Hvordan se Instagram-innlegg og historier uten en konto

Instagram samler en stor kundebase hver dag, og med sin flotte personvernpolicy har tilliten til denne plattformen fått høy verdi. På Instagram-appen kan du finne en rekke interessante funksjoner som historier, DP og sist novelleruller. Dette personvernet har også bidratt til å lage noen av spioneringsappene som du kan se Instagram-kommentarer med uten konto. Etter en rask tur til noen av disse plattformene vil du få et enkelt svar på hvordan du kan se Instagram-innlegg og historier uten konto.

Hvordan se Instagram-innlegg og historier uten en konto

Er det ikke vanskelig å sjekke ut noens innlegg og historier når du i all hemmelighet er forelsket i dem? Dessverre har du ingen anelse om hvordan du gjør dette, derfor kan du være interessert i å lære disse ganske enkle triksene som er forklart på en nøyaktig måte.

Kan du se Instagram-innlegg uten en konto?

Ja! Du kan se Instagram-innlegg uten konto. Det er tider når alt du vil gjøre er å sjekke Instagram-innlegg. Du liker rett og slett ikke å bruke sosiale medier, men siden dine nære venner regelmessig legger ut oppdateringer på Instagram, vil du kanskje av og til se hva som skjer i livene deres. Så det er en måte, men det eneste forbeholdet er at du må logge på med Instagram-kontoen din enten du bruker Instagram-appen eller nettstedet. Det er forferdelig, spesielt hvis du ikke har en Instagram-konto eller hvis en utilsiktet ble deaktivert.

Det er imidlertid noen få løsninger. Du kan bruke en Instagram-visning for de beste resultatene. Du kan utforske bilder, videoer, innlegg og historier fra åpne Instagram-kontoer ved å bruke denne utrolig brukervennlige appen. Så nå vet du løsningen på spørsmålet om du kan se Instagram-innlegg uten konto. La oss nå gå videre og undersøke hvordan du kan se Instagram-historier uten en konto mer detaljert.

  Hvordan legge ut lengre videoer på Instagram

Les også: Slik slår du av sett på Instagram

Hvordan se Instagram-historier uten en konto

I dag er det merkelig å finne ut at noen ikke har en Instagram-konto. Folk som er nølende med å bruke denne sosiale mediesiden er imidlertid klar over Instagram-historier. Haken er imidlertid at selv uten en konto har du fortsatt tilgang til Instagram-historier. La oss undersøke hvordan

Den eneste måten å se Instagram-historier på uten en konto er å bruke tredjepartsapper. Vi har satt sammen en liste over de beste tredjepartsappene og verktøyene som er tilgjengelige, sammen med bruksinstruksjoner.

1. Insta Stories Viewer

Du kan se historier uten å opprette en konto med Insta Stories Viewer, som er et enkelt og gratis verktøy. Du trenger ikke å laste ned noen programmer eller apper for å bruke det fordi det er et nettsted. I tillegg er du ikke pålagt å registrere deg for det.

1. Åpne nettleseren og gå til Insta Stories nettstedet.

2. Skriv inn personens brukernavn i søkefeltet og trykk Enter, eller klikk på forstørrelsesglassikonet til høyre.

Merk: Husk å inkludere tegnsetting hvis de finnes i brukernavnet.

3. For å se historiene deres, klikk på profilikonet som er innringet når profilen først vises.

Merk: I tillegg kan du bla for å se alle brukerens nyeste historier og velge den du ønsker å se.

4. Hvis du er interessert i å se deres nyere historier, trykk på venstre eller høyre pilknapp.

Ved å bruke Insta Stories-verktøyet kan du også laste ned historier til galleriet ditt. I øverste høyre hjørne er alt du trenger å gjøre å klikke på nedlastingsalternativet.

2. HistorierIG

StoriesIG er nok et enkelt og gratis nettsted for å se og laste ned Instagram-historier uten å kreve en konto. Du trenger ikke være bekymret for enheten fordi den kan brukes på både datamaskinen og mobilenheten.

1. Gå til nettleseren og bla gjennom HistorierIG.

2. Skriv inn brukernavnet i søkefeltet.

Merk: Hold øye med eventuelle spesialtegn i brukernavnet.

