tipsbilk.net

Hvorfor er Miro det beste valget for eksternt samarbeid?

Vi elsker å jobbe hjemmefra, gjør vi ikke? Hovedsakelig fordi det er delvis arbeid, delvis lur og delvis rengjøring av huset ditt. Men viktigere, fordi det er så praktisk og effektivt på samme tid.

Nå, hvordan kom vi hit? Hvem ville trodd at dette var den «nye normalen»? Statistikk viser at det er nesten tre ganger flere avsidesliggende jobber enn i 2020. Forskning har også vist at ansatte er mer fornøyde og mer tilbøyelige til å jobbe for bedrifter som gir denne typen fleksibilitet.

Vel, det tok en hel pandemi, litt brukervennlig teknologi og mange flotte fjernarbeidsverktøy for dette.

Når vi snakker om flotte fjernarbeidsverktøy, har ethvert selskap som har perfeksjonert en ekstern/hybrid arbeidsmodell brukt mye programvare. En undersøkelse utført av TrustRadius har vist at to tredjedeler av virksomhetene investerer i webkonferanseprogramvare.

For oppgavesporing, samarbeid eller interaksjon med ansatte er det mange verktøy på markedet. En annen bakside til dette – med så mange tilgjengelige verktøy på markedet, hvordan bestemmer du hvilken som er best for din bedrift?

Og det er der vi kommer inn med Miro.

Hva er Miro?

Miro (tidligere kjent som RealTimeBoard) er et visuelt samarbeidsverktøy grunnlagt i 2011. Det er en visuell plattform som lar teamet ditt jobbe sammen i denne epoken med hybride arbeidsområder uten tap i produktivitet. Det er et verktøy for bedrifter, store og små (fordi størrelsen spiller ingen rolle for Miro 😛) og til og med steder som skoler, frivillige organisasjoner og konsulenter.

Det har vært et valg for noen av de beste selskapene der ute, og hvis det ikke var nok til å overbevise deg, er vi her for å fortelle deg nøyaktig hvordan Miro kan hjelpe organisasjonen din!

Hvordan kan Miro hjelpe deg?

Miro har mange bruksområder for ulike aspekter av organisasjonen din. Dens fleksible tavle, flere maler og innovative samarbeidsfunksjoner vil tillate teamet ditt å innlemme Miro som et dagligdags verktøy i hver fase av arbeidet sitt. La oss se hvordan du kan bruke Miro til disse forskjellige brukstilfellene –

#1. Møter og workshops

En stor del av fjernarbeid er å holde nettmøter og workshops. Nå kan et enkelt Google Meet eller Zoom ikke lenger kutte det. For møter handler ikke bare om å snakke lenger, det er mye mer. Og det er her Miro hjelper til.

Ikke bare gir Miro deg en plattform for nettmøter, men dens variasjon av maler gjør også møtet mer morsomt, interaktivt og kreativt. Enten det er en –

 • isbrytermøte med et sett ferske snekkere,
 • eller et daglig standup-møte,
 • eller et agendamøte
 • eller til og med en emosjonell hjulaktivitet for litt teambinding,
  9 beste nettsteder for å finne statistikk for ditt neste blogginnlegg

Miros maler er her for deg. Den har totalt 56 maler kun for møter og workshops. Det gir en slags personlig følelse til ansatte og legger også til rette for bedre produktivitet under fjernarbeid. Og for å legge til det, har den også en mulighet for å legge til lyder og musikk til møtene dine!

#2. Brainstorming

Innovasjon og kreativitet kommer best når alle jobber sammen. Og Miros uendelige lerret gjør det enda morsommere! Du kan velge en mal for idédugnadstavlen din blant hundrevis av maler tilgjengelig på Miro, for eksempel –

 • pakkemal for klistrelapper
 • seks tenker hatt mal
 • omvendt brainstorming mal
 • mal for tilfeldige ord

og så videre! Faktisk er det mer enn 300 av dem! Bli vill, lille. Verktøyet har enda flere funksjoner som hjelper teamet ditt med å brainstorme bedre.

Du kan demokratisere prosessen din gjennom anonym stemmegivning, organisere prosessen gjennom søkeordsøk og administrere tavlen din for fremtidige referanser. Du kan også fange fysiske tavler med deres Stickies-fangstfunksjon og la teamet ditt kommentere.

Deres virtuelle lerret har en funksjon av Frames som hjelper deg med å organisere tingene dine bedre og gjør det enklere for teamet å planlegge. Snakk om å integrere ditt fysiske og digitale rom! Og til slutt, spor hele ideen din gjennom rørledningen fra idé til utførelse!

