Instagram

Hvordan finne tilfeldige liv på Instagram

Den sosiale nettverksplattformen Instagram ble introdusert av Kevin Systrom i 2010. Den lar brukere dele bilder og videoer. Til tross for å ha et bredt spekter av funksjoner, lar Instagrams grensesnitt først og fremst brukere sende inn innhold, inkludert både bilder og videoer, etter å ha opprettet en gratis konto. Brukere kan deretter redigere det opplastede mediet ved hjelp av filtre, og de kan gruppere bildene ved hjelp av hashtags og geografiske data. Instagram Live er et verktøy som lar brukere kringkaste live-videoer til andre Instagram-brukere. Det er en del av Instagram Stories. Instagram-historier vises i toppen av feeden. «Live»-indikatoren vises på alle kontoer som er aktive akkurat nå. En serie videoer kalt Random Lives på Instagram er lagt ut av folk som er midt i tilfeldige livshendelser. Kommentaren eller forklaringen er vanligvis inkludert i videoen, som er ment å demonstrere for publikum hvordan det er å være i den omstendigheten. Å observere hvordan noen reagerer på et bisarrt scenario kan være ganske spennende, og du kan nesten alltid få ny innsikt ved å høre hva de har å si. Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå hvordan du finner tilfeldige liv på Instagram og søker etter liv på Instagram. Du vil også lære hvordan du kan se tilfeldige menneskers liv på Instagram og få Instagram-liv.

Hvordan finne tilfeldige liv på Instagram

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du søker og finner tilfeldige liv på Instagram i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Er IGTV fortsatt en ting?

Nei, IGTV er ikke noe lenger. I 2018 introduserte Instagram IGTV med den hensikt å gjøre det til mobilversjonen av YouTube. Men det utvidede formatet tok aldri helt av, spesielt ikke når TikTok debuterte i USA to måneder senere. Det korte videomaterialet på TikTok var mer populært blant brukere av sosiale medier. I et forsøk på å konsentrere seg mer om videoinnhold, kvittet Instagram seg med IGTV-fanen og oppdaterte videoformatet i oktober 2021.

  Hvordan legge til plassering i Instagram Bio

Kan de se ansiktet ditt på Instagram Live?

Det kommer an på. Hvis du blir med i en live, kan ingen se ansiktet ditt med mindre du er den som starter den. De andre som ser på live, inkludert personen hvis strøm du har blitt med i, kan se at du har gjort det. Men du vil bare kunne kommunisere via chat til du ber om å dele skjermen og de samtykker.

Hvordan vite hvem som er live på Instagram akkurat nå?

Her er trinnene for å vite hvem som er live på Instagram akkurat nå blant følgerne dine og ikke-følgerne:

Alternativ I: For følgere

For å finne ut når følgerne dine går live, kan du finne IG Live-varslingen i varslingslinjen. Eller du kan:

1. Gå til historien om Instagram.

Merk: Sørg for at du er logget på kontoen din.

2. I starten av hver historie kan du sjekke om noen er live. Profilbildet deres vil ha uttrykket LIVE med en fargerik ring forhåndsinnstilt under.

Alternativ II: For ikke-følgere

1. Start Instagram-applikasjonen på din Android og iOS enheter.

2. Trykk på Søk-fanen fra den nederste linjen.

3. Skriv inn Live eller Livestream i søkefeltet og bytt til Tags-fanen.

4. Se alle søkeresultater. Se gjennom det tilgjengelige utvalget av lengre videoer. En tag som sier at en bruker er LIVE vil være til stede.

5. Sveip opp etter å ha trykket på LIVE-knappen.

Andre relevante liv vil også bli gitt til deg.

Hvordan søker du etter liv på Instagram?

Nå som du vet hvordan du finner hvem som er live på Instagram akkurat nå, la oss få vite hvordan du søker live på Instagram. Her er trinnene for å søke liv på IG-appen:

1. Åpne Instagram-appen.

2. Fra den nederste linjen klikker du på fanen Søk.

3. Trykk på søkefeltet.

4. Søk deretter etter ønsket emne eller søkeord.

5. Velg fanen Kontoer.

6. For å se en tilfeldig live-video, velg profilikonet som sier LIVE.

Hvordan får du Instagram-liv?

Tilfeldige Instagram Lives er tilgjengelige for visning. Å gå til Utforsk-siden og følge flere brukere er de to viktigste måtene å oppnå dette på. Det er ikke et bestemt sted du kan gå for å se vilkårlige Instagram-liv, men det er spesielle ting du kan gjøre.

