Hvordan se om noen leser teksten din på Android

I en tid hvor alle kommuniserer gjennom tekstmeldinger, fra hangout-planer til profesjonelle møter, formidles alt gjennom tekster. Mer enn 83 % av amerikanerne har en smarttelefon. Selv om denne nye formen for kommunikasjon kan bli forstyrret når den sendte meldingen ikke blir levert og avsenderen må vente på at samtalen fortsetter. Så, hva er forskjellen mellom sendt og levert på Android-tekst? Og hvordan vet du at tekstene dine blir lest? I dag, i denne artikkelen, skal vi diskutere hvordan du kan se om noen leser teksten din på Android. Så fortsett å lese for å sjekke om tekstmeldingen ble levert på Android-enheten.

Hvordan se om noen leser teksten din på Android

Android-operativsystemet bruker to typer meldingsformater, nemlig SMS og MMS. SMS står for Short Messaging Services, mens MMS står for Multimedia Messaging Services. Den ene brukes til å kommunisere faktiske tekster og ord, mens den andre brukes til å sende multimediemeldinger som bilder, videoer, GIF-er og andre ikke-tekstbaserte meldinger. For å finne ut hvordan du kan se om noen leser teksten din på Android, fortsett å lese.

Hvordan sjekke om tekstmelding ble levert på Android

Tekster er umiddelbare, pålitelige og lette kommunikasjonsformer, og det er derfor det nå er en av de mest populære kommunikasjonsformene. Mens SMS og MMS er standardformene for tekstmeldinger, har Android-telefoner nå begynt å bruke Google Meldinger. Denne funksjonen gjør det mulig for brukeren å utforske en mer fleksibel form for kommunikasjon, inkludert lesebekreftelser.

  Hvordan gjøre nettsideteksten større på Android

Du kan se om noen leser teksten din på Android hvis lesebekreftelsene dine er slått på. Når chatten din er åpnet av mottakeren, under den siste meldingen du sendte, vil den vise at teksten er lest.

Men hva om personen du snakker med ikke har svart deg på en stund og du ikke aner om den siste tekstmeldingen ble levert eller ikke? Vil du vite om teksten min ble levert Android? Slik kan du se om noen leser teksten din på Android.

Merk: Siden alle Android-telefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, og de varierer fra produsent til produsent, sørg derfor for de riktige innstillingene. Disse trinnene ble utført på Xiaomi Redmi Note 9

Metode 1: Gjennom meldingsappen

Følgende er trinnene nedenfor.

1. Åpne Messaging-appen på Android-telefonen.

2. Trykk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre.

3. Rull ned til Leveringsstatus og slå den på.

4. Deretter slår du på leveringslyd.

Metode 2: Gjennom generelle telefoninnstillinger

En annen metode er gjennom telefoninnstillinger som er oppført nedenfor.

1. Gå til telefoninnstillinger.

2. Rull ned og velg Apper.

3. Trykk på System app-innstillinger.

4. Rull for å finne Meldinger og trykk på den.

5. Slå på Leveringsstatus.

6. Slå til slutt på Leveringslyd.

Med disse to metodene vil du nå vite om tekstmeldingene dine er levert eller ikke og ha en ide om mottakeren har mottatt dem eller ikke, for så uheldig som det høres ut er det ikke mulig å vite om mottakeren har mottatt teksten eller ikke.

Sier Android-tekster levert?

Enhver Android-telefon vil ha en funksjon som lar brukere sjekke om en tekst blir levert eller ikke. Funksjonen kan være slått av som standard, og for å slå den på manuelt, vil du følge trinnene ovenfor i denne artikkelen for å Android sjekke om tekstmeldingen ble levert eller ikke.

Hvordan hindrer jeg folk i å lese tekster på Android

Det er ingenting verre enn at noen invaderer dine private chatter. Vil du se om noen leser teksten din på Android? Hvis du føler at dine private tekster har blitt lest i hemmelighet av noen, så slipp alle bekymringene dine når vi gir deg den beste guiden for å skjule meldingene dine på Android.

  Demp enheten til tid, sted, hendelse eller kontakt [Android]

For å lære mer om hvordan du skjuler tekstene dine, les artikkelen vår om hvordan du skjuler tekstmeldinger eller SMS på Android.

Kan du fortelle om noen så teksten din på Android?

Det avhenger utelukkende av telefonmodellen din, mobilleverandøren og operativsystemet. Avhengig av telefonen vil du legge merke til forskjeller som Send lesebekreftelser, lesebekreftelser eller Be om kvittering. Hvis smarttelefonen din har noen av disse, kan du kanskje se og se om noen leser teksten din på Android. For å få varslene, aktiver lesebekreftelser på meldingene dine.

Hvis du ikke finner alternativet for å aktivere eller deaktivere lesebekreftelser, er vi redd det kanskje ikke er mulig for smarttelefonen din å motta lesebekreftelser.

Forskjellen mellom sendt og levert på Android-tekst

Enhver Android-bruker vil gjenkjenne de sendte og leverte popup-meldingene på telefonen sin. Selv om Android generelt er veldig enkelt å følge, kan til tider de sendte og leverte meldingene forårsake ganske forvirring for Android-brukere. Forvirrer det deg også? Vil du dykke inn i den sanne betydningen av Sendt og levert varsling? La oss dykke inn da.

Sendt
Levert
Sendt varsling betyr at den sendte tekstmeldingen er registrert på mottakerens mobil for levering.
Levert varsel vil bekrefte at serveren til mobiloperatøren har levert til mottakeren.
Sendt varsel betyr ikke nødvendigvis at mottakeren har lest meldingen.
En levert melding sikrer stor sannsynlighet for at mottakeren leser den sendte meldingen.
Avsender får Sendt-varselet.
Både mottakeren og avsenderen får henholdsvis den nye meldingen og den leverte meldingen.

Kan du fortelle om noen blokkerte tekstene dine på Android?

Det avhenger av forskjellige Android-telefoner. Uten problemer kan enhver Android-bruker vite om teksten deres har blitt levert eller ikke, men hvordan vet du om noen blokkerte deg gjennom tekst? Vel, det er ingen klar måte å bruke Android-telefonen din til å finne ut om noen blokkerte deg, men du kan fortsatt lage en idé ved å legge merke til tekstvarslene dine.

  Rett opp hurtiglading som ikke fungerer på Android

Du vil motta meldinger som ikke er levert, eller hvis du prøver å ringe personen, vil heller ikke anropet lykkes. Hvis du ser disse mislykkede tekstvarslene eller mislykkede anropene, kan det hende at mottakeren har blokkert deg. For å være sikker og se om noen leser teksten din på Android, er det beste alternativet å spørre dem direkte.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Blir jeg blokkert hvis meldingen sier levert?

Ans. Nei, du har ikke blitt blokkert hvis meldingene dine blir levert.

Q2. Vises dempet meldinger som levert?

Ans. Ja, dempet meldinger demper bare lyden av varselet og varsler deg ikke. Meldingene dine vil fortsatt gå gjennom og leveres.

Q3. Bruker Android-telefoner SMS?

Ans. Ja, SMS-en støttes av alle smarttelefoner, inkludert Android-annonse iOS-enheter.

***

Vi håper at du har lært hvordan du kan se om noen leser teksten din på Android og hovedforskjellen mellom sendt og levert på Android-tekst. Slipp gjerne alle spørsmålene dine og legg til forslagene dine i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gjerne høre fra deg.

x