Hvordan koble Google Drive til Slack

Slack integreres med alle G Suite-apper, inkludert Google Disk. Å koble Google Drive-kontoen din til Slack forenkler deling av filer og lar deg få umiddelbare varsler om filforespørsler og kommentarer. Vi har funnet ut hvordan du kobler sammen de to appene, slik at du ikke trenger det.

I denne veiledningen vil vi forklare hvordan du kobler Google Disk til Slack-appen på to måter. I tillegg gir vi instruksjoner om hvordan du oppretter og deler Google Disk-filer i Slack, og svarer på noen av de vanligste spørsmålene knyttet til bruken av Slack- og G Suite-apper.

Hvordan koble Google Drive til Slack?

For å koble Google-kontoen din til Slack, følg trinnene nedenfor:

 • Gå videre til Slakk nettsidelogg på og naviger til Google Disk-siden i appkatalogen.
 • Klikk «Legg til i Slack.»
 • Klikk «Legg til Google Disk-app.»
 • Klikk «Tillat.»
 • Klikk på «Autentiser Google Disk-kontoen din.»
 • Logg på Google-kontoen din og klikk på «Tillat».
 • Eventuelt kan du koble Google Drive-kontoen din til Slack ved å dele en filkobling. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor:

 • Logg på Slack og lim inn en lenke til en fil fra Google Disk i en melding.
 • Send meldingen og Slackbot vil spørre deg om du vil koble Google Drive-kontoen din til Slack.
 • Velg «Koble til» og følg instruksjonene på skjermen.
 • Hvordan dele Google Drive-filer i Slack?

  Etter at du har koblet Google Disk-kontoen din til Slack, kan du begynne å lage og dele filer. Slik gjør du det:

 • Åpne Slack, logg på kontoen din og åpne en samtale.
 • Klikk på lynikonet ved siden av meldingsboksen.
 • Finn Google Disk og velg filtypen. Opprett en fil.
 • Gi filen et navn. Eventuelt, skriv inn en melding for å følge med filen.
 • Åpne rullegardinmenyen under «Del dette dokumentet» og velg en samtale.
 • Hvis du ikke vil dele filen med en gang, fjerner du merket i boksen ved siden av «Del dette dokumentet», og klikker deretter på «Opprett».
 •   Øk bildefrekvensen i din standard mediespiller for HD-avspilling

  Hvis du vil dele en eksisterende Google Disk-fil med Slack, følg trinnene nedenfor:

 • Åpne Slack, logg på kontoen din og åpne en samtale du vil dele en fil med.
 • Klikk på bindersikonet til høyre fra inndataboksen for meldinger.
 • Finn «Legg til en fil fra» og klikk «Google Disk» under den.
 • Velg en fil og klikk på «Velg», og send deretter meldingen ved å klikke på pilikonet.
 • Hvordan administrere Google Drive-varsler i Slack?

  Som standard vil du få varsler når noen ber om tilgang til en fil, deler en fil med deg eller kommenterer filen din. Du kan administrere Google Disk-varsler i Slack ved å følge trinnene nedenfor:

 • Åpne Slack og logg på kontoen din.
 • Klikk på navnet på arbeidsområdet ditt øverst til venstre på skjermen.
 • Fra sidefeltet velger du «Apper» for å se en liste over tilkoblede apper. Hvis du ikke ser Google Disk i listen, klikker du på ikonet med tre prikker for å se flere apper.
 • Klikk på «Google Disk».
 • Klikk på «Meldinger» øverst på skjermen.
 • Skriv inn «på» eller «av» i meldingsfeltet og send det for å aktivere eller deaktivere varslene.
 • Du kan administrere kommentarvarsler for spesifikke filer via Google Disk. For å gjøre det, følg instruksjonene nedenfor:

 • Logg på Google Disk-kontoen din og åpne en fil du vil administrere varsler for.
 • Velg «Kommentarer» øverst til høyre på skjermen.
 • Klikk «Varsler» og velg varslene du ønsker å motta.
 • ofte stilte spørsmål

  Les denne delen for å finne ut alt du trenger å vite om å koble til og bruke Slack- og G Suite-apper.

  Hvordan kobler du apper til Google Disk?

  Du kan koble et bredt utvalg apper til Google Disk – inkludert Slack. Gå videre til Google Disk-siden og logg på kontoen din. Klikk deretter på tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen for å åpne Innstillinger.

  Velg «Administrer apper» og deretter «Koble til flere apper.» Du vil se en liste over apper som kan kobles til Google Disk. Velg en app og klikk «Koble til».

  For å slette de tilkoblede appene fra Google Disk, åpne Innstillinger og klikk på «Administrer apper». En liste over tilkoblede apper vises. Høyreklikk på et appikon. Velg «Alternativer» fra en rullegardinmeny for en app du vil fjerne, og klikk på «Koble fra Disk.»

    Slik bruker du en mus med iPad eller iPhone

  Kan jeg bruke Google Docs med Slack?

  Ja – du kan koble Google Disk til Slack for å gjøre deling av Google Dokumenter så mye enklere. Dette kan gjøres gjennom Slack Website App Directory. Klikk «Legg til i Slack» og deretter «Legg til Google Disk-app», og gi tillatelsen.

  Følg instruksjonene på skjermen for å autentisere Google-kontoen din. Når du har konfigurert Google Drive for Slack, kan du dele Google Docs-filer ved å klikke på et bindersikon til høyre fra meldingsboksen i en hvilken som helst samtale.

  Hvordan kobler jeg til Slack?