  Hvordan se hvem som delte Instagram-innlegget ditt

Metode 1: Skann varsler

Det er viktig å la din egen enhets varslinger være aktivert og åpne hvis du vil se hvem som nå er aktive på Instagram. Det er en fordel å sørge for at Instagram-varslingsinnstillingene dine er satt til på slik at du kan motta varsler når noen går live. Og hvis du har problemer med Instagram-varslingene dine, les og følg guiden vår om Instagram-varsler fungerer ikke? Her er 9 måter å fikse det på! for å fikse det umiddelbart.

Metode 2: Inspiser Instagram Utforsk-side

Å gå til Instagram Utforsk-siden din for å se etter brukere som kan være live på Instagram er det neste alternativet. Du kan bruke fanen Utforsk for å se etter andre Instagram-brukere og materialet deres basert på interessene dine og potensielle treff. Du kan se profilene til personene du følger, følgerne dine og et stort antall andre Instagram-brukere ved å bruke Instagram Explorer.

Metode 3: Følg flere IG-profiler

Følg-knappen på Instagramen din bør brukes som et ekstra alternativ. Med andre ord kan det være lurt å vurdere å følge flere personer hvis du vil se de som har gått live. Sjansene dine for å se kontoer som har blitt publisert øker jo flere folk du følger.

Du må besøke profilsiden til ønsket IG-bruker og trykke på Følg-alternativet.

Metode 4: Besøk Instagram-profiler til TikTok Lives

De er også alltid live på IG. Å se etter live-videoer lagt ut av TikTok-brukere er det siste alternativet på menyen. Når noen går live på en sosial medieside, vil de til slutt være aktive på de andre sosiale medieplattformene samtidig fordi mange individer over hele verden har tilgang til en rekke sosiale medieplattformer.

Hvordan får du toppen live på Instagram 2022?

Her er noen måter å få toppen live på Instagram 2022:

  • Finn og følg Instagram-brukeren du ønsker å se live-videoer: Siden IGTV ble avviklet, er det ikke lenger mulig å binge-se tilfeldige direkte Instagram-feeder eller opptak av sendinger. På en Instagram-konto som har lagt ut et opptak, kan du i stedet se videoarkivene.

  • Søk etter personer: Selv om det finnes andre måter å søke på, er det raskeste alternativet å bruke søkefunksjonen for å oppdage direktesendinger, fordi det er folk som går direkte.

  • Søk etter sted: For å finne de mest populære IG Lives i din region, besøk seksjonen for stedsutforsking.

Hvordan finner jeg tilfeldige Instagram-liv? Hvordan finne tilfeldige liv på Instagram?

Nå som du vet hvordan du får toppen live på Instagram 2022, la oss få vite hvordan du kan se tilfeldige menneskers liv på Instagram. Her er noen av måtene å finne tilfeldige Instagram-liv på Instagram:

1. Start Instagram-appen og trykk på Søk-fanen.

2. I søkefeltet skriver du inn nøkkelordene, som IGTV eller live, og søk etter dem.

3. Trykk på fanen Tags.

4. På resultatsiden vil du kunne se #igtv eller #live.

5. Innlegget koblet til ønsket hashtag vises med en gang når du velger alternativet.

Med den spesifikke IGTV- eller Live-hashtaggen vil du kunne se en rekke hundrevis av videoer. Videoene kan spilles av ved å klikke på dem.

Hvordan ser du Random Peoples Lives på Instagram? Hvordan ser du tilfeldige liv på Instagram?

Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å søke og se tilfeldige IG-liv på IG-appen.

Hvordan finne tilfeldige liv på Instagram uten IGTV?

Ved å besøke Instagrams IGTV-funksjon kan du se livene til tilfeldige individer. Men for å fokusere mer på videoinnhold på plattformen, slettet Instagram IGTV-funksjonen i oktober 2021. Du kan kun se live-videoer hvis du følger skaperen som går live.

Du kan sjekke ut historielinjen øverst i Instagram-feeden din ved å åpne den. Du bør kunne se om noen går live ved å se etter live-indikatoren ved siden av navnet deres. Vanligvis vil de profilene som går live, komme til starten av historielinjen. Du bør ikke ha noen problemer med å se de som er live til enhver tid fordi Instagram foretrekker direktesendinger over vanlige historier. Du kan se direktesendinger fra brukere du ikke følger, men du må besøke profilen deres for å gjøre det. Du kan følge metodene nevnt tidligere i denne artikkelen for å lære hvordan du finner tilfeldige liv på IG.

Instagram pleide å vise populære historier og liv på Utforsk-fanen; Men en av de nyere endringene fjernet denne funksjonaliteten. Basert på søke- og visningshistorikken din kan du først nå bla gjennom populære bilder og videoer.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du finner tilfeldige liv på Instagram og søker etter dem med forskjellige metoder. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

  Hvordan finne ut om noen forfølger deg på Instagram
x