Hvordan laste ned GIF fra Twitter

GIF-er er den mest morsomme og populære måten du kan samhandle på Twitter. For de uinnvidde er GIF-er korte animerte videoklipp som du kan bruke til visuell interaksjon. Twitter har en dedikert GIF-søkemotor som gjør det enkelt å søke etter og sende passende GIF-er. Men hvis du ønsker å laste ned favoritt-GIF-ene dine fra Twitter, er det ingen enkel måte å gjøre det på. Gitt populariteten til GIF-er på Twitter, forventer du at selskapet skal strømlinjeforme GIF-nedlastingsprosessen. Men det er ikke tilfelle. Vel, ikke bekymre deg, siden vi er her med en enkel guide for hvordan du laster ned GIF fra Twitter på forskjellige plattformer.

Last ned GIF fra Twitter (2023)

For å laste ned favoritt-GIF-ene dine fra Twitter, må du være avhengig av tredjeparts nettsteder og apper. Selve prosessen er ikke komplisert. I utgangspunktet kan det virke skremmende, men du må bare besøke nettstedet og følge et par trinn for å få jobben gjort. Fortsett å lese for å vite hvordan du kan laste ned favoritt-GIF-ene dine fra Twitter på Windows-, macOS-, iOS- og Android-enheter. Du kan bruke tabellen nedenfor for å navigere i artikkelen, avhengig av plattformen din.

Merk: Tidligere måtte du laste ned GIF-en i form av en videofil og deretter konvertere den videoen til en GIF ved å bruke verktøy som ezGIF eller Cloud Convert. Men du trenger ikke lenger å gjøre det, siden vi hadde anbefalt nettsteder og apper som direkte lar deg laste ned GIF-er fra Twitter.

Hvordan lagre GIF-er fra Twitter på nett/skrivebord

Hvis du får tilgang til Twitter via din Mac eller Windows-PC, kan du ta hjelp av tredjeparts nettsteder samt nettleserutvidelser for å laste ned GIF-er. Så la oss ta en titt på verktøyene du kan bruke til å laste ned en Twitter GIF via nettleseren på skrivebordet ditt.

1. Bruk av tredjepartsnettsteder

Metode #1: RedKetchup.io

RedKetchup er et funksjonsrikt nettsted som lar deg lagre Twitter GIF-er på skrivebordet ditt. RedKetchup lar deg laste ned ikke bare GIF-er, men også bilder og videoer fra Twitter. Du får til og med muligheten til å lagre GIF-er fra Twitter som MP4-filer. Du kan også laste ned flere medievedlegg fra den sosiale medieplattformen i et zip-format. Bortsett fra å være en enkel Twitter GIF-nedlaster, tilbyr RedKetchup også en mengde bildeverktøy, animasjonsverktøy og ikonverktøy. Når det er sagt, følg trinnene nedenfor for å laste ned GIF-er fra Twitter i en nettleser:

 • Logg på Twitter-kontoen din på et Windows- eller macOS-skrivebord ved hjelp av ønsket nettleser.
 • Åpne GIF-en du vil laste ned og kopier tweet-URLen.
  Slik slår du av sensitivt innhold på Twitter

 • Deretter navigerer du til RedKetchup.io-nettstedet (besøk), som er gratis å bruke, men som inneholder noen annonser. Lim inn den kopierte lenken i Tweet Link-tekstboksen på nettsiden, og klikk deretter på «Twitter-logo»-knappen.

 • Etter å ha behandlet i noen sekunder, vil du se det valgte medievedlegget i delen «Last ned media». Velg alternativet «GIF-animert GIF» under «Last ned GIF som»-menyen på denne skjermen.
 • Deretter klikker du på «Last ned»-knappen nederst til høyre, som vist på skjermbildet nedenfor.

 • Dette vil starte nedlastingsprosessen og ta deg til det endelige nedlastingsvinduet. I dette vinduet kan du se antall rammer i GIF-en, varigheten til GIF-en, dimensjonene, filnavnet, filstørrelsen og flere detaljer. Klikk på Last ned-knappen øverst til venstre igjen for å lagre GIF-en lokalt på PC-en.

 • Og voila! Du har lastet ned en GIF fra Twitter-nettstedet på din Mac eller Windows PC. Du kan også legge til flere GIF-tweet-lenker til nettstedet og laste ned en zip-mappe med alle GIF-ene du liker.

Metode #2: Små SEO-verktøy Twitter GIF-nedlaster

Small SEO Tools er en annen god nettside som du kan bruke til å laste ned GIF-er fra Twitter. Det er et enkelt og gratis å bruke nettsted som lar deg laste ned høykvalitets GIF-er fra Twitter umiddelbart og lagre dem på skrivebordet ditt. Følg trinnene nedenfor for å gå videre.