  For å koble til Slack, må du opprette en kanal. Gå først til Slack-nettstedet eller last ned mobilappen. Registrer deg, og klikk deretter på plussikonet ved siden av «Kanaler» i venstre sidefelt. Skriv inn kanalnavnet og klikk på «Opprett».

  Du vil se den nye kanalen din under «Kanaler» i sidefeltet. Klikk på den og velg «Del», og skriv deretter inn e-postadressen til en person du vil legge til på kanalen din. Du kan eventuelt legge til en invitasjonstekst og klikke på «Send».

  Personen må da godta invitasjonen og registrere seg hos Slack. Gå deretter videre til Administrasjon-menyen ved å klikke på navnet på arbeidsområdet ditt. Klikk på «Administrer delte kanaler» for å se ventende forespørsler, og klikk på «Godkjenn».

  Hvordan kobler jeg til min Google Disk?

  Åpne Google Disk nettsted på enheten din. Logg på med Google-kontoen din eller klikk på «Opprett konto» hvis du ikke har en. Klikk deretter på «Neste» og følg instruksjonene på skjermen for å registrere deg.

  Når du har logget på, kobles Google Disk til automatisk. For å opprette en ny fil, klikk på plussikonet øverst til høyre på skjermen og velg filtype.

  Hvordan kobler jeg Google Disk til Gmail?

  Google Disk blir automatisk koblet til Gmail-kontoen din etter deg Logg inn til Google Disk. For å dele Google Disk-filer ved hjelp av Gmail, logg på Gmail-kontoen din og klikk «Skriv» øverst til venstre på skjermen. Velg «Google Disk» og velg filer fra skyen din. Velg «Drive link» eller «Attachment», og klikk deretter «Sett inn».

  Integrerer Slack med Google?

  Ja, Slack-appen integreres med Google Workspace og andre G Suite-apper. Etter å ha koblet Google-kontoen din til Slack, vil du enkelt kunne dele Google Docs-filer og angi filtillatelser, få umiddelbare varsler om nylig delte Google Disk-filer, kjøre organisasjonen din via skyen, koble Google-kalenderen din til Slack og mer.

    Slik laster du ned apper som ikke lenger er i telefonens App Store

  Du kan velge hvilke G Suite-apper som skal kobles til Slack-kontoen din i Appkatalog. Klikk «Get App» ved siden av ønsket app og følg instruksjonene på skjermen.

  Hvordan legger jeg til Google Drive i Slack?

  Google Drive kan kobles til Slack på to måter – via App Directory på Slack-nettstedet og via deling av en fillenke direkte til Slack-samtaler. For å koble de to appene gjennom appkatalogen, gå videre til Slakk nettside og logg på kontoen din. Naviger til appkatalogen og deretter til Google Disk-siden.

  Klikk på «Legg til i Slack» og velg «Legg til Google Drive-app», og følg deretter instruksjonene på skjermen for å autorisere Google-kontoen din og koble den til Slack. For å koble Google Drive-kontoen din til Slack gjennom samtaler, lim inn en filkobling som en melding og send den til enhver mottaker. Du vil da bli spurt av Slackbot om du vil koble Google Disk til Slack. Klikk på «Koble til» og følg instruksjonene på skjermen.

  Hvordan kobler jeg fra Google-kontoen min fra Slack?

  Hvis du av en eller annen grunn ønsker å koble fra Google-kontoen din fra Slack, kan du gjøre det gjennom Slack Appkatalog. Naviger til Google Disk-siden og klikk på kryssikonet ved siden av «Autentisering». Bekreft ved å klikke «Koble fra».

  Hvordan bruker jeg Google-snarveier i Slack?

  Appsnarveier i Slack lar deg utføre ulike handlinger med et par klikk uten å forlate Slack. Når du har koblet en app til Slack, vil du se alle tilgjengelige snarveier i snarveimenyen. Den enkleste måten å iverksette tiltak fra snarveismenyen på er å åpne en samtale i Slack og klikke på lynikonet ved siden av meldingsboksen.

  Der vil du se alle appene med deres snarveier. For eksempel lar Google Kalender deg opprette en begivenhet rett i Slack-appen. Bare klikk på snarveisnavnet og fyll ut et skjema.

  Hvordan ser og svarer jeg på kommentarer til mine Google Disk-filer i Slack?

  Bortsett fra å dele filer, lar Google Drive kommentere dem direkte gjennom Slack. Du vil få varsler om eventuelle kommentarer på filene dine.

  For å se og svare på dem, logg på Slack-kontoen din og klikk på navnet på arbeidsområdet ditt øverst til venstre på skjermen. Klikk på «Apper» og deretter «Google Disk». Velg «Meldinger» øverst på skjermen. Du vil se en kommentarliste. Hold markøren over en kommentar og velg «Start en tråd», og skriv deretter svaret ditt.

  Del Google Disk-filer med noen få klikk

  Nå som du har koblet Google-kontoen din til Slack, bør deling av filer med teamet ditt bli mye mer praktisk. Juster G Suite-appvarsler og -tillatelser etter dine preferanser, og nyt det nylig forbedrede Slack-arbeidsområdet ditt. Vi anbefaler deg å kjøpe Slack mobilappogså, hvis du ikke allerede har gjort dette. Den er tilgjengelig for både iOS og Android og lar deg koble til teamet ditt mens du er på farten, slik at hele arbeidsområdet får plass i en lomme.

  Har du allerede prøvd ut Slack-mobilappen? Del dine meninger om det i kommentarfeltet nedenfor.