TikTok

Hvordan svare på en kommentar på TikTok


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 57063 in /home/wwwroot/tipsbilk.net/wp-content/plugins/easy-table-of-contents/easy-table-of-contents.php on line 1526

TikTok har nylig vært en toppspiller i den sosiale verdenen, og har gitt tøff konkurranse til navn som Instagram og Snapchat. Folk elsker å samhandle med hverandre på plattformen og sende unødvendige kommentarer på andre TikTok-videoer. Noen ganger er det vanskelig å svare på en ond kommentar på TikTok, men vi vil vise deg hvordan du svarer på en kommentar på TikTok respektfullt og riktig. Videre vil vi svare på andre relaterte spørsmål, som å svare på kommentarer på TikTok øker rangeringen og hvordan du slår på kommentarer på TikTok etter å ha lagt ut en video.

Du vil få vite hvordan du svarer på en kommentar på TikTok lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

TikTok har en funksjon for å slå av kommentarer mens du legger ut en video, men plattformens fleksibilitet lar deg slå på kommentarer selv etter å ha lagt ut. Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan du slår på kommentarer på TikTok etter å ha lagt ut videoen:

1. Åpne TikTok-appen på din Android eller iOS mobil enhet.

2. Trykk på Profil-fanen fra den nederste linjen.

3. Trykk på ønsket video du ønsker å slå på kommentarene.

4. Trykk på ikonet med tre prikker.

5. Sveip til venstre over den siste raden og velg Personverninnstillinger.

6. Slå på Tillat kommentarer.

Hvis du slår på denne funksjonen, kan andre kommentere videoen din. Du kan slå kommentarer på/av når og når du vil ved å følge de nevnte trinnene.

Ja, TikTok er en svært interaktiv plattform og lar brukere svare på kommentarer. Det hjelper med å skape et åpent og rettferdig miljø på appen. Dette gir rom for anerkjennelse og kritikk. Hvis du ikke er sikker på hvordan du svarer på en kommentar på TikTok, fortsett å lese videre for å lære mer.

  Slik fjerner du profilbilde på TikTok

TikTok er den perfekte plattformen for å dele ideer og meninger med andre. En fruktbar diskusjon i kommentarfeltet kan ende opp med å etablere livslange forhold. Hvis du ønsker å være en del av diskusjonen, følg trinnene nedenfor for å vite hvordan du svarer på en kommentar på TikTok:

1. Start TikTok-appen på telefonen din.

2. Åpne ønsket video du vil kommentere.

3. Trykk på kommentarikonet, som vist nedenfor.

4. Trykk på Svar under ønsket kommentar til kontoen du vil svare på.

5. Skriv inn svaret i tekstboksen.

6. Trykk til slutt på send-ikonet.

TikTok kan nås på en datamaskin ved å besøke TikToks nettsted. Du kan også svare på kommentarer ved hjelp av datamaskinen. Så for å lære hvordan du gjør det, følg prosessen gitt nedenfor nøye:

1. Besøk TikTok-nettstedet på nettleseren din.

Merk: Sørg for at du er logget på TikTok-kontoen din før du prøver de påfølgende trinnene.

2. Naviger til ønsket video du vil kommentere.

3. Klikk på kommentarikonet ved siden av videoen, som vist nedenfor.

4. Klikk på Svar under kontokommentaren du vil svare på.

5. Skriv inn svaret ditt i tekstboksen og klikk på Post.

Hvis noen noen gang har kommet med en frekk kommentar til videoen din og du ikke vet hvordan du skal svare på en ond kommentar på TikTok, her er noen tips for din hjelp. Med disse tipsene vil du kunne svare på en kommentar på TikTok med kjærlighet og respekt, uavhengig av om kommentaren var slem eller ikke:

 • Takk for kommentaren: Folk blir irriterte når noen oppfører seg bra selv om de oppførte seg som idioter. I stedet for å svare negativt, takk dem for deres kritiske mening. Dette sender en sterk melding til den andre personen om at du ikke vil bli trigget av disse slemme kommentarene.

 • Opptre morsomt: Du kan alltid velge å avlede oppmerksomheten fra et seriøst emne til noe morsomt. Send for eksempel et morsomt bilde eller GIF. De kan roe seg ned og fortsette med moroa. Du kan til og med dele en vits for å prøve å lette stemningen.

 • Godta det de synes er riktig: Gi dem akkurat det de vil ha, og godta rett og slett det de sier. Dette motvirker fullstendig hensikten med deres frekke kommentar.

 • Be dem om en forklaring: Mahatma Gandhi mente at hvis noen slår deg, la dem gjøre det to ganger. Dette får personen enten til å skamme seg, eller de får handle barmhjertig overfor andre. I dette tilfellet, spør personen hvorfor de føler det slik, og om de trodde at noe annet var off-beat også. Dette kan sjokkere dem da de hadde som mål å trigge deg, i stedet tok du imot kritikk med åpne armer.

 • Ignorer dem fullstendig: Hvis ingen av de nevnte tipsene fungerer, bare ignorer meldingen deres og la dem henge. Ikke kast bort din dyrebare tid på disse slemme kommentarene.

Fant du en morsom vits i kommentarfeltet til en TikTok-video og vil dele den med vennene dine? Her er en kort og enkel guide for å kopiere kommentarer på TikTok:

1. Naviger til ønsket kommentar du vil kopiere på TikTok-appen.

2. Trykk og hold på ønsket kommentar du vil kopiere.

3. Trykk på Kopier fra menyen som vises.

Ja. Hvis du er en influencer eller en innholdsskaper som prøver å bli stor på TikTok, er det viktig å vite at TikTok-algoritmen presser folk til å engasjere seg så mye de kan. Å samhandle med kontoer som har lignende innhold som deg, presser deg høyere opp i rekkene, dette inkluderer å svare på kommentarer på videoer av matchende influencere og skapere.

Det er forskjellige grunner til at du ikke kan kommentere på TikTok. Noen av dem er listet opp nedenfor:

 • Kommentarene til innlegget du prøver å kommentere er av.
 • TikTok har begrenset deg fra å kommentere på grunn av brudd på TikTok-fellesskapets retningslinjer og etiske retningslinjer.
 • Du har blitt blokkert av brukeren.
 • TikTok kan ha feil eller feil.
 • Kommentaren din kan bli sensurert hvis den inneholder hatsk språk.

Hvorfor kan du ikke svare på meldinger på TikTok?

Hvis du prøver å svare på direktemeldinger på TikTok, men ikke klarer det, les hva som kan hindre deg:

 • TikTok har midlertidig deaktivert deg fra å sende meldinger fordi du tidligere har sendt upassende meldinger som har blitt flagget/rapportert .
 • Kontoen din kan være midlertidig suspendert.
 • DM-er er nede på grunn av feil eller feil.
 • Kontoen din har blitt satt i skrivebeskyttet modus, du kan ikke sende meldinger i løpet av denne tiden.

Hvordan svarer du på et innlegg?

Å svare på et innlegg er det samme som å kommentere et innlegg. For å lære hvordan du svarer på en TikTok-video/innlegg, følg instruksjonene nedenfor:

1. Åpne TikTok-applikasjonen på telefonen din.

2. Gå over til ønsket video og trykk på kommentarikonet.

3. Skriv inn meldingen i tekstfeltet og trykk på send-ikonet.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig, og at du kunne lære hvordan du svarer på en kommentar på TikTok, og om svaret på kommentarer på TikTok øker rangeringen. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

  Hvordan lage en meningsmåling i TikTok
x