 • Bare kopier tweet-URLen med GIF-en du vil laste ned og besøk nettstedet Small SEO Tools ved å bruke denne lenken. Lim inn den kopierte lenken i tekstboksen «Angi video-URL» på nettstedet. Klikk deretter på «Last ned Twitter GIF»-knappen.

 • Nettstedet vil behandle URL-en og generere GIF-nedlastingslenken i løpet av sekunder. Til slutt klikker du på «Last ned»-knappen ved siden av alternativet Bilde/GIF-kvalitet, som vist nedenfor.

2. Twitter Media Assist Chrome-utvidelse

Google Chrome tilbyr flere utvidelser som lar deg gjøre en rekke ting i nettleseren, inkludert laste ned videoer og GIF-er fra Twitter. Men mens du tester verktøy for denne veiledningen, kalles Chrome-utvidelsen som fanget vår oppmerksomhet «Twitter Media Assist», og det forenkler prosessen for å laste ned GIF-er fra Twitter. Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan du installerer denne utvidelsen og bruker den til å lagre en GIF fra Twitter.

 • Gå først til Chrome nettbutikk og søk Twitter Media Assist, eller du kan klikk på denne linken for å få utvidelsen. Nå må du klikke på «Legg til Chrome»-knappen for å installere utvidelsen.

Merk: Selv om utvidelsen ikke har blitt oppdatert på nesten to år, fungerer den etter hensikten og har også massevis av positive anmeldelser.

 • Når det er installert, er det enkelt å bruke dette verktøyet. Bare naviger til en tweet med GIF-en du ønsker å laste ned. Du vil se et nytt nedlastingsikon ved siden av deleikonet.
 • Bare klikk på «Last ned»-ikonet for å laste ned en GIF fra Twitter på skrivebordet ditt. Denne Chrome-utvidelsen fungerer faktisk også med videoer og bilder som er lagt ut på Twitter.
  Hvordan fjerne omtaler fra Twitter

 • Vær imidlertid oppmerksom på at Twitter Media Assist laster ned GIF-ene i både .gif- og .mp4-formater som standard. Du kan enkelt endre denne innstillingen. Klikk på utvidelsesikonet ved siden av adressefeltet, klikk deretter på ikonet med tre prikker ved siden av utvidelsen, og gå til innstillingsmenyen «Alternativer».

 • Under utvidelsens innstillinger må du velge bort MP4-alternativet for «Jeg vil lagre Twitter GIF som»-ledeteksten. Nå og fremover vil du kun kunne lagre GIF-filer på din Mac eller Windows PC.

Hvordan laste ned GIF-er fra Twitter på iPhone

Vi har anbefalt to apper som du kan bruke til å lagre GIF-er fra Twitter-mobilappen på iPhone. La oss se på hvordan begge disse appene fungerer:

Bruker GIFWrapped-appen

Hvis du ønsker å laste ned GIF-er fra Twitter på iOS-enheten din, er GIFWrapped appen du trenger. Denne appen lar deg direkte laste ned og lagre dine ønskede GIF-er sømløst. Men personlig føler jeg at utvikleren bør oppdatere appens brukergrensesnitt, siden det virker ganske utdatert. Når det er sagt, følg trinnene nedenfor for å se hvordan det fungerer:

 • Last ned GIFWrapped-appen (Gratis) fra iOS App Store.
 • Åpne tweeten med GIF-en du ønsker å laste ned og trykk på «Del»-ikonet. Trykk deretter på alternativet «Kopier lenke» for å kopiere koblingen til utklippstavlen.

 • Åpne nå GIFWrapped-appen og lim inn den kopierte lenken i søkefeltet og trykk på søk på tastaturet.

 • Appen vil umiddelbart laste ned GIF fra Twitter og lagre den i GIFWrapped-biblioteket for deg. Nå kan du enkelt dele, kopiere og lagre GIF-en i Bilder-appen på iPhone. For å gjøre dette, trykk lenge på GIF-en for å åpne alternativmenyen og trykk på ønsket alternativ.

Og voila! Du er nå klar til å laste ned og lagre favoritt-GIF-ene dine på iOS-enheten din. Du kan gjenbruke dem hvor du vil og gjøre det morsommere å kommentere innlegg.

Bruke Gifitize-appen

En annen fantastisk app du kan prøve ut er Gifitize. Gifitize reduserer to-trinns kopier-og-lim-prosedyren til GIFWrapped og lar deg dele ønsket tweet direkte med GIF-en til appen. Personlig liker jeg Gifitize-grensesnittet, siden det er moderne sammenlignet med GIFWrapped. Følg trinnene nevnt nedenfor for å laste ned GIF-er på Twitter ved å bruke Gifitize.

