Hvordan se TikTok uten app

TikTok, den ledende destinasjonen for kortformat mobilvideo, ble lansert i september 2017. Ikke alle hadde store forhåpninger til denne videodelingsplattformen, men det viste seg å være en av de mest fremtredende applikasjonene. Med virale videoer som kommer ut av denne plattformen, har folk en tendens til å finne måter å se TikTok uten app, spesielt blant tenåringer, TikTok-appen har hatt eksponentiell vekst de siste årene. Innholdsskapere over hele verden bruker appen til å dele videoene sine i forskjellige typer sjangere. Din venn kan ha sendt deg en lenke til en viral TikTok-video, men du vil ikke opprette en TikTok-konto og vil bare nyte den videoen. Så la oss sjekke ut noen måter å søke og bruke TikTok uten konto og hvordan du kan se TikTok anonymt.

Hvordan se TikTok uten app

Du vil bli kjent med hvordan du ser på TikTok uten app lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hvordan se TikTok uten app?

Kan du se TikTok-videoer uten applikasjonen? Svaret er ja. For å se videoer på TikTok uten en app, er en av de enkleste måtene å besøke TikTok-nettstedet. Imidlertid, hvis du ikke vil bruke den offisielle nettsiden eller appen og fortsatt vil se videoene på TikTok. Vel, du kan også gjøre det, siden det er mange plattformer og tjenester der du kan se TikTok-videoer. Sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter og Instagram har overraskende tusenvis av TikTok-videoer på plattformene sine. Siden skapere av TikTok har en tendens til å reposte TikTok-videoene sine på disse sosiale medieplattformene, og til og med YouTube har noen dedikerte kanaler spesielt for TikTok-videoer.

  7 Kraftig GIF-redigerer for TikTok, Instagram eller YouTube-videoer tipsbilk.net

Så du kan enkelt nyte TikTok-videoer selv uten å bruke den offisielle nettsiden eller appen og se TikTok uten app. Følg trinnene nedenfor for å se TikTok uten app via den offisielle nettsiden:

Merk: TikTok er begrenset i noen land, så sørg for å bruke VPN for å få tilgang til nettstedet og se videoer.

1. Besøk den offisielle nettsiden til TikTok på nettleseren din, da hovedfeeden vises med videoer som spilles av automatisk.

2. Klikk på ønsket video for å vise den fullstendige beskrivelsen og kommentarer etterlatt av folk.

Merk: Du vil ikke kunne kommentere eller like noen video uten å opprette en konto.

3. Klikk på Del-ikonet for å dele videoen via nettlenken.

4. Klikk på X-ikonet øverst til venstre for å lukke videoen og gå tilbake til hovedfeeden.

5. Klikk på søkefeltet øverst på hovedfeedsiden for å søke etter ønskede videoer eller TikTok-skapere.

Der går du! Nå kan du ganske enkelt nyte videoene du ønsket å se på TikTok og det også uten å bruke appen.

Hvordan bruke TikTok uten konto?

Med over en milliard aktive brukere på TikTok, kan du også ha nysgjerrigheten til å sjekke de kjente videoene på TikTok, men du vil heller ikke opprette en konto for å nyte eller bare se noen videoer. Som en av de mest populære videoappene kan du bruke TikTok uten konto eller til og med se TikTok uten app. Alt du trenger å gjøre er å følge trinnene nevnt ovenfor og se videoene du har ønsket å se lenge nå.

Hvordan søke i TikTok uten konto?

Nå vet du hvordan du bruker TikTok uten konto eller appen. Men er det mulig å søke på TikTok uten en konto? Svaret er ja, og vi vil vise deg hvordan du kan gjøre det. Sjekk følgende trinn for å søke i TikTok uten konto.

  Hvor mange rapporter trengs for å slette TikTok-kontoen

1. Naviger til den offisielle nettsiden til TikTok på nettleseren din.

2. Klikk på søkefeltet øverst på For deg-siden.

3. Skriv inn navnet på den ønskede videoen eller skaperen du ønsker å søke etter.

4. Klikk på profilen deres fra søkeresultatene.

Det er det! Du kan nå søke etter favorittskaperne dine på TikTok uten å opprette en konto.

Hvordan se TikTok anonymt?

TikTok har en funksjon som brukere som har en konto på den korte videoplattformen kan sjekke hvem som besøkte profilen deres. Og folk som lurer på om det er mulig å se TikTok anonymt uten at brukeren vet at du har besøkt profilen deres eller å bare anonymt bruke TikTok uten konto, du kan sikkert gjøre alt, og det også ved å være anonym. Se på følgende metoder for å bruke TikTok anonymt:

  • Bruke TikTok-nettstedet: Bruk en nettleser for å besøke den offisielle TikTok siden og naviger til profilen hvis videoer du vil se anonymt.

  • Opprett en annen konto: Du kan opprette en ny konto hvis du ikke vil kompromittere den eksisterende kontoen din og dens informasjon og ønsker å forbli anonym mens du utforsker skaperens profil og videoer. Opprett en ny konto på TikTok uten å bruke bildet eller informasjonen din og følg profilen du vil se, legg igjen en kommentar eller lik videoene anonymt.

  • Bruk Bla gjennom som gjest-alternativ på TikTok-appen: En annen metode er å installere TikTok-applikasjonen på enheten din. Når du installerer appen, vil du ha muligheten til å bla gjennom som gjest. Bruk denne modusen til å se TikTok anonymt, og uten å måtte opprette en konto kan du glede deg over videoene. Men ved å bruke gjestemodusen vil du ikke kunne laste opp og bruke andre interaksjonsalternativer.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan bruker jeg TikTok-appen uten en konto?

Ans. TikTok-appen krever at du er logget på for å se videoer. Men du kan besøke den offisielle nettsiden til TikTok i nettleseren din på hvilken som helst enhet og nyte videoene uten konto.

Q2. Vil andre vite at jeg så videoen deres når jeg ikke er pålogget?

Ans. Nei, du vil forbli anonym hvis du ikke er logget inn når du ser en video på TikTok.

Q3. Hvordan kan jeg se TikTok i nettleseren min?

Ans. Du trenger bare å gå til den offisielle nettsiden til TikTok og bare nyte videoene i nettleseren din.

Q4. Kan jeg legge igjen en kommentar uten å logge på TikTok?

Ans. Nei, du kan ikke legge igjen en kommentar eller til og med like videoen uten å logge på kontoen din på TikTok. Men du kan dele videoen med venner og familie via deleknappen eller ved å dele nettlenken til videoen.

***

Vi håper at du lærte å se TikTok uten app. Du kan nå enkelt se de virale videoene som vennen din har sendt deg uten å bekymre deg for å opprette en konto eller til og med bry deg med å installere applikasjonen. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x