Hvordan spille Tridle

Mens Wordle er den virkelige OG av puslespill, har mange andre mystiske ordspill blitt lansert etter referansen. Alle disse ordpuslespillene er spennende og vanedannende. Spillere må gjette mystiske ord i rutenettlignende bokser. Ikke bare gir disse spillene hint, men noen av dem lar også brukere spille spillet på nytt. Et slikt spill er Tridle, som lar deg ha puslespillet moro så lenge du vil. Hvis du er ny i spillet og vil vite hvordan du spiller Tridle på Wordle 2, har du havnet på riktig side. I dagens Tridle-ordspillguide vil vi lære alt det grunnleggende om spillet. Vi vil også kaste lys over hva som er Tridle-spillet, reglene du må følge mens du spiller det, noen triks som kan hjelpe deg med å vinne spillet, og enda viktigere, alle de mindre detaljene som kreves av spillere for å oppnå det. Så la oss begynne med guiden vår og vite alt om dette 3-bokstavs Wordle-spillet.

Hvordan spille Tridle

Du vil bli kjent med hvordan du spiller Tridle på den offisielle nettsiden og Tridle på Wordle 2 videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er Tridle Game?

Trille er basert på det populære motstykket, Wordle, som er et ordpuslespill. I spillet prøvde spilleren å løse tre gåter (Triple Wordle) samtidig. Spillet har også tatt referanser fra andre spill som Dordle (2) og Quordle (4).

  • I dette spillet må spillerne gjette tre påfølgende ord.
  • Brukere får 8 forsøk på å løse tre ord.
  • Alle tre mysterieordene har separate rutenett som er dedikert til dem.
  • Hvert rutenett fungerer nøyaktig det samme som i Wordle-rutenettet.

  • Hvert ord følger også de samme reglene som i Wordle.

  • Fargene introdusert i spillet er grønn, oransje og svart.

Hvor skal jeg spille Tridle Word Game?

Akkurat som andre ordpuslespill, kan du spille dette spillet online. Det er ingen offisiell app for dette puslespillet. Spillere som er interessert i å spille det kan besøke offisielle Tridle-nettsted på nett. Du kan få tilgang til nettstedet fra flere enheter, inkludert en stasjonær, bærbar datamaskin, mobiltelefon eller til og med et nettbrett.

Hvordan spille Tridle på Wordle 2?

Rutenettet til Tridle har flere firkanter enn Wordle. Du trenger imidlertid ikke bekymre deg for det, du må fokusere på de tre ordene som kan hjelpe deg å vinne spillet. For å vite mer om hvordan du spiller det, gå gjennom trinnene nedenfor:

Merk: Du kan oppdatere siden for å spille et annet spill.

1. For å spille spillet på enheten din, start Tridles nettsted og les instruksjonene.

2. Klikk deretter på X-ikonet for å starte spillet.

3. Nå, som tavlen har dukket opp, skriv ganske enkelt inn gjetning og klikk Enter.

4A. Hvis det er noen riktige bokstaver, vil de vises i grønn farge mens du spiller Tridle.

4B. Hvis de er riktige, men er på feil sted, blir bokstavene oransje.

4C. I tilfelle bokstavene ikke vises i riktig ord, blir de svarte.

5. Gjett et ord igjen ved å bruke ledetrådene fra det tidligere inntastede ordet.

6. Gjenta prosessen til du får ordene dine riktig.

Merk: Du kan fortsette å gjette de riktige ordene i 8 forsøk.

Når du har fullført spillet, kan du dele resultatene dine med vennene dine også.

Hvordan kan jeg dele Tridle-resultater?

Når du har fullført ordgåten din i spillet, kan du også dele resultatene dine med vennene dine på nettet. Du kan også kopiere resultatene dine på utklippstavlen og dele dette kopierte resultatet på en hvilken som helst sosiale medieplattform.

1. Når du har fullført Tridle-spillet, klikk på Del resultater.

2. Kopier resultatet og del det som ditt innlegg på Facebook.

Slik deler du resultater etter at du har spilt Tridle.

Hva er tips og triks for 3-bokstavs Wordle Game?

