Instagram

Hvordan finne og bruke hjulmaler på Instagram for videoer av bedre kvalitet

Viktige takeaways

  • Instagram Reels-maler gjør det enkelt å lage iøynefallende videoer ved å tilby forhåndsdesignede oppsett for å koble sammen med musikk.
  • Få tilgang til malene ved å trykke på Lag-ikonet, velge Hjul og bla for å finne alternativet Maler.
  • Bruk maler for å spare tid og fokusere på å lage innhold, ettersom Instagram velger trendmusikk og gir muligheter for å redigere og tilpasse rullen din.

Har du noen gang lurt på hvordan skapere lager de mest iøynefallende Instagram-hjulene som er perfekt festet til musikk? Heldigvis gjør den sosiale medieplattformen det nå enkelt med bruk av Reels-maler. Fortsett å lese for å lære hvordan du lager imponerende Instagram-ruller med bruk av en mal.

Slik bruker du hjulmaler på Instagram

Instagram Reels-maler-funksjonen er enkel og utrolig grei å bruke, enten du vil finne en mal for ideer eller faktisk sette sammen en for å publisere på profilen din.

  Hvordan slutte å følge noen på Instagram

Slik får du tilgang til maler…

1. Finn malen din

Det er to måter du kan finne Instagram Reels-maler på plattformen. Den første og vanligste måten er å åpne Instagram-appen og trykke på Lag-ikonet som ligger i midten av den nederste verktøylinjen. Derfra, velg Reel og bla under New Reel til du finner Maler-alternativet – trykk på det.

Bruk litt tid på å bla gjennom alle tilgjengelige alternativer. Det øverste utvalget av maler er vanligvis de fremhevede malene – de som vokser i popularitet. For eksempel, i løpet av en høytid, kan du finne et spesifikt tema som stemmer overens med feiringen.

Du kan også søke gjennom de nåværende trendende hjulmalene. Hvis du har lagret noen maler, vil de dukke opp nær bunnen av skjermbildet Bla gjennom maler.

Den andre måten å finne en mal på er hvis du blar gjennom Reels. Du kan komme over en video med knappen Bruk mal. Hvis du vil lagre malen, trykker du på ikonet med tre prikker i verktøylinjen til høyre og velger deretter Lagre. Men hvis du vil bruke malen umiddelbart, kan du trykke på den og legge til media.

  Slik deaktiverer du aktivitetsstatus på Instagram

2. Legg til media

Når du finner en mal du vil bruke, trykker du bare på den. Skjermbildet Bruk som mal vil dukke opp, og du vil kunne begynne å legge ved video- eller bildeklippene til de små boksene som er tilgjengelige.

Etter det, rediger klippene dine slik at de passer til tiden som er tildelt dem. For å gjøre dette, trykk ganske enkelt på et klipp og flytt rektangelet over den delen av klippet du vil ha i det nye hjulet ditt. Trykk på Neste-pilen når du er ferdig.

På neste skjermbilde vil du kunne redigere hjulet ditt. Sveip opp eller velg Rediger video for å gjøre det. Du kan justere timingen for klippene og musikken samtidig som du legger til tekst, effekter og filtre – du kan til og med legge til klistremerker på Instagram-rullen din hvis du vil. I tillegg, hvis du ikke liker sekvensen til klippene dine, kan du trykke på Reorder-ikonet for å flytte rundt på videoene eller bildene.

Når du er ferdig, trykker du på Neste-pilen, og du vil bli brakt til forhåndsvisningssiden for å skrive ut bildeteksten din og implementere andre elementer, som å legge ut hjulet ditt på Facebook eller dele Instagram-innlegget ditt til kun nære venner-gruppen din. Velg Neste og deretter Del når du er klar til å publisere Reel. Du har også muligheten til å planlegge Instagram Reel i stedet.

  Hvordan se Instagram-innlegg og historier uten en konto

Hvorfor bør du bruke en hjulmal?

Noen ganger kan Reels være tidkrevende å lage på grunn av å sette sammen klippene sammen med beatet til musikken. Å bruke en mal letter denne prosessen og lar deg fokusere på klippene du skal bruke i stedet for at alt er riktig justert.

I tillegg gjør Instagram jobben for deg ved å velge Reels-musikken som er populær for øyeblikket eller hva som fungerer best for profilen din. Alt du trenger å gjøre er å bla gjennom alternativene og velge den du liker best.

Bruk Instagram-hjulmaler for å imponere følgerne dine

Bruken av maler kan gjøre enhver Instagram-bruker til en dyktig Reels-skaper. Se selv hvor enkel funksjonen er ved å finne et hjul du liker og legge til ditt eget innhold.

x