Hvorfor vises ikke Hotspot på PS4?

På grunn av påliteligheten og hastigheten foretrekker spillere vanligvis Ethernet-tilkoblinger. Men med sin tilpasningsevne og mobilitet vil en hotspot-tilkobling være din redning. Det er en trådløs tilkobling som ligner på Wi-Fi, men en som er etablert av mobildata i stedet for en ruter. Derfor er alt du trenger en PS4, en mobil hotspot-tilkobling og et gjeldende dataabonnement på telefonen din. Det kan imidlertid være et problem med aktiveringspunktet eller nettverket ditt. Denne artikkelen vil hjelpe deg hvis du vil lære mer om hotspot og er interessert i å finne ut hvorfor en hotspot ikke vises på PS4. Den vil veilede deg gjennom prosedyren for hvordan jeg kobler hotspotet mitt til PS4-en min. Du vil også oppdage hvordan du konfigurerer hotspot manuelt på PS4 og om er hotspot bra for spill.

Hvorfor vises ikke Hotspot på PS4?

Fortsett å lese videre for å finne ut hvorfor hotspot ikke vises på PS4 og om hotspot er bra for spill i detalj.

Er Hotspot bra for spill?

Nei, nettspill er mulig når du bruker en mobil hotspot, men ytelsen vil ikke være så utmerket som den ville vært hvis du koblet til Internett via ditt hovedhjemmenettverk. Du kan koble PS4-en din til et hotspot hvis den primære WiFi-tilkoblingen din var unormalt treg eller ikke-eksisterende som følge av et strømbrudd. Men du må ha en solid 4G-tilkobling på den tiden. En annen hyggelig overraskelse var at ping-svartidene og ventetiden ikke var så alvorlige som forventet. De fleste spillene kan likevel spilles. Prøv det hvis hovednettverkstilkoblingen er frakoblet eller bare for treg.

Er 30 GB nok for spill?

Ja, for de fleste nettspill vil man fortsatt trenge mellom 30 og 100 MB per time med en 30 GB hotspot. Derfor kan spillere forutse 120 til 150 timer med best mulig spilltid. Du kan enkelt bruke 30 GB data til å surfe på internett i opptil 360 timer per måned. Rundt 5000 sanger er tilgjengelige for strømming på nettet, og 60 timer med høykvalitets filmer i standardoppløsning er også tilgjengelig. Du kan bruke en 30 GB datapakke til å streame 4000 sanger, se 40 timer med HD-video eller surfe på internett i maksimalt 200 timer.

  Slik sletter du alle Kik-meldinger og -samtaler

Er 300 GB nok for spill?

Ja, 300 GB burde være mer enn nok hvis alt du gjør er spille spill og utføre vanlig nettsurfing uten å gjøre mye strømming eller nedlasting.

Hvor lenge varer 50 GB Hotspot for spill?

50 GB er den ideelle mengden for å spille online spill i sin helhet. Man kan spille de fleste nettspill i 150–200 timer med denne datamengden. I tillegg kan mange flere oppgaver utføres uten problemer.

 • Du kan surfe på internett i opptil 250 timer med 50 GB data.
 • Du kan også lytte til favorittmusikken din i 60 timer.
 • Disse 50 GB med data lar deg laste ned mer enn 40 apper.
 • Til og med å åpne og lese 20 000 e-poster fra hjemmet eller bedriften din vil være mulig med denne datamengden.

Som et resultat vil det være nok for en måneds spilling og annen internettbruk.

Hvorfor fungerer ikke min iPhone Hotspot på min PS4? Hvorfor kobler ikke My Phone Hotspot til min PS4?

Hvis du har gjort alt riktig og fortsatt ikke hotspotet ditt vises på PS4, kan det være et problem med hotspotet eller nettverket. Så la oss undersøke de potensielle problemene og utføre feilsøking.

 • Rekkevidden inkluderer ikke PS4-en din: De fleste hotspot-enheter har en maksimal rekkevidde på omtrent 15 til 20 meter, så prøv å gå nærmere den (50 til 65 fot). Husk at signalet kan bli svekket av gjenstander som vegger og andre strukturer.

 • Internett-tilgang er ikke tilgjengelig på mobilenheten din: Sørg for at telefonen har et hotspot og mobildata slått på. Hvis telefonen din ikke kan koble til internett, kan den tilkoblede heller ikke PS4.

 • PS4 er ikke tillatt av hotspot-sikkerheten: Sørg for at hotspot-sikkerhetsinnstillingene dine er konfigurert for å tillate PS4-en din ved å sjekke dem.

 • Du har brukt alle datapakkene: Dataplanen på telefonen din brukes av Hotspot. Telefonen din vil ikke være koblet til internett hvis du har brukt opp alle dine månedlige data, og det samme gjelder for PS4.

Hvorfor vises ikke Hotspot på PS4?

