Hvordan koble Note 5 til TV uten Wi-Fi

Samsung er et kjent merke blant andre Android-telefoner. Det har gitt Android-brukere en utrolig rekke smarttelefoner, inkludert Note land Galaxy-linjen. Samsung Galaxy Note 5 er en slik etterfølger av Note-serien som har fått mye popularitet på grunn av sin enestående design og funksjoner. Telefonen ble lansert i 2015 som etterfølgeren til Galaxy Note 4 og er en del av Samsung Galaxy Note-serien. Telefonen har en større skjerm enn Galaxy S-serien, har flere spesifikasjoner, og inkluderer også en pekepenn kjent som S-Pen. En av de mange funksjonene er dens evne til å koble til en TV som utvider funksjonaliteten betraktelig. Mens det å koble Note 5 til en TV ved hjelp av Wi-Fi er den vanligste metoden, kobler folk også telefonene sine til TV uten å bruke internett. Hvis du også er her for å vite hvordan du kobler Note 5 til TV uten Wi-Fi, så har du kommet til rett sted. I dagens guide vil du lære om ulike trådløse og kablede metoder som kan hjelpe deg med å koble Samsung Note 5 til en TV. Sammen med å avdekke noen ukjente fakta og fordeler ved å bruke Galaxy Note 5 med TV, vil vi også gjøre deg kjent med trinnene for hvordan du kobler Note 5 til TV med HDMI-kabel. Så, uten videre, la oss komme i gang med vår mest etterlengtede guide om Note 5 og TV-tilkobling med en gang.

Hvordan koble Note 5 til TV uten Wi-Fi

Funksjonen for å koble Note 5 til en TV med eller uten Wi-Fi er en funksjon som har blitt innlemmet av utviklerne selv. Dette er uten tvil en fantastisk funksjon som lar brukere enkelt se telefonen og innholdet på den store skjermen. Valget av å koble en Galaxy-telefon til en TV med eller uten Wi-Fi avhenger av det tekniske utstyret i huset og også av funksjonaliteten til TVen. Vi er her for å gjøre deg kjent med forskjellige måter du kan vite hvordan du kobler Samsung Note 5 til TV uten Wi-Fi:

  Rett opp videofeil 5 i Google Slides

Metode 1: Bruk USB

Å bruke en kablet metode for å koble Note 5 til TV-en er den enkleste og mest praktiske måten. Og bruk av en USB-kabel er det som først kommer til tankene når en kablet tilkobling tas i betraktning. For å utføre denne metoden må Note 5-brukeren ha en USB-kabel som følger med enheten. Når du har kabelen, følg trinnene nedenfor for å gå videre med denne metoden:

1. Sett den ene siden av USB-kabelen inn i smarttelefonen.

2. Sett den andre siden av USB-kabelen inn i TV-porten.

3. Deretter starter du TV-menyen ved hjelp av fjernkontrollen.

4. Velg nå USB-porten du finner i Tilkoblinger-menyen.

Når du vet hvordan du kobler Note 5 til TV uten Wi-Fi og smarttelefonen er koblet til TVen; utvekslingen av data bekreftes på selve telefonen din der du må velge tilkoblingen som medieenhet. Når du er ferdig, vil du kunne bruke fjernkontrollen til TV-en til å vise smarttelefonbilder, video og lyd på TV-skjermen.

Bilde av adrian x fra Pixabay

Metode 2: Bruk HDMI-kabel

Bruk av en HDMI-kabel er neste trinn for å koble TV-en til Samsung Merknad 5. Selv om metoden er kompleks, er den funksjonell. Ved å pare telefonen til TV-en ved hjelp av en HDMI-kabel kan smarttelefonskjermen vises på TV-skjermen. Det hjelper å se handlingene som utføres på smarttelefonen på TV også. Du kan også bruke applikasjonene dine på smarttelefonen via TV. Den eneste haken med denne metoden er at Note 5 ikke er utstyrt med en HDMI-port for tilkobling til en TV. Dette problemet kan imidlertid løses ved å bruke en MHL- eller SlimPort-adapter. Du kan kjøpe dette tilbehøret fra e-butikken. Du følger trinnene nedenfor for å vite hvordan du kobler Note 5 til TV med HDMI-kabel:

1. Sett USB-pluggen fra MHL- eller SlimPort-adapteren inn i smarttelefonen.

2. Koble til de samme delene av adapteren og mottakeren med en HDMI-kabel.

  8 måter å fikse en oppdatering er nødvendig for å aktivere iPhone

3. Nå åpner du TV-innstillinger og får tilgang til listen over tilgjengelige tilkoblinger.

4. Velg HDMI-kontakten fra listen.

Når trinnene er korrekt utført, vil Note 5-skjermen vises på TV-en, og du vil enkelt kunne betjene smarttelefonen via TV-en.

