Hvordan optimalisere innholdet ditt med Semrush SEO-skriveassistent

Semrush SEO Writing Assistant er det perfekte verktøyet for rask og uanstrengt analyse av artikler ment for omfattende engasjement gjennom Google Søk-rangering og organisk trafikk.

Søkemotoroptimalisering (SEO) har lenge vært avhengig av tekstbaserte artikler for å rangere innhold, produkter, tjenester og til syvende og sist merkene som markedsfører disse. Siden du ikke annonserer proaktivt, stoler du på innholdets rangering i Google SERP.

Googles søkemotoralgoritme evaluerer nettsidene, bloggene og artiklene dine på flere grunnlag, inkludert originalitet, fakta, lesbarhet, tone og engasjerende tekster.

Selv om Google ikke utelukkende avklarer rangeringsberegningene, er dette de vanlige og logiske vurderingene for innholdsrangering.

I et bedriftsoppsett eller et digitalt markedsføringsbyrå, når du håndterer hundrevis av artikler per måned, hvordan vil du evaluere kvaliteten på artiklene dine basert på Google SERP-rangeringsberegningene ovenfor? Vel, du kan bruke et automatisert verktøy som gjør alt med et enkelt klikk. Her kommer Semrush SEO Writing Assistant-verktøyet.

Bli med meg mens jeg gjennomgår ulike funksjoner i dette enestående SEO-verktøyet fra Semrush-verktøysettet for SEO.

Hvorfor trenger du å analysere og optimalisere innhold?

Tekstbasert innhold ment for publisering på nettsiden må analyseres og optimaliseres for flere beregninger. Dette er nødvendig for intern kvalitetssikring, resultatsporing og rapportering.

Fra SEO-synspunkt anses optimalisert innhold for å være rangert på toppen av Google SERP slik at målgruppen kan finne innholdet ditt blant milliarder av andre nettsteder som publiserer artikler på samme nisje.

Innholdsanalyse gir deg mulighet til å lage flere data om innhold som plagiatscore, lesbarhetspoeng, teksttone, engasjement i teksten, unikhet og så videre. Hvis du driver et digitalt markedsføringsbyrå, kan du bruke disse beregningene til å rapportere arbeidsfremgangen til kunden.

På den annen side hjelper innholdsoptimalisering deg med å ta innholdet ditt til en massiv leserbase. Her er nøkkelfaktorer innholdsklarhet, innholdsautoritet, sannhet til fakta, riktig plassering av søkeord og så videre.

  Start nyhetsbrevet ditt og tjen penger med disse løsningene

Du kan enten bruke en utfordrende og kjedelig manuell arbeidsprosess for å analysere og optimalisere SEO-innholdet ditt eller et intelligent verktøy som Semrush SEO Writing Assistant.

Hva er Semrush SEO-skriveassistent?

SWA fra Semrush er et SEO-verktøy for å analysere innhold slik at du kan optimalisere det for SEO og brukervennlighet før du publiserer på nettet. Den evaluerer umiddelbart eller i sanntid SEO-potensialet til en blogg, inneholder artikler, fremgangsmåte-artikler, markedsføringstekst, annonsetekst, kommentarer på sosiale medier og så videre.

Under panseret inneholder verktøyet noen enestående algoritmer for å analysere innholdet ditt i henhold til de nyeste SEO-målingene. Ved å analysere innholdets lesbarhet, søkemotoroptimaliseringer, tonefall og originalitet, skaper Semrush SWA en samlet poengsum for bloggene eller artiklene dine.

Den samlede poengsummen fungerer som en målestokk for innholdet ditt. Etter å ha publisert artikkelen på nettet, kan du spore engasjementet, klikk, delinger, likes osv. Nå kan du gjøre dette for mye innhold i nettstedets publisering eller digital markedsføringsvirksomhet for å finne en sammenheng mellom den totale poengsummen og sidevisningene for innhold.