 • Installer Gifitize-appen (Gratis) fra iOS App Store.
 • Nå, naviger til Twitter GIF-en du vil laste ned. Klikk deretter på «deleikonet» for å åpne delemenyen.

 • I delemenyen må du først trykke på «Del via»-alternativet og deretter velge Gifitize-appen. Du kan trykke på «Mer»-knappen her for å finne appen.

 • Og det er det. Dette vil lagre GIF-en fra Twitter til Gifitize. Vær oppmerksom på at spørsmålet vil referere til GIF-en som et bilde. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg, siden den blir lagret i GIF-format.

 • Åpne nå Gifitize-appen og gå til «Kø»-delen fra den nederste navigasjonslinjen. Du vil legge merke til den valgte GIF-en i køen. Trykk her på Last ned-knappen for å laste ned og lagre GIF-en til iOS-enheten.
  Slik sletter du alle dine Twitter-liker

Hvordan laste ned GIF-er fra Twitter på Android

Bruker Tweet2gif-appen

Du kan laste ned Twitter GIF-er på Android-telefonen din ved å bruke Tweet2gif-appen. Tweet2gif effektiviserer prosessen med å lagre GIF-er du liker på enheten din og lar deg laste dem ned direkte i enten .mp4- eller .GIF-format. Selv om appen fungerer etter hensikten, kan brukergrensesnittet og behandlingstiden forbedres. Når det er sagt, la oss se på trinnene som skal følges:

 • Last ned Tweet2gif-appen (Gratis) fra Google Play-butikken.
 • Naviger deretter til tweeten med GIF-en du vil laste ned, og trykk på deleikonet. Deretter kopierer du tweet-lenken ved å bruke «Kopier lenke»-knappen.

 • Nå åpner du Tweet2gif-appen og limer inn den kopierte lenken i URL-tekstboksen og trykker på «Last ned GIF»-knappen.
 • Det er det. GIF-en lagres umiddelbart i fotobiblioteket ditt. Du kan imidlertid se GIF-en eller dele den fra Tweet2gif også.

Alternativt kan du også bruke «Last ned Twitter-videoer – GIF»-appen som er tilgjengelig på Google Play Store (nedlasting). Du kan enten kopiere og lime inn tweet-lenken i appen eller bruke «Del via»-alternativet i Twitter for å dele tweet-lenken direkte til denne appen. Du vil da se nedlastingsalternativene for GIF og MP4, og du kan velge den du foretrekker.

Last ned Twitter-videoer – GIF-appen har et rent brukergrensesnitt, en som definitivt er bedre enn Tweet2gif, men det er en viktig advarsel. Appen er fylt med annonser, inkludert bannerannonser og popup-vinduer for videoannonser. Du kan imidlertid bli kvitt annonsene for bare 2,99 dollar, noe som er flott.

Bruker åpen kildekode TwittaSave-appen

Hvis du leter etter en gratis og åpen kildekode-app for å laste ned Twitter GIF-er, bør du sjekke ut TwittaSave av Emmanuel Kehinde på Github. Denne enkle appen lar deg lagre GIF-en fra Twitter på Android-mobilen din. Du kan legge til et tilpasset navn til GIF-ene dine ved å bruke denne appen. Jeg liker hvor sømløst appen fungerer og ikke viser noen annonser i tillegg. Følg disse trinnene for å begynne å bruke TwittaSave:

 • For det første, besøk Kehindes GitHub-side ved å bruke den vedlagte lenken og last ned apk gratis. Du må bla ned til du ser apk-nedlastingslenken for Android.

 • Når den er lastet ned, installer TwittaSave apk på enheten din.

 • Alt du trenger å gjøre nå er å kopiere og lime inn lenken til tweeten med GIF-en du vil lagre og trykke på Last ned video/Gif-knappen. Den vil laste ned GIF-en til enheten din i løpet av sekunder.

Last ned dine favoritt-GIF-er enkelt fra Twitter

Jeg er sikker på at du nå har lært de beste måtene å laste ned GIF-er fra Twitter på alle plattformer, inkludert Windows, Mac, Android og iOS. Når de er lastet ned, kan du dele og laste opp disse GIF-ene hvor som helst du vil, direkte fra bildegalleriet ditt. Så fortsett og begynn å lagre favorittbildene, videoene og GIF-ene dine fra Twitter akkurat nå. Alternativt kan du sjekke ut de 5 beste måtene du kan bruke for å lagre Twitter-tråder. Fortsett også med å sjekke artikkelen vår om beste tips og triks for å bruke Twitter og få det beste ut av denne sosiale medieplattformen. Når det er sagt, hvilken metode skal du bruke for å laste ned Twitter GIF-er? Kommenter nedenfor!