Foto av Srattha Nualsate på Pexels

Metode 3: Bruk Miracast

Den neste metoden i Galaxy Note 5 kobler til TV uten Wi-Fi inkluderer bruk av Miracast. Denne metoden vil bidra til å speile hvilken som helst skjerm på enheten din uten ledninger.

Merk: Hvis TV-en din ikke støtter Miracast, kan du kjøpe en av følgende elementer, og deretter koble den til en tilgjengelig HDMI-port på TV-en:

  • Miracast videoadapter
  • Amazon Fire TV-boks eller TV Stick
  • Samsung Smart TV med Miracast-støtte
  • Roku 3, 4 eller Streaming Stick
  • En annen enhet som støtter Miracast

Følg trinnene nedenfor for å bruke Miracast:

1. Sett nå opp enheten din til å motta video etter å ha koblet den til Miracast.

2. Koble deretter TV-en til Note 5 ved å sveipe varslingslinjen på toppen av skjermen på telefonen.

3. Velg nå Hurtigkobling og trykk på enheten.

4. Velg nå Spill av/vis innhold og deretter enhetsnavnet.

5. Velg deretter Video og trykk på Ferdig.

Metode 4: Bruk Bluetooth Dongle

Det siste trinnet involvert i å vite hvordan du kobler Note 5 til TV uten Wi-Fi er å bruke en Bluetooth-dongle. Hvis TV-en din ikke er en ny modell, eller hvis den ikke støtter Bluetooth, kan du bruke en dongle. Bluetooth-dongel fungerer ved å være koblet til USB-porten som deretter sender ut et Bluetooth-signal til Android-enheten din, slik at den kan synkroniseres med TV-en.

1. Koble Bluetooth-dongelen til TV-porten.

2. Aktiver nå Bluetooth på Note 5.

3. Vent til din Note 5 oppdager alle Bluetooth-signaler i området.

4. Når det er oppdaget, velger du Par med enheten når den finner TV-en.

Bilde av Esa Riutta fra Pixabay

Galaxy Note 5 Koble til TV-fordeler

Galaxy Note 5 er en smarttelefon som har noen fantastiske funksjoner som kan nytes på den store skjermen. Selv om det er en fullverdig telefon som ikke krever å koble den til noen annen enhet, tilbyr den fortsatt noen fordeler ved å koble til en TV:

  • Du kan lytte til musikk på telefonen via TV-høyttalere.
  • Du kan se videoer på storskjerm med mer klarhet.
  • Den tilbyr praktisk og enkel trådløs TV-kontroll.
  • Brukere kan spille på den store TV-skjermen.
  • Det hjelper å vise smarttelefonens startskjerm på en TV.
  Fix League Vi har gjenopprettet denne installasjonsfeilen

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvilken maskinvaretilkobling kan jeg bruke for å koble Note 5 til TV-en?

Ans. For å koble Note 5 til en TV ved hjelp av en maskinvaretilkobling, kan du velge en MHL-adapter som er kompatibel med Note 5.

Q2. Kan jeg koble telefonen til TV-en uten Wi-Fi?

Ans. Ja, det er mulig å koble telefonen til en TV uten Wi-Fi ved å bruke metodene gitt i dokumentet ovenfor.

Q3. Hvordan kan jeg koble telefonen til en TV via USB?

Ans. Du kan koble telefonen til en TV ved hjelp av USB ved ganske enkelt å koble USB-C-kabelen til Android og deretter koble den til en passende dokkingstasjon med HDMI-ut eller en USB-C til HDMI-adapter.

Q4. Er det skjermspeiling i Samsung 5?

Ans. Ja, skjermspeiling er tilgjengelig i Galaxy S Series.

Q5. Er det en smart visning i Note 5?

Ans. Smart View-funksjonen i Note 5 ble avviklet i oktober 2020.

***

Vi håper at guiden vår om hvordan du kobler Note 5 til TV uten Wi-Fi hjalp deg med forskjellige måter du kan bruke for å koble Android til TV. For ikke å snakke om fordelene denne tilkoblingen kan gi deg. Hvis du har andre spørsmål, forslag eller tvil, kan du legge igjen dem i kommentarfeltet nedenfor.

x