Hvordan installere og bruke Discord på Xbox

Måneder etter den offisielle kunngjøringen og beta-testene, har den høyt elskede stemmechatplattformen for spillere Discord blitt utgitt på Xbox-konsoller. Microsoft og Discord kunngjorde nylig at alle Xbox Series X/S- og Xbox One-brukere endelig kan talechatte med sine Discord-venner på konsollen deres. Dette betyr at du ikke lenger trenger å stole på Xbox-partychat eller løsninger for å snakke med PC-vennene dine mens du spiller. Så hvis du har drømt om denne dagen og er klar til å bruke Discord på Xbox, la oss lære hvordan du installerer appen, setter den opp og starter taleanrop med vennene dine.

Hvordan få Discord på Xbox (2022)

I denne artikkelen vil vi se på alle måtene å integrere Discord på Xbox-konsollen deres. Vi vil gå gjennom alle nødvendige forutsetninger du trenger for denne integrasjonen og også se på hvordan den fungerer og fungerer. Integrasjonen er litt komplisert akkurat nå, da den krever at du bruker flere apper sammen. Så for å være sikker på at du ikke går deg vill, bruk tabellen nedenfor for å følge denne trinnvise guiden med bilder.

Forutsetninger før du kobler til Discord og Xbox

Før vi kan begynne å bruke Discord på Xbox, her er noen ting du må huske på for å fullføre oppsettprosessen jevnt:

 • For det første, husk at Discord-integrasjonen kun er tilgjengelig på Xbox Series X, Series S og Xbox One-konsoller. Du kan ikke bruke talechat-plattformen på eldre konsoller fra Microsoft.
 • For det andre, selv om det er åpenbart, foreslår vi at du installerer de siste oppdateringene for Discord-appen og Xbox-konsollen. Discord-talechat-integreringen gikk live med OS build 10.0.22621.1836 på Xbox.
 • Deretter må du sørge for å installere de nødvendige applikasjonene du trenger for denne Discord-Xbox-integrasjonsprosessen ved å bruke lenkene nedenfor:
 • Vi har også inkludert hvordan du setter opp og kobler Discord til Xbox-kontoen din ved å bruke skrivebordsappen. Så last ned Discord-skrivebordsappen (gratis) ved å bruke link her hvis du skal bruke det regelmessig.
 • Sørg for at du har en gyldig konto på begge plattformene og er pålogget. Dette er et viktig poeng siden Discord ikke har en fullverdig app på Xbox, noe som betyr at du trenger en dedikert Discord-app, enten den kjører på telefonen eller skrivebordet. , som samtaler vil bli rutet gjennom (forklart nedenfor).

Nå kommer det første viktige trinnet, som innebærer at du kobler Xbox-kontoen din til Discord. Prosessen er enkel, og som vi allerede har nevnt, er den eneste forutsetningen at du har både Discord- og Xbox-appen installert på telefonen. Når du har gjort det, følg trinnene nedenfor for å koble Xbox-kontoen din til Discord-profilen din.

Merk: Denne integreringsfunksjonen ble testet med Discord versjon 143.20 på Android 12 og Xbox App versjon 2209.1.6. Og Xbox One på Beebom-kontoret kjørte build 10.0.22621.1836, som nevnt ovenfor.

 • Åpne Xbox-appen på telefonen. Når du er i appen, trykk på «Profil»-ikonet nederst til høyre.
  Hvordan spille Discord Channel-spill

 • Under profildelen, gå til Innstillinger-siden ved å trykke på tannhjulikonet øverst til høyre.

 • Nå, når du er på innstillingssiden, se etter alternativet «Koblede kontoer» og trykk på det.

 • Dette tar deg til en annen meny, hvor du vil få muligheten til å koble Xbox-kontoen din til flere plattformer. Se etter Discord-alternativet og trykk på «Link» ved siden av det.

 • Etter at du har trykket på «Kobling», vil du se en melding om å koble til Discord-kontoen din. Klikk her på «Fortsett» for å gå til Discords påloggingsside.

 • Når du logger på Discord-kontoen din, vil du bli omdirigert til en tillatelsesmelding som vil be deg om å autorisere Xbox-appen for å få tilgang til profilinformasjonen din. Les gjennom tillatelsene nøye og trykk på «Godkjenn» hvis du er fornøyd med den.

 • Etter autorisasjonsprosessen vil du bli omdirigert tilbake til Xbox-appen og bedt om å starte Discord-appen. Nå, for å bruke Discord-talechat på Xbox, må spillere overføre taleanropet fra Discord-appen til Xbox, som forklart i en egen del.