3. Hvis det finnes historier, vil de vises under brukernavnet.

4. Du kan også lagre dem ved å klikke på Last ned-knappen.

StoriesIG lar deg også se og laste ned profilens høydepunkter.

3. Dumpor

Dumpor lar deg søke etter og laste ned historier, innlegg og videoer på en anonym måte. En annen spennende funksjon er muligheten til å søke ved hjelp av hashtags eller lokasjoner.

1. Gå til Dumpor nettsted.

2. Skriv inn bruker-ID i søkefeltet.

3. Du vil se mange profiler, velg den du leter etter.

4. Klikk nå på Vis @thisisbillgates-historier for å se historiene deres.

Merk: @Usename vil variere i henhold til søkeresultatet ditt.

5. Last den ned ved å klikke på nedlastingsknappen, hvis du ønsker det.

4. Mystalk

Mystalk er i motsetning til andre eksterne Instagram-profilobservatører. Som andre tjenester lar Mystalk deg skrive inn brukernavnet ditt og velge riktig profil. Derfor trenger du ikke å vite det nøyaktige brukernavnet. I tillegg vil det å nevne personens fullstendige navn hjelpe deg med å finne vedkommende (hvis de har lagt det til på Instagram).

1. Gå til din foretrukne nettleser og bla gjennom Mystalk.

2. Skriv inn brukerens navn i søkefeltet.

  Hvordan skjule innlegg fra noen på Instagram

3. Velg profilen du ønsker å forfølge.

4. Under brukernavnet er profilens historier synlige.

5. For å laste dem ned til enheten din, klikk Last ned i historiens øvre venstre hjørne.

Hvis du ikke har en konto, lar Instagram deg ikke få tilgang til andres historier. Men ved hjelp av en rekke verktøy som er tilgjengelige på nettet, er dette problemet løst. I tillegg er de også brukervennlige og helt gratis.

Les også: Kan du skjule hvem du følger på Instagram?

Slik viser du en Instagram-profil ved å bruke Instagram Viewers

Instagram-seernettsteder lar deg undersøke profiler på Instagram selv om du ikke har en konto. Du kan se Instagram-profiler anonymt ved å bruke disse tredjepartsprogrammene. Det er forskjellige typer Instagram-seere å velge mellom. Populære er ImgInn, Iganony.com, GreatFon og Anon IG Viewer.

1. Imglnn

Imginn er en gratis tjeneste med dens hjelp, du kan surfe på Instagram uten å opprette en konto. I tillegg lar den deg laste ned bilder, hjul og historier. La oss se hvordan det fungerer.

1. Gå til din foretrukne nettleser og besøk Imglnn nettstedet.

2. Skriv inn brukernavnet i søkefeltet.

3. Du vil komme over mange profiler med lignende navn. Velg profilen du ønsker.

4. Gå til profilen deres, og lagre bildet, rullen eller historien du ønsker å lagre, ved å klikke Last ned.

5. Hvis du vil gå gjennom kommentarene, bla nedover.

Du kan lese kommentarer på innlegg ved hjelp av Imginn. Den lar deg se Instagram uten å opprette en konto, derfor trenger du ikke registrere deg.

2. Iganony.com

Ved hjelp av nettverktøyet Iganony.com kan du se Instagram-historiene og innleggene til folk du er interessert i i hemmelighet. For å se historiene og legge ut bare følg trinnene nedenfor.

1. Gå til din foretrukne nettleser og bla gjennom Iganony.

2. Skriv inn brukernavnet i søkeboksen.

3. Under profilen deres får du muligheten til å se de merkede brukerne, historiene og innleggene.

4. For å se innlegget klikker du bare på Innlegg og du vil kunne se alle innleggene deres.

3. GreatFon

Med GreatFon kan du laste ned bilder, videoer og historier fra hvilken som helst Instagram-konto og besøke enhver offentlig Instagram-profil anonymt uten å gå inn på din egen konto. Du kan se de populære Instagram-profilene og populære kategoriene på GreatFon-hovedsiden og også se Instagram-kommentarer uten konto.

