InterServer gjør lansering av WordPress-nettsteder enklere enn noensinne

WordPress er det første du tenker på når du går live på verdensveven. La oss sjekke ut hva som er spesielt med InterServer og hvordan det kan hjelpe deg med å lansere et nettsted på dette mest populære CMS.

Dra og slipp er signaturen til de fleste nåværende offentlig-vendte teknologier. Du har så altfor forenklede verktøy for alt vi gjør på internett.

En av de mest nisje tingene å gjøre før 90-tallet, å bygge et nettsted, har fulgt en lignende etter. Takket være brukervennlige innholdsstyringssystemer (CMS), trenger du ikke webutviklere for en online tilstedeværelse.

Mesteparten av æren går til WordPress, opprinnelig bygget kun for blogging. Nå har du imidlertid omtrent alle typer nettsteder som bruker dette CMS, inkludert e-handel, medlemskap, nyheter, etc.

Og mens en god del starter med den budsjettvennlige «delte hostingen», hjelper noe innkommende trafikk deg raskt å innse feilen. Lastetidene begynner å øke, noe som resulterer i forsvinnende besøkende.

Det er punktet hvor du vanligvis begynner å skylde på webhotellet. Deretter starter den søket etter en annen hostingpakke; og sannsynligvis en ny WordPress-spesialist vert.

Introduksjon

Interserver har mange webhotellløsninger, men den vi presenterer her er dens VPS, skreddersydd for ressurstunge WordPress-nettsteder.

VPS (Virtual Private Server) er kjent for å være en betydelig oppgradering i forhold til delt hosting. Dette tilbyr dedikerte ressurser, som baner vei for en lynrask nettside.

Det finnes imidlertid alle typer VPS-hosting, og det er ikke lurt å velge noen der du ikke aner hva det betyr. Spesielt en selvstyrt, bare-metal-server bør være et stort nei-nei hvis du ikke er kjent med de skjulte nyansene til webhotell eller har en utvikler til å knekke den tøffe nøtta for deg.

Interserver WordPress VPS gir deg imidlertid kraft og enkelhet i ett enkelt abonnement.

  Hvordan lære etisk hacking

Funksjoner

  • Høyytelses SSD-lagring
  • 99,9 % oppetidsgaranti
  • Skalerbare ressurser
  • Full-root tilgang
  • Gratis migrasjoner
  • Dedikert IP
  • Kraftig cache
  • Fleksible abonnementer
  • WordPress-optimalisert
  • Økonomisk prising

Selv om det alltid er en liste over «funksjoner» knyttet til hver vertspakke, la oss diskutere hva som er spesielt med Interserver.

Datasentre

Dette er en av de gode tingene med Interserver. De er transparente om datasenterplasseringene og spesifikasjonene deres.

Du kan sjekke datasenterets plassering, infrastruktursikkerhet, strøm- og nettverkskonfigurasjoner osv. for ekstra trygghet.

Dessuten har alle Interserver-fasiliteter 100 % strøm og 99,9 % nettverksoppetidsgarantier. Til slutt er det robuste fysiske sikkerhetsprotokoller for hvert datasenter, og en gjennomsnittlig forretningsperson har ingenting å bekymre seg for.

Gratis migrasjon

Mange har dårlige erfaringer med sine nåværende verter, men å bytte til en annen tjenesteleverandør virker for komplisert.

Ved å adressere dette smertepunktet hjelper Interserver deg med å migrere til dem med liten eller ingen nedetid. I tillegg fungerer denne utmerkede migreringstjenesten 24/7, slik at du kan bytte til Interserver når som helst.

Rot tilgang

Mange vertsleverandører har denne listen over forbudte plugins man ikke kan installere på WordPress-prosjektene deres. Og selv om det er erstatninger overalt, trenger du ikke søke etter dem med Interserver.

Deres WordPress VPS-abonnementer får root-tilgang, og gir friheten til å konfigurere prosjektene dine til spesifikke brukstilfeller for en optimal opplevelse. Dette handler om friheten til å installere den programvaren du finner passende uten noen vertspålagte begrensninger.

Kraftig cache

Cache hjelper serveren med å overlevere enn dens faktiske kapasitet. Det lar deg levere innhold raskere ved gjenbesøk, noe som reduserer serverbelastningen.

Men Interserver går ett skritt videre ved å tilby tilpasset konfigurasjon skreddersydd for å levere et WordPress-nettsted som laster raskt.