På lignende måte kan du også koble Discord-kontoen din til Xbox-profilen din gjennom Discord-appen. Her er hvordan det gjøres:

 • Åpne Discord-appen på iPhone- eller Android-telefonen din. Gå deretter til profilen din ved å trykke på «ansikt»-ikonet i den nederste navigasjonslinjen. På profilsiden vil du se alternativet «Tilkoblinger». Trykk på det.

 • Du vil nå bli ført til siden Tilkoblinger, hvor du må trykke på «Legg til»-alternativet øverst til høyre.

 • Hvis du trykker på «Legg til»-alternativet, får du en liste over apper og tjenester du kan koble til Discord. Finn alternativet «Xbox» i denne listen og trykk på det.

 • Nå vil du se en melding om å koble Discord-kontoen din til Xbox. Klikk på «Fortsett» for å gå til Xboxs påloggingsside. Når du er logget på, trykk på «Godkjenn og fortsett» for å fullføre integreringsprosessen.

 • Etter at dette er gjort, vil du få en siste melding som ber deg installere Xbox Mobile-appen. Hvis du allerede har det installert, kommer det til å se omtrent slik ut.

Hvordan bruke Discord på Xbox (to metoder)

Overfør taleanrop fra Discord-mobilappen til Xbox (Android og iPhone)

Nå som du har koblet Discord-kontoen din til Xbox-profilen din, er prosessen med å overføre Discord-anrop til Xbox-en relativt rask og enkel. Slik kan du gå frem:

 • Det første du må gjøre er å hoppe inn på en server og bli med i en talekanal. Åpne deretter din pågående Discord-samtale. Når du er i anropsvinduet, sveip opp fra anropsalternativlinjen nederst.

 • Etter at du har sveipet opp, vil du se en rekke alternativer her. Og hvis Xbox-integrasjonen var en suksess, vil det også være mulighet for å overføre Discord-samtalen til Xbox-en din. Så trykk på alternativet «Overfør til Xbox».

 • Når du velger alternativet «Overfør til Xbox», vil du bli omdirigert til Xbox-appen og motta en bekreftelsesmelding. Du vil bli fortalt at når du overfører Discord-talechatten til Xbox, vil den ikke lenger være under Xboxs moderering. Nå, trykk på «Overfør stemme» for å fullføre prosessen.
  Hvordan endre plassering i Discord

 • Når du har overført talechatten til Xbox, går du tilbake til konsollen og trykker på Xbox-knappen. Rull til høyre til partiene og chattevinduet, og der vil du se Discord-anropet ditt i aksjon.

 • Overlegget har alle de vanlige Discord-alternativene du får på mobil- eller skrivebordsappen din – Demp, Deafen og Audio-innstillinger. Ved å klikke på lydinnstillinger får du muligheten til å endre volumet til hver samtaledeltaker, akkurat som skrivebordsappen.

Overfør taleanrop fra Discord Desktop-appen til Xbox (Windows og Mac)

I delen ovenfor undersøkte vi hvordan du kan overføre samtalen fra Discord-appen til Xbox-konsollen ved hjelp av telefonen. Men hvis din primære Discord-enhet ikke er mobilen din, men din PC. Vel, da også, vi har deg dekket. Discord-integrasjonen på skrivebordsappen ligner på mobilappen, men det er en liten forskjell. Slik fungerer det:

 • Det første du må gjøre er å åpne en server og bli med i en talekanal. Gå deretter til det aktive vinduet i Discord-taleanropet. Nå vil du se et «mobilenhet med kontroller»-ikonet nederst i venstre hjørne. Når du klikker på det, vises en popup som gir deg muligheten til å «Overføre stemme til Xbox». Klikk på den.

 • Etter at du har klikket på alternativet «Overfør stemme til Xbox», vil du se en QR-kodemelding på skjermen. Bruk nå en QR-kodeskanner-app for å skanne den, og du blir automatisk omdirigert til Xbox-appen. Du kan til og med bruke Google Lens eller Apple Live Text for å skanne QR-koden også.

 • Appen åpnes til den samme Xbox-appskjermen som vi så tidligere, og gir deg muligheten til å flytte taleanropet til konsollen din. Bare trykk på alternativet «Overfør stemme», og du er ferdig. Discord-taleanropet skal nå være aktivt på Xbox-konsollen.