#3. Prosjektledelse

Å administrere et prosjekt på en gang er ikke lett. Tross alt ble Roma heller ikke bygget på en dag. Prosjekter må tas en dag og en oppgave om gangen. Nå må disse mange oppgavene og menneskene administreres og holdes styr på. Det kan være vanskelig med mindre du har Miro til å gjøre det for deg!

Miro er et flott verktøy som vil visualisere oppgavene, deloppgavene og avhengighetene dine for å hjelpe deg med å forstå handlingsdyktig arbeid for å oppnå prosjektet ditt. Den utvikler prosjekttilpasning på tvers av tverrfunksjonelle team for å holde alle informert om arbeid og fremgang. Her er noen Miro-funksjoner som gjør prosjektledelse så mye enklere –

 • Tankekartleggings- og brukerhistoriekartleggingsfunksjoner hjelper til med å visualisere oppgaver bedre og utforme arbeidsflyten bedre for å utvikle en arbeidssammenbruddsstruktur.
 • Miros oppgavesporingsfunksjon gir deg et fugleperspektiv av all informasjon for å sikre at ingen oppgave faller gjennom sprekkene.
 • Verktøy som PI-planlegging, brainwriting og mer lar prosjektledere forberede seg bedre til møter og gjennomføre bedre workshops for teamoppgradering.
 • Sentraliser Kanban-tavler, Gantt-diagrammer, RACI-matriser og brukerhistoriekart for å muliggjøre åpenhet gjennom hele prosjektet.

#4. Salgsfunksjon

Vi elsker Miro for å være det beste eksterne samarbeidsverktøyet, men funksjonen for salgsteamet er definitivt en bonus! Miro er et organisasjons- og samarbeidsverktøy som bidrar til å strømlinjeforme salgsfunksjonen og forbedrer kundeforholdsstyring. La oss se på hvilke av Miros funksjoner som er nyttige for salgsteamene våre!

 • Miros visuelle lerret er en fin måte å visualisere salgsplanlegging og strategi. Man kan bruke de forskjellige tavlemaler til å planlegge sin markedsstrategi, fremheve nøkkelprospekter, spore potensielle kunder, utføre konkurranseanalyser og planlegge kampanjer.
 • Miros kundereisekartlegging vil hjelpe salgsteamene effektivt å spore kundene gjennom salgstrakten. Dette hjelper dem også med å identifisere de mest effektive kontaktpunktene, kundenes smertepunkter og utviklingsområder. Visuell representasjon av potensielle kunder og salgssykluser hjelper også teamet med styring av salgspipeline.
 • Lag lekebøker, visuelt opplæringsmateriell, guider osv. ved å bruke Miros visuelle lerret og forbedre salgsteamets opplæring og utvikling.
 • Miros enorme liste over integrasjoner inkluderer også CRM-verktøy som Hubspot, Salesforce, Pipedrive, etc., som hjelper salgsteamet ditt med å få tilgang til alt arbeidet deres på ett sted.
  Hvilke Wi-Fi-sikkerhetskameraer lar deg ta opp lokalt?

#5. Hybrid arbeid

Gir deg kveldens stjerne – hybridarbeid. Miro er et av de mest tilgjengelige og intuitive verktøyene når det kommer til fjernarbeid. Det gir mulighet for sømløst samarbeid enten du har lyst til å ta på deg bukser og gå på kontoret eller drukne i Doritos på sengen din. La oss ta en titt på Miros fjernarbeidsfunksjoner –

 • Møter i Miro strekker seg utover mediene bare tekst, lyd og video. Teamet ditt kan komme på et styre samtidig for å skape, innovere og samarbeide.
 • I tillegg fungerer Miro med alle enheter, fra nettbrett til smarttelefoner!
 • Tilpass Miro til dine behov med over 100 apper og integrasjoner.
 • Bruk toveis synkronisering, automatisering og innebygde Miro-kort for å få mest mulig ut av dine eksisterende verktøy og for å synkronisere alt.

Nå som vi har sett noen av brukstilfellene som Miro kan ha for organisasjonen din, la oss forstå noen av funksjonene til verktøyet som gjør at det skiller seg ut.

Miros unike egenskaper

Her er noen funksjoner som gjør Miro unik og hvorfor det bør være det riktige valget for din bedrifts arbeid!

