold til de siste motetrendene at man hensiktsløst bla gjennom de forskjellige sosiale plattformene for å finne noe relevant.

De moderniserer ikke bare hele prosessen, men hjelper også brukerne med å få bedre rabatter ved å tilby prissammenligninger.

Du kan også utforske hvordan du gjør et omvendt bildesøk på iPhone eller iPad.

x