Hvordan omgå Tinder-telefonnummerbekreftelse

Tinder er en app for datingtjenester på nett. Brukere av datingappen Tinder sveiper til høyre for å like eller sveip til venstre for å avvise profiler til andre brukere, som vanligvis inneholder bilder, en kort biografi og en liste over interesser. Du kan registrere deg for Tinder ved å bruke Facebook-kontoen din frem til 2018. Tinder endret imidlertid denne policyen og krever nå verifisering av telefonnummer for å opprette en konto på grunn av det høye volumet av roboter og uredelige kontoer. Målet var å utvikle en prosedyre som ville bekrefte sannheten til kontoinnehaveren. I lys av muligheten for datalekkasjer, spam-meldinger og påtrengende annonser, viser statistiske undersøkelser at mer enn 80 % av publikum er motvillige til å oppgi personlig informasjon på nettet. Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du kan omgå tinder-telefonnummerbekreftelse og kan du opprette en ny Tinder-konto etter å ha blitt utestengt. Du vil også få lære hvordan du omgår aldersbekreftelse på Tinder.

Hvordan omgå Tinder-telefonnummerbekreftelse

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du kan omgå Tinder-telefonnummerbekreftelse i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Hvordan hopper du over en nummerbekreftelse?

På grunn av kravet om at alle Tinder-brukere har et telefonnummer for å logge på, er det umulig å opprette en konto uten nummer. Imidlertid er falske Tinder-telefonnumre falske Tinder-telefonnumre som raskt kan brukes til å få bekreftelseskoden som trengs for å opprette en konto.

  Hvor mye koster Netflix i Japan?

Hvordan opprette en Tinder-konto?

Du kan opprette din Tinder-konto ved hjelp av følgende trinn.

1. Besøk Tinders nettsted på skrivebordsnettleseren for å opprette en ny konto på den.

2. Klikk på Opprett konto.

3. Logg på med Google- eller Facebook-kontoen din eller med telefonnummeret ditt.

4. Klikk på VERIFY og fullfør bekreftelsesprosessen.

5. Skriv inn mobilnummeret ditt og klikk på Fortsett.

6. Skriv inn bekreftelseskoden sendt til mobilnummeret ditt og klikk på Fortsett.

7. Klikk på alternativet Jeg godtar fra ledeteksten.

8. Fyll ut de nødvendige opplysningene i OPPRETT KONTO-delen.

9. Etter at all nødvendig informasjon er angitt, klikker du på Fortsett nederst på siden for å opprette kontoen.

Hvordan omgår du aldersbekreftelse på Tinder?

Du kan ikke bruke Tinder hvis du er under 18 år fordi det er minimumsalderen som er satt av Tinder for at brukere skal opprette en konto. Hvis du er under 18 år og registrerer deg for en konto, vil du bli bedt om å angi fødselsdatoen din. Og når du legger inn fødselsdatoen din, vil Tinder automatisk identifisere alderen din og aldersbegrense deg. Du vil først kunne få tilgang til den kontoen etter at du har fylt 18. Noen brukere angir feil fødselsdato for å opprette en konto, men når det kommer til aldersbekreftelse, blir kontoen deres utestengt. Så det er ingen mening med å opprette en Tinder-konto hvis du er under 18.

Kan du forfalske bekreftelse på Tinder?

Ja. Bare et ekte menneske, ikke en maskin, kan lure Tinder til å bekrefte en bruker. Bekreftelsesprosessen som brukes av Tinder tar et bilde av en ekte person og sammenligner det med originalen. Hvis bildene samsvarer, vil Tinder bekrefte brukeren ved å sette et blått merke på profilen deres. Selv om roboter ikke kan etterligne en ekte menneskelig holdning, betyr det ikke at en person ikke kan forfalske posituren og få det blå merket mens han poserer som en annen. Når du er verifisert på Tinder, tas det i betraktning at du er et menneske og at du til og med ligner litt på bildene som er gitt. Det viktigste er imidlertid å sørge for at bildet det gir er i riktig holdning.

  9 Node.js Logger-biblioteker du kan prøve for bedre logging

Er det trygt å bekrefte alder i Tinder?

Ja, det er trygt å bekrefte alderen på Tinder. ID-en din vil kun bli brukt av Tinder for å bekrefte alderen din etter at du har oppgitt den. Etter aldersbekreftelse kan de beholde ID-en din eller informasjon knyttet til den i opptil 90 dager for kvalitetssikring. Denne informasjonen kan inkludere typen ID du oppga. Hvis du lykkes med å bekrefte at du er 18 år eller eldre, må de føre en oversikt over det slik at du kan kommunisere med kampene dine utover denne perioden. Etter det vil de bare lagre resultatene av bekreftelsen din.

Hvordan omgå Tinder-telefonnummerbekreftelse?

På grunn av Tinders bekreftelsespolicy er det ikke mulig å logge på Tinder uten et telefonnummer. Men alternativer for et faktisk telefonnummer kan brukes. Her er noen forslag:

  • Bruk virtuelt nummer: Det anbefales at du bruker et virtuelt nummer fordi det er umulig å komme utenom Tinders telefonverifisering. Mange av dere har kanskje tenkt på å bruke et virtuelt nummer, men unngå å bruke et engangstelefonnummer siden du kan få problemer med å logge på en gang til. Imidlertid er det mange telefonnummerapper som jobber med Tinder for å gi et permanent nummer nummer to.

  • Bruk brennertelefonnummer: Brennertelefonnumre er engangsnummer som enkelt kan kastes etter bruk.

Forbyr Tinder telefonnummeret ditt?

Ja, Tinder utestenger telefonnummeret ditt. Som et resultat av at Tinder forbyr både kontoen din og telefonnummeret ditt, er nummeret ditt ikke lenger brukbart. All informasjon du har gitt til Tinder, som telefonnummer, Facebook-konto, e-postadresse og så videre, er også utestengt når du blir utestengt.

Kan Tinder forby IP-en din?

Ja, Tinder kan forby IP-en din i noen tilfeller. I tillegg til andre enhetsdata, registrerer Tinder også IP-adressen din. Når det gjelder IP-adressen din, er Tinder imidlertid ikke streng. Siden du sannsynligvis ikke vil ha en statisk IP, kan du ganske enkelt forhindre det ved å bruke en VPN eller tilbakestille ruteren.

Kan du anke et Tinder-forbud?

Ja, du kan anke et Tinder-forbud. Du kan få bistand til klage ved å ta kontakt med kundeservice, til tross for at det ikke er en offisiell klageteknikk. Send en forespørsel ved å bruke Tinder-forespørselsskjema eller send en e-post til Tinder for å gjøre dette.

Kan du opprette en ny Tinder-konto etter å ha blitt utestengt?

Ja, du kan opprette en ny Tinder-konto når den er utestengt, men med mange betingelser som:

  • Du kan ikke bruke den samme enheten for å opprette ny konto.
  • Du kan ikke bruke samme telefonnummer for å opprette ny konto.
  • Faktisk kan du ikke bruke informasjonen du brukte i den forrige kontoen din, som er forbudt for å opprette ny konto.

***

Vi håper at du har lært hvordan du kan omgå Tinder-telefonnummerbekreftelse og omgå aldersbekreftelse på Tinder. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x