Discord på Xbox: funksjoner og begrensninger

En viktig detalj som Xbox-brukere bør vite, og som vi påpekte tidligere, er at du ikke får en innfødt Discord-app på Xbox. I stedet er det beslektet med et tillegg eller en plug-in; i den forstand at ikke alle Discord-funksjoner er tilgjengelige for Xbox-brukere. Så hva er disse kompromissene? La oss se.

For det første vil du legge merke til at funksjoner som vanligvis finnes i Xbox-partychat ikke støttes i Discord-talekanaler. Dette betyr at du ikke får alternativer som Inviter alle til spill, Bli med i spill, Bytt til spillchat og mer. Akkurat nå er Discord- og Xbox-integrasjonen et ganske bare-bones-oppsett i den forstand.

For det andre vil du heller ikke være i stand til å flytte venner fra en stemmechat til en annen med letthet. Med Microsofts egne ord betyr dette at du ikke kan blande Discord-venner med Xbox-venner. La meg forklare enda mer. Hvis du er venn med noen på Discord og snakker med dem i Discord-talechat på Xbox, men du nå ønsker å gå over til Xbox-partychat, kan du ikke ta dem med hvis du ikke er venn med dem på Xbox også . Du kan bare snakke med Xbox-venner i partychat.

For å øke skuffelsen kan du ikke bytte mellom Discord-talekanaler på Xbox-konsollen. Dette betyr at du må bytte stemmekanaler og overføre lyden fra Discord til konsollen på nytt. Dessuten har du ikke tilgang til Discord-tekstkanaler på Xbox, noe som er litt absurd.

  Hva er Local Mute in Discord

Videre, hvis du planlegger å streame Xbox-spillet ditt, vil ikke Discord-talechatten bli kringkastet til seerne dine. De kan se Discord-overlegget nederst til høyre, som vises over spill, men som ikke hører andre medlemmer av partiet ditt. Så totalt sett kan du se at Discord-integrasjonen på Xbox er halvferdig og føles forhastet i et forsøk på å slå ankomsten av den etterlengtede Discord-appen på PlayStation (PS5 og PS4).

ofte stilte spørsmål

Hvordan fikse «Overføringen fungerte ikke. Konsollen din trenger en oppdatering før den kan koble til Discord»-feil mens du konfigurerer Discord på Xbox?

Siden Discord-talechat-integrasjonen er en relativt ny funksjon, må du sørge for at Xbox-konsollen din er oppdatert til den nyeste versjonen. På samme måte må du også oppdatere Xbox-mobilappen og Discord (stasjonær eller mobil) til den siste tilgjengelige versjonen. I vårt tilfelle brukte vi Discord versjon 143.20 på Android 12 og Xbox app versjon 2209.1.6. Når du har oppdatert konsollen og alle appene, prøv å overføre talechatten til Xbox igjen, og det skal fungere uten problemer.

Må jeg endre personverninnstillingene på Xbox for å overføre Discord-talechat til konsollen?

Hvis du ser noen form for feilmelding som ber deg om å oppdatere personverninnstillingene dine, kontroller følgende innstillinger:

 • Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
 • Deretter går du til «Profil og system -> Innstillinger -> Konto -> Personvern og nettsikkerhet -> Xbox-personvern -> Se detaljer og tilpass -> Kommunikasjon og flerspiller.»
 • Her må du kontrollere at alternativet «Du kan bli med på tvers av nettverk» er satt til Tillat. Dessuten bør «Du kan kommunisere utenfor Xbox med tale og tekst» settes til Alle. På denne måten kan du enkelt spille med PC-vennene dine på Xbox mens du snakker med dem.

Discord fungerer nå på Xbox-konsoller; Prøv det!

Så det er hvordan du kan koble Xbox-kontoen din til Discord, slik at du kan ha talechatter med vennene dine på en Xbox. Det faktum at denne etterlengtede funksjonen endelig er her på en konsoll (Xbox foreløpig) er noe å feire. Når det gjelder integreringsprosessen, er den ikke veldig funksjonsrik; i den forstand at vi kun har stemmechatstøtte for øyeblikket. Du har heller ikke chattefunksjoner eller muligheten til å koble Xbox-chatten din for øyeblikket.

Men kanskje er dette bare et stopp, designet på en måte som skaper en mellomting for både selskapets sikkerhets- og datahåndteringspolicyer. Og det er noe som sannsynligvis vil bli avgjort i den kommende tiden. Vil vi fortsatt ha en innebygd Discord-app på Xbox? Å definitivt. Men foreløpig er jeg fornøyd med dette integreringsnivået. Så hva er dine tanker om at Discord kommer til konsollen din? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

x