I tillegg vil teknologikyndige bedriftseiere være glade for å vite at deres WordPress VPS er forhåndskonfigurert med OPcache PHP-akselerator for å tilby neste nivå bufring og ytelse.

Kontrollpanel

Å administrere virtuelle servere trenger ikke å være komplisert. Interservers interne kontrollpanel gjør det enkelt å administrere ressursene og sette ting i gang med noen få klikk.

  Betyr virkelig større bedre?

Den hjelper deg med å skalere ressurser (RAM og lagring) rett fra dashbordet uten å trenge frem og tilbake med støtten. Spesielt fungerer dette begge veier, slik at man ikke blir låst i en ujevn konfigurasjon og kan enkelt skalere ned.

I tillegg presenterer den også alternativer for å administrere DNS, domener, post, fakturering, støttebilletter, etc., alt fra ett enkelt dashbord. Selv om VPS ikke anbefales for absolutte nybegynnere, fjerner kontrollpanelet på Interserver gjettingen og vil være intuitiv å jobbe med, selv for nybegynnere.

Prissetting

Mens alle vil ha kraften og fleksibiliteten som følger med VPS, hindrer kostnadene ofte den ambisiøse oppgraderingen.

$6 per måned er alt du trenger for å komme i gang med din egen WordPress VPS. Interessant nok pakker dette også ubegrenset støtte 24/7 for å luke ut eventuelle tekniske problemer.

Dessuten er prisen månedlig, uten noen langsiktige forpliktelser. Så du kan kansellere når som helst og bytte til en annen leverandør av en bestemt grunn. I tillegg er det en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for ekstra trygghet.

Personlig kan jeg ikke tenke meg en WordPress-optimalisert VPS under dette prispunktet og anbefaler å prøve det for en førstehåndsopplevelse.

Alternativer

Mens Interserver er god på hva den gjør, har vi noen få alternativer for et litt stort budsjett.

Skyveier

Cloudways har et lignende tilbud som lar deg være vert for WordPress-prosjektene dine med skyinfrastrukturselskaper på toppnivå som Digital Ocean, Google Cloud, Amazon Web Services (AWS), etc.

Dette starter fra $10 i måneden og har en lastebil med funksjoner, noe som gjør den til en favoritt blant mange som ser på overlegen ytelse og anstendig støtte.

I et nøtteskall er Cloudways et skykontrollpanel med et ekstremt brukervennlig grensesnitt du bruker for å administrere din VPS med letthet. Spesielt er Cloudways en mellommann, en veldig effektiv en, uten å ha en egen vertsinfrastruktur.

  Slik deaktiverer og sletter du Siri-historikken din på iPhone og iPad

Du kan prøve det i dag med 3-dagers prøveversjon uten kredittkort.

Nestify

Nestify tar med sitt kontrollpanel for å tilby administrert WordPress-hosting, men utelukkende på AWS. Planene starter på $12 i måneden og tilbyr en dedikert CPU, noe som ikke var tilfelle med Cloudways og Interserver.

For å gjøre det klart, tilbyr de fleste VPS dedikert RAM og lagring, men CPU deles ofte med andre brukere. Dette er greit for eksplosive applikasjoner med inkonsekvent trafikk, men dette kan være en avtalebryter for nettsteder som opprettholder konstant høy trafikk.

Følgelig gjør dette Nestify til et lukrativt alternativ til denne prislappen. Til slutt kan du sjekke ytelsen og alt med dens 7-dagers gratis prøveversjon.

Kraften til WordPress!

Utvilsomt har WordPress brakt webhotell til massene. Det er enkelt, men fleksibelt og er for tiden ryggraden på de fleste nettsteder.

Imidlertid er den litt ressurssulten og ber om kraftige vertsressurser for en tilfredsstillende brukeropplevelse. Virtuelle private servere fyller dette gapet ganske godt, og Interserver-priser gjør dem unektelig lukrative for de fleste av oss.

Likevel er Interserver mye mer enn bare en WordPress-optimalisert VPS. De har mange planer som dekker mange brukstilfeller man bør sjekke ut.

Og hvis du vil ha et valg, prøv Cloudways eller Nestify.

PS: Cybersikkerhet angår alle nettprosjekter, og WordPress er ikke annerledes. Faktisk blir det angrepet oftere enn andre innholdsstyringssystemer, med det primære målet er plugins.

Så hvis du føler trangen til å beskytte WordPress-prosjektet ditt, her er noen premium sikkerhetsplugins du bør legge merke til.

x