Jailbreaking iOS 7.1.2 med Pangu

iOS er lukket kildekode. Dette betyr at utviklere er pålagt å tilpasse seg et kontrollert miljø for å lage innhold. Denne teknikken har vist seg å fungere, siden App Store genererte 10 milliarder dollar i inntekter i 2013. Det finnes imidlertid en betydelig nisje som foretrekker litt frihet på plattformen. Android har gjort brukerne oppmerksomme på alle tingene de skal kunne kontrollere på en plattform. Det er her Jailbreaking kommer inn. iOS-brukere kan finpusse og modifisere plattformen etter hjertens lyst og skape sitt eget miljø, som har stabiliteten og finessen til iOS med tilpasningen til Android. Slik kan du Jailbreak og gå tilbake til iOS 7.1.2

Ansvarsfraskrivelse: Selv om vi personlig tester hver app og prosess vi skriver om, er det fortsatt en liten sjanse for at noe kan gå galt. Prøv dette på egen risiko. wdzwdz påtar seg ikke noe ansvar for murte eller på annen måte skadede enheter

Noen få notater før vi setter i gang. Siden jeg jobber på en Mac, har jeg brukt Mac-versjonen av Pangus for å aktivere jailbreak, men Windows-versjonen fungerer nøyaktig det samme. Det er alltid lurt å lage en sikkerhetskopi før du prøver noe stort. Du bør også sørge for at batteriet er ladet minst opptil 80 %. Det var tilfeller, for lenge siden, av systemer som ble murt som et resultat av jailbreaking, det er ikke tilfellet i vår tid. Det verste scenarioet er at du kan bli sittende fast i en oppstartssløyfe, vi vil fortelle deg hvordan du kan komme deg derfra også. Dessuten, så lenge du ikke kjører piratkopierte apper, er jailbreaking (så vidt vi vet) lovlig. Du vil ha større risiko for skadelig programvare siden du gir programvaren utvidede tillatelser. Jo mer du justerer enheten din, jo hardere vil du tømme batteriet. Hvis du noen gang trenger å oppdatere iOS til den nyeste fastvaren, må du oppdatere til den fastvaren med en ren installasjon og jailbreak enheten igjen, i så fall vil du miste justeringene, som du kan gjenopprette gjennom en sikkerhetskopi. Med alt dette i tankene, la oss komme i gang. Dette følgende ble utført på en iPhone 5s.

  Slik forlater du et offentlig betaprogram for iOS eller iPadOS

Det aller første trinnet krever å sette enhetens dato tilbake til 2. juni 2014. For å gjøre det, gå til Innstillinger > Generelt > Dato og klokkeslett. Når du er der, deaktiver «Angi automatisk» og sett datoen til 2. juni 2014. Noen apper vil fungere og rapportere serversynkroniseringsfeil, de trenger ikke bekymre deg, siden dette bare er midlertidig.

Koble nå iOS-enheten til datamaskinen og slå av programvare som kan starte automatisk. Slå nå på Pangu og klikk «Jailbreak». Dette vil starte en prosess som installerer Pangu-appen på enheten din. Når du blir bedt om det, åpner du appen fra enheten og lar den fullføre behandlingen. Hvis det ikke var noen komplikasjoner, vil enheten starte på nytt automatisk. Pass på at du ikke kobler fra enheten av noen grunn under denne prosessen. Hvis det er en feil, vil Pangu fortelle deg, i så fall kan du koble fra, koble den til igjen og prøve på nytt. I tilfelle Pangu ber deg om å starte på nytt manuelt, gjør det mens du holder den tilkoblet. Jeg prøvde det to ganger, jeg måtte en gang starte på nytt manuelt, andre gang gjorde det det på egen hånd. Så hvis du følger instruksjonene riktig, vil du ikke ha problemer.

  Fjern eventuelle uønskede elementer fra iOS 7-grensesnittet med HideMe7

Du vil vite at prosessen har vært vellykket når du ser Cydia-appen i applisten din. Du kan nå justere dato og klokkeslett som nevnt ovenfor. Enheten din er nå jailbroken. Du kan finpusse og tilpasse etter hjertens lyst.

Nå, i tilfelle det var et problem og telefonen din sitter fast på Apple-logoen, eller hvis du bare ønsker å gjenopprette iOS til de opprinnelige innstillingene, hopper du over delen om gjenoppretting og går til delen om gjenoppretting.

Gjenoppretting

Slå av iOS-enheten. Hold nede Hjem-knappen og koble den til datamaskinen. Nå, mens du holder Hjem-knappen nede, vent til du ser en skjerm som ber deg koble til iTunes. Så snart du kobler til, vil iTunes vise en popup som sier at en iPhone/iPod/iPad er i gjenopprettingsmodus og må gjenopprettes før du kan bruke den. Klikk OK.

  Ta opp, rediger, gjengi og last opp videoer fra en iOS-enhet

Restaurere

Gjenopprettingen er en enkel prosess. Koble iPhone til datamaskinen og start iTunes. Den vil vise deg telefonen din, klikk på Gjenopprett. Lag en sikkerhetskopi hvis du ikke allerede har gjort det, trykk deretter på gjenopprett og la det gjøre resten.

Nå er det bare å la det gjøre jobben sin. Den vil laste ned en ny kopi av fastvaren (kan ta timer avhengig av tilkoblingshastigheten din). Denne gjenopprettingen vil tørke enheten ren og installere en ny iOS. Det beste er at du kan prøve å jailbreake igjen etter dette.

Hvis enheten din ser ut som om batteriet synker raskt, er det bare å la det tømmes til det slår seg av. Deretter mens du holder den slått av, lad den over natten. Når du våkner, vil batteristatistikken ha tilbakestilt, og du vil se et betydelig løft i ytelsen. Du kan gjøre dette selv om du ikke har jailbroken enheten din, batterilevetiden din vil bare dra nytte av dette (en gang i noen måneder).

Last ned Pangu her