Nå kan du gå tilbake til SWA-verktøyet og analysere innholdet videre. Gjør noen justeringer, publiser innholdet på nytt og spor for sidevisninger og ytelse. I et nøtteskall er dette innholdskvalitet og SEO-standardiseringsprosess der SWA spiller en stor rolle, hvis du velger å bruke det.

Semrush SEO skriveassistentfunksjoner

#1. Lesbarhet

Bildekreditt: Semrush

Lesbarhetsfunksjonen evaluerer innholdet på en skala fra 10. 10 betyr veldig enkelt, og 1 betyr vanskelig å lese innholdet. Denne underfunksjonen følger beregningsformelen for Flesch-lesevennlighet.

Denne underfunksjonen gir også følgende innsikt:

 • Gjeldende ordtelling og passende ordtelling
 • Problemer med innholdet Tittel
 • For mange komplekse ord
 • Vanskelige setninger
 • Lange avsnitt

#2. SEO

Bildekreditt: Semrush

SEO-funksjonen gir en helhetlig analyse av innholdet for SEO-formål. Den dekker SEO-koblede faktorer som målsøkeordbruk, anbefalte søkeord, koblingsproblemer og Alt-attributter.

#3. Tonen i stemmen

Bildekreditt: Semrush

Algoritmen til verktøyet analyserer ulike aspekter av innholdet ditt, som tempo, valg av ord, rekkefølgen på spesifikke ord, rytme og mer, for å lage Tone of Voice-poengsummen for bloggene, artiklene og markedsføringskopiene dine. Skalaen til denne poengsummen har tre poeng: Uformell, nøytral og formell.

  Skykostnadsoptimaliseringsløsninger for AWS, Azure, GCP og mer...

#4. Innholds originalitet

Bildekreditt: Semrush

Dette er ganske enkelt AI-basert plagiatkontroll ved å bruke nettressurser. Originalitetskontrollen viser det totale antallet kopierte ord, prosentandelen av plagiering og kilden til kopiert innhold.

#5. Total poengsum

SWA-verktøyet bruker individuelle poengsummer fra Lesbarhet, SEO, Originalitet og Tone of Voice for å lage den samlede poengsummen for innholdet ditt. Det er på en skala fra 10, der 1 betyr lavest og 10 betyr høyeste poengsum.

#6. Omfraserer

Bildekreditt: Semrush

AI Rephraser fra Semrush SEO Writing Assistant kan utføre fire oppgaver fra en tekst du leverer. Du kan for eksempel omformulere, oppsummere, forenkle eller utvide kildeinnholdet for å lage unikt innhold. Dette hjelper deg mye med å bygge tilbakekoblinger for nettsider og landingssider.

#7. Anbefalinger

Du kan oppgi søkeordene du vil dekke i SWA-verktøyet, og det vil gi deg nye innholdsanbefalinger. Den underliggende algoritmen til dette verktøyet analyserer dine konkurrenters innhold, søkeord, plassering og enhet for å generere forslag.

Semrush SEO Writing Assistant Plugins

Verktøyet tilbyr integrering eller plugin-støtte for følgende forretningsapper:

#1. WordPress-plugin

Bildekreditt: Semrush

Du kan finne WordPress Plugin for Semrush SWA-verktøyet i WordPress Plugin-biblioteket. Når du har lagt til plugin-modulen til WordPress CMS, kan du ringe verktøyet fra delen Installerte plugins. Før du analyserer innhold, sørg for at du er logget på Semrush-kontoen din. Nå klikker du ganske enkelt på Koble til SEO Content Template for å analysere eksisterende eller nytt innhold.

#2. MS Word-tillegg

Bildekreditt: Semrush

Hvis du oppretter og optimaliserer innhold ved hjelp av MS Word, kan du legge til Semrush SWA-verktøyet enten fra Get Add-ins-delen av Word eller fra Microsoft Appsource. Når du har lagt til noen av disse verktøyene, bør du se Vis SWA-ikonet på Hjem-fanen i Word-appen. Klikk på dette Vis SWA-ikonet for å se SWA-verktøypanelet på høyre side av dokumentet.

