Instagram

Hvorfor viser Instagram «Beklager, denne siden er ikke tilgjengelig»? Hvordan fikse feilen

Kan du ikke se innhold på Instagram? Feilen er vanligvis lett nok å fikse, avhengig av hva som forårsaker den. Her er en titt på noen av årsakene til at du kan støte på feilen «Beklager, denne siden er ikke tilgjengelig» på Instagram, og hvordan du fikser det.

Det kan ikke være noe galt med Instagram-kontoen eller innholdet du vil ha tilgang til; du kan ha klikket på en feilstavet lenke. Hvis du delvis har kopiert lenken eller ved et uhell lagt til et ekstra tegn, vil Instagram vise deg meldingen: «Beklager, denne siden er ikke tilgjengelig».

  Sletter Instagram inaktive kontoer?

I dette tilfellet kopierer du lenken på nytt eller ber avsenderen om å dobbeltsjekke lenken. Men hvis du er sikker på at koblingen er riktig, kan det være en annen årsak til at innholdet ikke er tilgjengelig.

2. Instagram-innlegget ble slettet

Hvis problemet er begrenset til et bestemt innlegg, er sjansen stor for at det har blitt slettet. Du kan be en venn om å få tilgang til den samme lenken. Hvis de også får feilmeldingen «Beklager denne siden er ikke tilgjengelig», er det ingenting du kan gjøre.

3. Instagram kan være nede

Hvis Instagram har vist den samme meldingen flere ganger på forskjellige innlegg, kan det være et problem med Instagram-servere. Du kan gå til Neddetektor og sjekk om andre brukere i din region har rapportert problemer.

Hvis Instagram-servere er nede, må du vente på at problemet er løst. Dette kan imidlertid være en god mulighet til å ta en pause fra sosiale medier og nyte fordelene.

4. Du har en defekt Internett-tilkobling

Hvis det ikke er noe galt med Instagram-koblingen og serverne, kan problemet skyldes internettforbindelsen din. Hvis du har en ustabil internettforbindelse, vil Instagram mislykkes i å laste inn innholdet og vise feilmeldingen.

  Hvordan dele noen andres historie på Instagram

Du kan prøve å starte ruteren på nytt eller bytte til et annet Wi-Fi-nettverk for å fikse en ustabil Wi-Fi-tilkobling.

5. Du har blitt blokkert på Instagram

Hvis du ikke kan se spesifikke Instagram-brukeres historier eller innlegg, kan det hende de har blokkert deg på Instagram.

Du kan se om noen blokkerte deg på Instagram hvis du ikke kan sende dem direkte melding eller ikke finner dem gjennom Instagram-søk, blant andre metoder.

Du kan prøve å bytte til en annen Instagram-konto for å se om innholdet nå er tilgjengelig. Alternativt kan du kopiere lenken og få tilgang til den via nettleserens inkognitomodus. Denne metoden vil imidlertid ikke fungere hvis de bruker en privat Instagram-konto.

6. Instagram-brukeren har deaktivert kontoen sin

Du kan ikke se noe innlegg eller historie hvis kontoen ikke lenger er aktiv. Hvis Instagram viser feilmeldingen for en bestemt konto, er sjansen stor for at de har deaktivert eller slettet Instagram-kontoen sin.

  Hvordan se originale bilder i full størrelse og profilbilder på Instagram

For å teste det, åpne Instagrams søkefunksjon og skriv inn brukernavnet. Hvis det ikke vises i søkeresultatene, har de slettet eller deaktivert kontoen. I dette tilfellet kan du ikke lenger se noe av kontoens innhold før de aktiverer det på nytt.

7. Du kjører en gammel versjon av Instagram

Vanligvis inkluderer oppdateringer sikkerhetsforbedringer, feilrettinger og nye funksjoner som kan forbedre opplevelsen din. Men de holder også appen i gang jevnt.

Hvis noen av Instagrams funksjoner ikke fungerer som vanlig, bør du oppdatere appen til den nyeste tilgjengelige versjonen. Du kan enkelt oppdatere appen gjennom Google Play Butikk eller Apple App Storeavhengig av enhetens operativsystem.

Prøv disse forskjellige rettelsene, og forhåpentligvis vil du snart kunne surfe på Instagram igjen sømløst. Men hvis du fortsatt sitter fast med feilen etter å ha prøvd disse rettelsene, bør du kontakt Instagram Support for å se om de kan hjelpe deg med å løse problemet.

x