Selv om det er ekstremt enkelt å spille spillet, er det noen tips og triks du kan bruke for å utmerke deg i det og vinne det. Disse tipsene vil også forbedre effektiviteten din når du spiller spillet.

  • For å starte med spillet, må du først legge en strategi for det første ordet ditt. Det er viktig at du starter med et slikt ord som kan hjelpe deg med å gjette ditt neste trekk klart. Ditt første ord kan hjelpe deg med noen viktige hint. Du kan gjette dine første ord med vokaler i dem, da det er ekstremt nyttig. For eksempel kan bruk av AUDIO, AULIO, ADIEU, LOUIE og OUIJA være en god kickstart.
  • Du kan også starte Wordle-spillet med 3 bokstaver med ord som har 5 helt forskjellige bokstaver. Dette kan hjelpe deg med hint mye bedre. De fleste 5-bokstavsordene som brukes har bokstavene A, E, I, T, O, U og S. Noen eksempler du kan bruke i spillet er ULTRA, RAISE og ROATE.
  • Det neste tipset som kan hjelpe deg med å spille spillet er å sjekke de 3 rutenettene med den ytterste oppmerksomhet. Nesten alle som spiller spillet kan avlede oppmerksomheten til alle 3 rutenettene samtidig. Dette er ikke annet enn en distraksjon som kan gjøre det enda vanskeligere å løse ordene. Så, i dette tilfellet, prøv å fokusere på et enkelt rutenett og løse det først, og gå deretter videre til neste.
  • Et annet triks som kan hjelpe deg mye i dette ordspillet er å sjekke alle løsningene. Spillet har et sett med ord på 5 bokstaver som vanligvis brukes som svar. Du kan velge tre tilfeldige ord fra listen til å begynne med.

Hvordan sjekke Tridle Word Game-svar?

Å velge de tre første ordene fra listen over de mest brukte ordene i dette puslespillet kan hjelpe deg veldig. Følgende trinn vil hjelpe deg med å finne denne listen med ord:

1. Åpne nettleseren på PC-en og gå til Tridles nettsted hvor du spiller Tridle-spillet.

2. Høyreklikk på siden og velg Inspiser fra menyen.

3. Deretter klikker du på Elementer-fanen fra panelet til høyre på siden.

4. Trykk deretter Ctrl + F og skriv inn treord i søkefeltet.

5. Finn nå det uthevede ordet og høyreklikk på det.

6. Klikk på Kopier lenkeadresse.

7. Lim inn koblingsadressen i et nytt vindu i nettleseren din.

8. Du får en liste over ord som du kan bruke for å starte spillet.

Kan jeg spille Tridle igjen?

Ja, du kan spille spillet igjen i samme nettleser. Du kan enten oppdatere nettleseren eller ganske enkelt velge Fortsett og deretter Spill igjen når du er ferdig med det nåværende spillet. Du kan også spille det flere ganger om dagen med et helt nytt rutenett å løse.

Kan jeg få mer enn 8 gjetninger i spillet?

Nei, du kan ikke få mer enn 8 gjetninger i Tridle. 8 gjetninger er vanligvis nok til å løse tre ord i spillet. Men hvis du finner dem ikke nok, kan du ta hjelp fra tips og triks-delen i veiledningen ovenfor.

Er det noen spillmoduser i Tridle?

Nei, Tridle har bare én spillmodus. Du kan imidlertid spille dette spillet mer enn én gang om dagen eller flere ganger, hvis du ønsker det.

Under hvilken kategori ligger dette spillet?

Tridle ligger under det daglige ordet Wordle-spill. Spillet anbefales for folk i alle aldersgrupper. Du kan også finne lignende spill på internett med samme konsept.

Hva er Wordle 2?

Wordle 2 er et gratis online ordpuslespill der spillere kan gjette et skjult ord i seks forsøk. Ordet består av 5 bokstaver og innebærer vanligvis et enkelt svar.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du spiller Tridle og hvordan du spiller Tridle på Wordle 2 med de detaljerte trinnene til hjelp. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

  9 beste WithGoogle.com-prosjekter å sjekke ut
x