Hvordan redigere innlegg i WeChat

En av de mest populære direktemeldingsappene i asiatiske land, WeChat har også blitt fremtredende i andre deler av verden. Den lar deg gjøre mange ting og laste opp mange forskjellige filformater, men den lar deg fortsatt ikke redigere innlegg.

Det er imidlertid en måte å huske meldinger etter sending, samt noen andre ting du mest sannsynlig ikke visste om.

Tilbakekall og rediger en melding

Selv om dette er en gammel funksjon, er det en sjanse for at noen brukere ikke vet om dette. Etter å ha sendt en melding kan du hente den frem, men også redigere den etterpå.

Først og fremst, for å hente frem en melding, trykk og hold den til en meny dukker opp, og velg deretter «Tilbakekall». Du vil se et varsel som sier «Du har tilbakekalt en melding» og en «Rediger»-knapp. Trykk på sistnevnte for å fikse og redigere meldingen og sende den på nytt.

  Mediastack API Review – Global News Data Insights til en overkommelig pris

Rediger øyeblikk

Det er Moments-innstillinger for hver bruker. Du kan med andre ord velge å ikke vise øyeblikkene dine til enkelte brukere, eller skjule deres fra Øyeblikksdelen. For å gjøre dette, finn brukeren i feeden hvis alternativer du vil endre, og trykk og hold på profilbildet i noen sekunder til en ny meny dukker opp. Velg «Øyeblikksalternativer» her og gjør de ønskede endringene.

Rediger bilder før deling

WeChat kommer med et eget bilderedigeringsprogram. Det kan hjelpe deg med å redigere bildene dine, men bare før du deler dem. Se for deg en versjon av iOS-bilderedigeringsprogrammet som er integrert direkte i WeChat, for det er slik det ser ut.

Legg til et innlegg i favoritter

WeChat lar deg legge til alt du vil i favorittdelen. Du kan legge til bilder, innlegg, dokumenter, talememoer og plasseringer. Deling og synkronisering av disse er også mulig, selv mellom flere enheter.

  Hva er en ISO-fil? Hvordan åpne ISO-bildefiler

Lagre en video

Visste du at du kan lagre en video fra stort sett overalt i WeChat? Å gjøre slik:

 • Finn videoen du vil lagre, enten det er i favorittene, øyeblikkene eller chattene.
 • Trykk og hold på videoen til en popup-meny vises.
 • Velg «Lagre video.»
 • Videochat

  En annen funksjon ikke alle vet om er videosamtaler med flere personer. For å gjøre dette må du først opprette en gruppechat. Hvis du allerede har det:

 • Trykk på «Taleanrop»-knappen mens du er i chatten.
 • «Velg medlemmer»-menyen vises.
 • Velg personene du vil kontakte. Husk at du ikke trenger å ringe alle.
 • Trykk på «Start»-knappen øverst til høyre.
 • Tagg en person gjennom profilbilde

  En veldig interessant chattefunksjon som WeChat tilbyr, er å merke folk ved å trykke på profilbildet deres. Hvis du vil merke en person i en gruppechat, kan du gjøre det ved å trykke og holde på profilbildet deres i noen sekunder.

    4 Smarthome Huber du aldri har hørt om (og hvorfor du ikke bør bruke dem)

  Hold til du ser «@(personens navn),» siden det er tegnet som brukes til å merke noen.

  Endre personvernet til et innlegg

  På samme måte som Facebook kan du velge en delingsinnstilling for hvert innlegg du laster opp. Når du deler et innlegg, vil du se et «Del til»-alternativ. Du kan velge mellom «Alle», «Privat», «Del til» og «Ikke del».

  «Del til»-alternativet lar deg velge hvem du vil dele med, mens alternativet «Ikke del» lar deg forhindre at folk ser det.

  Se dine transaksjoner

  WeChat lar deg også se transaksjonene du har gjort tidligere. Slik får du tilgang til dem:

 • Åpne «Meg»-fanen i WeChat.
 • Velg alternativet «Lommebok».
 • Trykk på de tre prikkene som er plassert øverst til høyre på skjermen.
 • Velg «Transaksjoner».
 • Bruk det du har lært

  Nå som du vet om noen av de mest interessante funksjonene, er det eneste som gjenstår å sette dem på prøve. Vis andre hvordan de gjør dette, de vil garantert være takknemlige.

  Hva er din favoritt WeChat-funksjon? Er det noen funksjoner du vil legge til? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.