1. Gå til GreatFon nettsted.

2. Skriv inn brukernavnet til ønsket profil.

3. Velg profilen du vil se.

4. De ønskede videoene og fotografiene kan deretter vises.

4. Anon IG Viewer

Anon IG viewer er et nettbasert verktøy som, som navnet tilsier, lar deg se Instagram-historier og innlegg fra folk anonymt. Du kan bare se antallet følgere og innlegg ved å bruke denne Instagram-profilvisningen.

1. Besøk nettstedet til Anon IG Viewer.

2. Du kan søke etter ønsket profil ved å skrive inn brukernavnet i søkefeltet.

Les også: Slik finner du tilfeldige liv på Instagram

Det er to metoder for å se Instagram-kommentarer uten konto

1. Du kan bruke brukernavnhacket hvis du vil vite hvordan du kan se en Instagram-profil ved å bruke Instagram-seere. Skriv inn Instagram.com/username etterfulgt av kontoens brukernavn i adressefeltet til Google Chrome. Du kan gjøre dette for å gå til kontoens feed.

Denne strategien har noen ulemper. Når du skriver inn brukernavnet til kontoen du leter etter, må du være nøyaktig. Hvis du er heldig, ja, du kan kanskje finne den på Google eller andre sosiale medieplattformer. Men problemet er at denne tilnærmingen bare fungerer med offentlige profiler, så du kan ikke søke etter private Instagram-kontoer ved å bruke den.

2. Den andre metoden for å se Instagram-kommentarer uten konto er å bruke et tredjepartsverktøy. Du kan bruke nettleseren din til å se etter et Instagram-visningsprogram som lar deg bla gjennom en rekke Instagram-profiler uten å logge på. Det finnes mange Instagram-visningsverktøy som Anon IG Viewer, Imginn, Dumpor og mange flere.

Begrensninger ved bruk av en tredjepartsside uten å ha en konto

Du vil ikke ha tilgang til mange funksjoner fordi Instagram virkelig ikke vil at noen skal bruke plattformen uten en profil. Her er noen begrensninger for å se Instagram-innlegg og historier uten konto

  • Lagt til klistremerker og kameraeffekter
  • Ser på høydepunktene
  • Publiserer originalt materiale
  • Koble til andre Instagram-brukere
  • Bilde zoomer inn
  • Kommenterer innlegg

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

1. Hvordan kan du anonymt se Instagram-innlegg?

Ans. Du må installere Chrome IG Story Chrome-utvidelsen. Du må logge på Instagram i nettleseren din. Ved hjelp av Chrome-utvidelsen kan du se hver Instagram Stories-historie privat.

2. Kan du fjerne informasjonen din fra tredjepartssidene?

Ans. Ja, men hvis du har en eldre konto, kan det være vanskelig. Disse nettstedene gir steder hvor du kan be om at innhold fjernes, men når profilen din er gjort om til privat, må du gjøre dette for hver nettside separat.

3. Uten å logge på, kan du få tilgang til private Instagram-kontoer?

Ans. Når en profil er satt til privat, er det ikke mulig.

4. Blant all tredjepartsprogramvaren hvilken er topprangert for å se Instagram-profiler uten konto?

Ans. Dumpor er blant den beste tredjepartsprogramvaren.

5. Kan eieren av kontoen spore posisjonen min hvis jeg bruker en tredjeparts Instagram-visningsapp for å se en konto?

Ans. Nei, ingen kan spore hvem som besøker Instagramen din.

6. Er det ulovlig å se en Instagram-profil gjennom en tredjepart?

Ans. Det er ikke ulovlig å se offentlige Instagram-profiler.

***

Vi håper denne bloggen var nyttig for spørsmålet ditt om hvordan du kan se Instagram-innlegg og historier uten en konto. Du vet nå hvordan du kan se Instagram-innlegg og historier uten en konto. Uten å måtte registrere en konto, kan du bruke denne metoden til å bla gjennom offentlige Instagram-profiler. Instagram-innleggene du kan lese uten en brukerkonto er imidlertid begrenset, og du bør utvise forsiktighet når du bruker tredjepartsprogramvare for å gjøre det. Les denne artikkelen og legg gjerne igjen en kommentar nedenfor angående spørsmålene dine.

x