Instabase sikrer 45 millioner dollar, Apple har kjøpt et AR-headset-oppstart

Hallo! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Instabase sikrer investeringer på 45 millioner dollar for å hjelpe selskaper med å automatisere dokumentbehandling

AI-oppstarten Instabase kunngjorde at den hadde samlet inn 45 millioner dollar i serie C-finansiering ledet av blant andre Tribe Capital og Andreessen Horowitz, og tok verdsettelsen til 2 milliarder dollar. Finansieringen skal støtte selskapets planer om å investere i generativ AI.

Instabase gir organisasjoner en kraftig plattform for å utnytte nyere AI-fremskritt for å etablere innsikt fra ustrukturerte data med tilpassede applikasjoner.

  Reparer Google Play Store-feilkode 403

Plattformen hjelper til med å konvertere filer til digitale eksperter, automatiserer arbeidsflyt, gir svar, oppsummerer informasjon og analyserer data raskt.

Instabase har mottatt forskjellige priser fra Forbes, Statista og Deloitte for sine prestasjoner. Sektorer som finans, forsikring, offentlig sektor, helsevesen, tjenesteorganisasjoner, etc., tar i bruk tjenestene deres for å lette forretningsdriften.

Noen av verdens beste selskaper innen detaljhandel og finans, slik som AXA, Standard Chartered, Paycheck, etc., for å automatisere prosessen ved hjelp av Instabase-plattformen.

Apple har kjøpt et AR-hodesettoppstart kalt Mira

Apple har kjøpt opp Mira, en AR-oppstart som spesialiserer seg på å produsere hodesett for ulike selskaper ved siden av det amerikanske militæret. Dette oppkjøpet følger Apples nylige kunngjøring av Vision Pro, et mixed reality-headset som koster $3 499, som ble vist frem under selskapets årlige Worldwide Developers Conference-arrangement.

  Slik aktiverer du rutenettvisningen for Google Meet

Miras totale finansiering til dags dato har vært omtrent 17 millioner dollar.

Miras programvare- og maskinvareløsninger er designet for å passe den skrivebordsløse industrielle arbeidsstyrken, og tilbyr skalerbarhet og kostnadseffektivitet med brukervennlighet.

Mira optimerer effektiviteten, kutter reisekostnadene med live videokonferanser, digitaliserer logger for ansvarlighet og overholdelse, håndhever prosedyreoverholdelse for å unngå hendelser, oppmuntrer til kommunikasjon og teamarbeid, og erstatter manuelle sjekklister med håndfri datafangst.

Mira har omfattende kontrakter med US Air Force og Nintendo World. Kjøpesummen er ennå ikke oppgitt.

Lønnskinner

Payrails er en svært pålitelig og robust plattform for å håndtere komplekse pengestrømmer i et multiprosessormiljø i store bedrifter. Selskapet har samlet inn 14,4 millioner dollar, ledet av EQT Ventures og andre investorer.

  10 apper for alle strømmetjenester på ett sted

I fjor samlet selskapet inn 6,4 millioner dollar som en seedrunde ledet av Andreessen Horowitz.

Payrails-stater som tar i bruk plattformen vil resultere i 40 prosent mindre svindel, 30 prosent strømbetalingskostnader og 15 prosent høyere konverteringsfrekvens.

Payrails hjelper lokaliserte betalingsmetoder for kundetilfredshet, sikrer effektive betalingsprosesser for finansiell optimalisering og overholdelse av regelverk, og gir enkel tilkobling med minimal ingeniørinnsats for raskere lansering og automatisering av finansoperasjoner for kontroll og åpenhet.

API-ene hjelper til med å tilpasse betalingsløsninger, allokere midler til hovedbok og distribuere betalinger til entreprenører og leverandører gjennom den robuste plattformen.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.