Det er en rekke årsaker til at hotspotet ditt ikke vises på PS4, alt fra feil tilkoblingskonfigurasjon til sofistikerte proxy-/DNS-innstillinger.

 • En mulighet er at PS4-en din ikke er koblet til internett.
 • Kontroller at PS4-en din er tilkoblet og at nettverksinnstillingene er unøyaktige.
 • Prøv å starte PS4 på nytt hvis du fortsatt har problemer med å koble til hotspot.
 • Wi-Fi-tilkoblingen på PS4-en din kan også være upålitelig.

Hvorfor henter ikke PS4-en min hotspot?

Årsaken til dette ubehagelige internettproblemet er ukjent. Følgende er de hyppigste årsakene til at hotspot ikke vises på PS4:

 • Ustabilt hotspot-signal: Hotspot-signalene fra mobiltelefonen kan bli svekket og forårsake tilkoblingsproblemer hvis den er på motsatt side av rommet eller hvis den er blokkert av en Wi-Fi-ruter.

 • Eldre PS4-fastvare: Det finnes løsninger for flere problemer med PS4-programvareoppdateringer. Den nyeste fastvaren kan lastes ned og installeres for å løse PS4s Wi-Fi-problem.

 • Korrupte PS4-data: PS4-databasen er nødvendig for at konsollen skal utføre sine grunnleggende oppgaver. Wi-Fi-funksjonen kan av og til bli påvirket av ødelagte systemdata, noe som forårsaker hyppige frakoblinger.

Hvordan kobler jeg Hotspot til min PS4? Hvordan kobler jeg mobildataene mine til PS4-en min?

Her er en veiledning for hvordan du kobler min hotspot til min PS4 i noen få enkle trinn.

Trinn I(A): Slå på iPhone Hotspot

1. Åpne iPhone-innstillingene og trykk på Mobildata fra menyen.

2. Slå på bryteren for alternativet Mobildata.

3. Deretter, fra Innstillinger-menyen, trykker du på Personal Hotspot.

4. Slå på bryteren for alternativet Tillat andre å bli med.

Enheter i nærheten, som PS4-konsollen din, kan umiddelbart oppdage Hotspot. Hotspotet ditt skal være på så lenge mobildataene dine er aktivert.

Trinn I(B): Slå på Android Phone Hotspot

Merk: Siden Android-smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, varierer de fra produsent til produsent. Sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen på enheten din.

1. Gå først til hurtiginnstillinger-panelet ved å sveipe ned fra toppen, og trykk deretter på alternativet Mobildata for å slå på mobildata.

2. Deretter, fra Innstillinger-appen, trykker du på alternativet Bærbart hotspot.

3. Slå til slutt på bryteren for alternativet Portable hotspot.

Sørg i tillegg for at mobilnettstedet ditt kan sees slik at PS4-konsollen din kan finne den og koble til den.

Trinn II: Koble PS4 til Phone Hotspot

1. Slå på PS4-konsollen.

2. Velg deretter Innstillinger > Nettverk.

3. Velg alternativet Konfigurer Internett-tilkobling.

4. Velg deretter Bruk Wi-Fi.

5. Etter det velger du Enkel. Nå vil PS4-en din søke etter mobile hotspots og trådløse tilkoblinger i nærheten.

6. Velg navnet på din mobile hotspot fra listen og skriv inn passordet. Hvis tilkoblingen er vellykket, skal telefonen og PS4 motta varsler.

Du kan nå få tilgang til PlayStation-kontoen din og begynne å spille dine foretrukne spill.

Hvordan får jeg Hotspot-en min til å fungere på PS4-en min?

Uansett om du bruker en iPhone eller en Android-enhet, kan du koble PS4 til en mobil hotspot. Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å koble telefonens hotspot til PS4-konsollen.

Hvordan konfigurere hotspot manuelt på PS4?

For å bygge en hotspot-tilkobling, som fungerer som en tilgjengelig WiFi-tilkobling til andre enheter, bruker vi vanligvis et mobiltelefondatanettverk. Så for å koble PS4-en til telefonens data, må du først opprette en hotspot på telefonen, hvoretter PS4-en må bli med i hotspotens WiFi-nettverk. Her er en guide for hvordan du setter opp hotspot manuelt på PS4 i noen få enkle trinn.

1. Trykk på alternativet Mobildata for å slå på mobildata fra Hurtiginnstillinger-panelet.

2. Start Innstillinger-appen og trykk på alternativet Portable hotspot.

3. Deretter slår du på den bærbare hotspoten.

4. Velg nå Innstillinger fra PS4-konsollen.

5. Velg deretter Nettverk > Konfigurer Internett-tilkobling > Bruk Wi-Fi.

6. Velg deretter alternativet Enkel.

7. Velg ønsket mobilt hotspot fra listen og skriv inn passordet.

Hvis tilkoblingen er vellykket, skal telefonen og PS4 motta varsler.

***

Vi håper at du har lært om hvorfor hotspot ikke vises på PS4, og om hotspot er bra for spill. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x