#3. Google Docs-tillegg

Bildekreditt: Semrush

Tillegget ligner på Word-tillegget. Den eneste forskjellen er at du må hente den fra Google Dokumenter fra Google Workplace Marketplace. Når den er installert, finner du den i fanen Utvidelser i Google Dokumenter.

Slik bruker du Semrush SEO-skriveassistent

Slik kan du komme i gang med Semrush SWA-verktøyet:

 • Logg på Semrush-kontoen din.
 • Velg Innholdsmarkedsføring på venstre navigasjonspanel.
 • Velg SEO Writing Assistant-verktøyet.
 • Nå klikker du bare på Analyser teksten min.
 • Du bør nå se Semrush innholdsredigeringsgrensesnitt, sammen med et panel på høyre side for innholdsanalyse og ulike beregninger.
 • Lim inn alt innhold i Semrush-innholdsredigereren.
 • I sidepanelet under Søkeord-delen skriver du inn målsøkeordene for teksten.
 • Klikk nå på Få anbefalinger.
 • Det er det! Du vil se en forseggjort analyse for lesbarhet, SEO, Tone of Voice og Originalitet, sammen med et edderkoppdiagram.
  Utimate Fallout 3 Mods List

Fordeler med Semrush SEO-skriveassistent

Det er mange fordeler med Semrush SWA, og disse er som skissert her:

 • Verktøyet automatiserer arbeidsflyten for kvalitetskontroll av innhold ved å analysere SEO-potensialet, lesbarheten, originaliteten og mer.
 • Du kan strømlinjeforme og organisere innholdsproduksjonspipelinen ved å sette opp en standard totalpoengsum som skal oppfylles av innholdsskaperne og evalueres på SWA-verktøyet. Til syvende og sist vil merkevaren eller nettstedet ditt alltid lage og publisere innhold som matcher markedsføringsmodusen og merkevarebildet.
 • SWA-verktøyet hjelper deg med å lage SEO-vennlig innhold som består av strategisk plasserte semantiske søkeord, forslag til innholdsoptimalisering, visning av søkeordinnsikt og mer.
 • Frilansere og småbedriftseiere som lager innhold selv kan bruke dette verktøyet til å forbedre innholdskvaliteten.
 • Som kunde kan du raskt sjekke SEO-potensialet og kvaliteten på innholdet ved å analysere det på SWA-verktøyet.
 • Hvis du ser at innholdet ditt ikke er så lesbart som det burde være, kan du bruke Semrush SWA-verktøyet til å analysere gjeldende lesbarhet, se feilene og løse disse for å lage svært engasjerende og lesbart innhold.

Er Semrush SEO-skriveassistent virkelig verdig?

SWA-verktøyet fra Semrush er verdig siden det tilbyr funksjoner du kanskje ikke finner i ett verktøy. Du må bruke flere verktøy for å analysere innhold og samle data på ett sted for å lage en innholdsvurdering.

I stedet utfører Semrush SEO Writing Assistant lesbarhetsanalyse, plagieringskontroll, innholdstoneanalyse, SEO-potensial og mye mer fra én skybasert app.

Verktøyet har heller ingen læringskurve. Alle som jobber eller driver forretninger i innholdsmarkedsførings- og publiseringsbransjen kan begynne å bruke verktøyet uten å gå gjennom omfattende opplæring.

Dessuten trenger du ikke betale noe ekstra for å bruke verktøyet. Det kommer som en del av hele Semrush-abonnementet.

Konklusjon

I et nøtteskall er Semrush SEO Writing Assistant-verktøyet et standard SEO-verktøy for å analysere innholdskvalitet for å forbedre det før publisering.

Den tilbyr et brukervennlig grensesnitt for innholdsanalyse. Begrunnelsen bak den totale poengsummen er også enkel og lett å forstå av bransjefolk. Det bør være ditt førstevalg for et SEO-skriveassistentverktøy hvis du trenger en automatisk og strømlinjeformet måte for innholdsanalyse.

Du kan også lese om andre Semrush-funksjoner, inkludert Semrush Keyword Magic Tool.