Hvordan spille kort mot menneskeheten

Hvis det er én ting som fortsatt er interessant og spennende for folk i alle aldersgrupper til tross for generasjonsgapet, er det kortspill. Uten spill som Cards Against Humanity blir fester kjedelige, spesielt når du går tom for emner å diskutere og spill å spille. Men hvis du aldri har spilt dette spillet før, lurer du kanskje på hvordan du kan spille Cards Against Humanity online med venner og få mest mulig ut av dette spillet. Så fortsett å lese for å vite alt om det.

Hvordan spille kort mot menneskeheten

Cards Against Humanity er et populært kortspill som fokuserer på maksimal deltakelse fra spillerne. Med enkle ord er dette et utfyllingsspill som har morsomme spørsmål som du og andre spillere kan legge til morsomme svar på og le til du gråter. Så, enten du har mørke vitser eller sarkastiske kommentarer, gir dette spillet en perfekt mulighet til å la din morsomme side skinne. Hvis du også leter etter et morsomt kortspill for å fylle klosset stillhet på fester, har du kanskje truffet jackpotten.

Lurer du også på hvordan du kan spille dette spillet uten å miste sjelefreden? I så fall vil du bli glad for å høre at dette kortspillet er et stykke kake. Alt du trenger å gjøre er å følge disse trinnene:

Merk: Selv om det ikke er noen øvre grense, trenger du minst 4 spillere for å spille Cards Against Humanity.

1. Begynn spillet med å trekke ti hvite kort til hver spiller. Sørg for at hvite svarkort og svarte spørsmålskort vender ned.

  OSI Model Layers: En introduksjonsveiledning

2. Deretter kan enhver spiller begynne spillet ved å ta ett kort fra spørsmålskortenes kortstokk og lese det høyt. Denne personen blir tsaren for denne runden.

3. Nå må andre spillere velge det morsomste svarkortet fra kortstokken. Hold de valgte hvite kortene separat i en haug med forsiden ned. For eksempel, hvis det svarte kortet sier Velg 2, må du velge 2 hvite kort fra hånden din.

4. Nå må tsaren plukke opp de hvite kortene, blande dem og lese høyt. Husk at tsaren ikke kan vite hvem som ga hvilket hvitt kort.

5. Tsaren velger det beste i henhold til ham/henne og vinnerkortet får poenget. Du kan spore poengene dine ved å gi vinneren 1 svart kort.

Merk: Husk å legge til side alle de hvite kortene fra denne runden i en egen kastebunke.

Nå må du gjenta alle disse trinnene og spille runder og runder med Cards Against Humanity til en person vinner 5 svarte kort.

Hvordan spille Cards Against Humanity Online?

Å unngå offentlige sammenkomster og å være hjemme har blitt en stift for alle etter covid-19. Selv om nesten alt sakte har kommet tilbake til sitt normale tempo, er det fortsatt flere kontorer kjøre på arbeid hjemmefra-systemet. Heldigvis, å lære å spille Cards Against Humanity online med venner gir deg den perfekte etterlengtede sjansen til å holde kontakten med folk over et morsomt kortspill. Bare følg trinnene nedenfor:

1. Besøk tjenestemannen Cards Against Humanity Lab.

2. Klikk på avmerkingsboksen ved versjonen du vil spille:

  • Vanlig spill, alder 17+
  • Familieutgave, alder 8+
  Hvordan skjuler jeg Amazon-bestillinger fra andre familiemedlemmer

3. Rull deretter ned for å spesifisere alderen din og andre spørsmål som vises på skjermen.

4. Klikk til slutt på Start! og gjør deg klar til å ha det gøy med morsomme spørsmål og ufattelige svar.

Hvordan spille kort mot menneskeheten online med venner?

Det er ingen tvil om at Cards Against Humanity er den beste måten å drepe tid på. Du kan spille den med venner og familie og ha det gøy uten å gå ut. Selv om dette spillet ikke er tilgjengelig på internett, kan du fortsatt spille lignende. Slik kan du spille:

1. Bla gjennom den offisielle Bad Cards nettsted på den bærbare datamaskinen.

2. Klikk på Nytt spill-knappen.

3. Velg et spill fra de tilgjengelige alternativene og klikk på Neste nederst på siden.

4. Skriv deretter inn kallenavnet ditt i Mitt kallenavn er:-feltet og klikk på Neste.

5A. Velg Personvern for spill som kun er invitert, hvis du bare ønsker å spille med vennene dine, og klikk på Neste.

5B. Ellers, velg Offentlig for å spille med alle som er online.

6. Velg offisielle kortpakker eller tilpassede kortpakker i pakkevalg og klikk på Fullfør.

7. Klikk til slutt på Kopier og del spillkoden med vennene dine for å la dem enkelt bli med i rommet.

8. Når alle spillerne blir med i rommet ved å bruke invitasjonslenken din, klikker du på Start spillet!

Andre online kortspill

Bortsett fra dette, er andre alternativer som ligner på Bad Cards-nettstedet for å spille kortspill på nettet med venner og familie oppført nedenfor:

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er målet med Cards Against Humanity?

Ans. Målet med Cards Against Humanity er å forsterke festen din og gi folk noe å le av. Her får du et sett med kort med generelt provoserende, men morsomme spørsmål, og du må svare på dem på en mest mulig latterlig måte.

  Hvilke andre nettsteder er som Omegle?

Q2. Hvor mange svarte kort trenger du for å vinne i Cards Against Humanity?

Ans. Du trenger 5 svarte kort for å vinne en runde i Cards Against Humanity.

Q3. Hvor kan jeg spille Cards Against Humanity online gratis?

Ans. Du kan spille Cards Against Humanity på alle de ovennevnte nettstedene.

Q4. Kan du spille Cards Against Humanity online på telefonen din?

Ans. Nei, du kan ikke spille Cards Against Humanity online på smarttelefonen din. Du kan imidlertid få tilgang til andre lignende spill via plattformene nevnt tidligere i artikkelen.

Q5. Har Cards Against Humanity en app?

Ans. Nei, utviklere har ikke gitt ut en app for Cards Against Humanity per nå.

***

Vi håper at denne artikkelen hjalp deg med å forstå hvordan du spiller Cards Against Humanity online eller offline. Når spillerne forstår hvordan spillet fungerer, er det ingen tvil om at din neste hjemmefest kommer til å bli fantastisk. Gi oss beskjed om dine anmeldelser og forslag i kommentarfeltet nedenfor.

x