#1. Diagrammering

Ingenting gjør arbeidet enklere enn å lage et visuelt tiltalende diagram om det. Faktisk bruker nesten 70 % av de spurte Miro-brukerne Miro til å lage diagrammer og kartlegge prosesser. Miro har en rekke unike verktøy som hjelper deg med å lage de mest intuitive og representative arbeidsflytdiagrammene. Benytt deg av grunnleggende flytskjemaer, BPMN, UML-diagramverktøy, kompleks nettverksarkitektur og mer for diagrammer.

Miros omfattende flytskjemamalbibliotek med svømmebanediagram, dataflytdiagram, mulighetsløsningstre og mange flere er der for deg hver gang du trenger å kartlegge en ny prosess eller gjenbruke eksisterende.

#2. Smidig arbeidsflyt

Miro har en rekke funksjoner som hjelper deg med å forsterke din smidige arbeidsflyt gjennom de ulike funksjonene. Du kan gjøre sprintplanleggingen, daglige scrums, sprintanmeldelser og retrospektiver interaktive og engasjere eksterne brukere ved å bruke Miros smidige arbeidsflyter.

Importer oppgaver fra tilleggsverktøy som Jira, Asana, Rally, Azure eller til og med regnearkene dine til Miro og juster arbeidsflytene dine i sanntid. Og til slutt, visualiser oppgavene og avhengighetene dine for å sette ideene dine ut i livet ved å bruke deres tilpassbare Kanban-tavler.

  Hvilke land kan du se Disney Plus i? Når du vil

#3. Miroverse

Hvis du er lei av de siste Marvel-filmene og ser etter en ny fandom, kan Miroverse være stedet for deg. Det er et felles forum hvor du kan få tilgang til det andre har laget med Miro og hente inspirasjon fra det.

Så hvis du fortsatt leter etter ideer selv etter de tusenvis av malene Miro allerede har laget for deg (svært usannsynlig at du ville gjort det), kan du komme og sjekke tavlene på Miroverse og søke etter dem etter emne, selskap eller skaper !

#4. Wireframing

Nå lurer vi på om det er noe Miro ikke kan gjøre. Lag lo-fi-maler for nettsider og produktskjermer på et blunk med Miros wireframe-maler og UI-bibliotek. Miro integreres med plattformer som IconFinder og Unsplash for å gi deg umiddelbar tilgang til grafikk. Bruk rammer for å vise flere nett- eller produktskjermer og koble dem sammen med funksjoner som piler og koblinger for å vise flyt.

Hva gjør Miro til det beste verktøyet?

Det beste med Miro, selv etter alt vi nettopp fortalte deg, er at du kan bruke Miro i stedet for å bruke ti andre verktøy til forskjellige formål.

Miro imøtekommer funksjoner som et verktøy som Asana kan gjøre, for eksempel oppgave- og prosjektledelse. Men det den også kan gjøre er å visualisere oppgavene og arbeidsflyten samtidig, noe som gjør den mer eksternt samarbeidende, og malene gir mer kreativitet, fleksibilitet og brukervennlighet. Samtidig trumfer Miro også verktøy som Trello i de forskjellige visuelle formatene den tilbyr bortsett fra Kanban-brett.

Den har flere integrasjoner og tusenvis av eksisterende maler enn andre konkurrenter på markedet. Det gir en ende-til-ende-integrasjon av arbeidet ditt som mange andre verktøy ennå ikke har forestilt seg. Og i tillegg gjør brukergrensesnittet og brukervennligheten din opplevelse veldig jevn og lett for øynene.

Hvordan kan du få Miro?

Bare besøk Miros nettsted i dag og registrer deg med e-posten din for en gratis prøveversjon. Sjekk alt vi har sagt om Miro så langt. Når du vil oppgradere til en plan, vil Miros salgsteam hjelpe deg med å få den beste planen for deg. De har tre forskjellige typer planer –

 • Starter – Starter på $8 per medlem/måned fakturert årlig eller $10 fakturert månedlig.
 • Bedrift – Starter på $16 per medlem/måned fakturert årlig eller $20 fakturert månedlig.
 • Enterprise – Tilpassbar baserer funksjonene du ønsker.
 • De har et 24×7 supportteam tilgjengelig for å hjelpe deg i tilfelle noe og vil være den ytterste hjelpsomme med å trene deg for appen deres. De har også et bredt utvalg av støttedokumenter som vil gjøre hele prosessen så smidig som mulig.

  Siste ord!

  Nå kan vi trygt si at vi har fortalt deg så mye om Miro som du burde vite før du prøver den ut. Vi elsker absolutt plattformen og vet at det er løsningen din bedrift trenger! Så gå over til Miros nettside i dag og prøv den magien selv!

  Du kan også sjekke vår anmeldelse av Wrikes arbeidsadministrasjonsplattform.

  x