q Kan ikke lagre endringer Photos app-feil i Windows 11 - tipsbilk.net

Kan ikke lagre endringer Photos app-feil i Windows 11

Kan ikke lagre endringer Photos app-feil i Windows 11

Innledning

Microsofts Photos-app er en kraftig og brukervennlig applikasjon som lar brukere se, redigere og organisere bildene sine. Mens appen generelt er pålitelig, kan brukere noen ganger støte på problemer som hindrer dem i å lagre endringer i bildene sine. Denne feilen kan være frustrerende, spesielt hvis du har gjort omfattende redigeringer.

Denne artikkelen vil utforske de vanligste årsakene til «Kan ikke lagre endringer i Photos»-feilen i Windows 11 og gi trinnvise løsninger for å hjelpe deg med å løse problemet. Vi vil også se på noen forebyggende tiltak du kan iverksette for å redusere risikoen for å støte på denne feilen i fremtiden.

Årsaker til «Kan ikke lagre endringer»-feilen

Noen av de vanligste årsakene til «Kan ikke lagre endringer»-feilen i Photos-appen inkluderer:

* Utilstrekkelige tillatelser: Appen krever visse tillatelser for å kunne endre og lagre bilder. Hvis disse tillatelsene ikke er gitt, kan du få problemer med å lagre endringene dine.
* Korrupte bildefiler: Hvis bildefilen du redigerer er korrupt, kan det forårsake problemer med å lagre endringene. Dette kan skje på grunn av maskinvareproblemer, feiloverføringer eller virusinfeksjoner.
* Bufferproblem: Photos-appen bruker en buffer for å lagre midlertidige endringer i bilder. Hvis bufferen blir full eller korrupt, kan det føre til at feil oppstår når du prøver å lagre endringene.
* Forstyrrelsesprogrammer: Noen tredjepartsprogrammer kan forstyrre Photos-appen og forårsake problemer med å lagre endringer. Dette inkluderer antivirusprogrammer, brannmurer og bildebehandlingsprogrammer.

  Universal utklippstavle fungerer ikke mellom iPhone og Mac: 9 rettelser å prøve

Løsninger på «Kan ikke lagre endringer»-feilen

Hvis du støter på «Kan ikke lagre endringer»-feilen i Photos-appen, kan du prøve følgende løsninger:

1. Gi appen nødvendige tillatelser: Gå til «Innstillinger» > «Apper» > «Apper og funksjoner» > «Bilder». Klikk på «Tillatelser» og sørg for at «Bilder» er slått på for både «Kamera» og «Bilder og videoer».

2. Sjekk for korrupte bildefiler: Åpne bildefilen i et annet bildebehandlingsprogram, for eksempel Paint eller GIMP. Hvis bildet ikke åpnes eller vises feil, er det sannsynlig at det er korrupt. Du må da prøve å gjenopprette bildefilen fra en sikkerhetskopi eller bruke et filgjenopprettingsverktøy.

3. Tøm Photos-bufferen: Åpne Photos-appen og naviger til «Innstillinger» (tre prikker øverst til høyre). Klikk på «Personvern og sikkerhet» og deretter på «Tøm buffer». Start deretter appen på nytt og prøv å lagre endringene dine på nytt.

4. Deaktiver forstyrrelsesprogrammer: Prøv å deaktivere antivirusprogrammer, brannmurer og andre tredjepartsprogrammer som kan forstyrre Photos-appen. Prøv deretter å lagre endringene dine på nytt.

5. Tilbakestill Photos-appen: Hvis ingen av de andre løsningene fungerer, kan du prøve å tilbakestille Photos-appen. Gå til «Innstillinger» > «Apper» > «Apper og funksjoner» > «Bilder». Klikk på «Avanserte alternativer» og deretter på «Tilbakestill».

  Hvordan transformerer IoT-enheter bygningsautomatiseringsindustrien?

Forebyggende tiltak

For å redusere risikoen for å støte på «Kan ikke lagre endringer»-feilen i fremtiden, anbefaler vi at du:

*Ta sikkerhetskopi av bildene dine regelmessig. Dette vil sikre at du har en kopi av bildene dine hvis originalene blir ødelagt eller korrupte.
*Oppdater Windows og Photos-appen din regelmessig. Dette vil bidra til å sikre at du har de nyeste sikkerhetsoppdateringene og feilrettingene installert.
*Unngå å redigere bilder som er lagret på eksterne harddisker eller nettverksstasjoner. Dette kan øke risikoen for korrupsjon eller tap av data.
*Bruk en pålitelig antivirusprogramvare for å beskytte datamaskinen din mot virusinfeksjoner.
*Hold Photos-bufferen ryddig. Tøm bufferen regelmessig for å forhindre at den blir full eller korrupt.

Konklusjon

«Kan ikke lagre endringer»-feilen i Photos-appen i Windows 11 kan være en frustrerende opplevelse. Men ved å forstå årsakene til feilen og følge løsningene som er skissert i denne artikkelen, kan du løse problemet og fortsette å nyte bildene dine. Husk å følge de forebyggende tiltakene som er skissert for å redusere risikoen for å støte på denne feilen i fremtiden.

Vanlige spørsmål

1. Hvorfor kan jeg ikke lagre endringer i bildene mine i Photos-appen?

Det kan være flere årsaker til dette, inkludert utilstrekkelige tillatelser, korrupte bildefiler, bufferproblemer eller forstyrrelsesprogrammer. Se hoveddelen av denne artikkelen for en mer detaljert oversikt over årsakene og løsningene.

2. Hvordan gir jeg Photos-appen de nødvendige tillatelsene?

Gå til «Innstillinger» > «Apper» > «Apper og funksjoner» > «Bilder». Klikk på «Tillatelser» og sørg for at «Bilder» er slått på for både «Kamera» og «Bilder og videoer».

3. Hvordan sjekker jeg om bildefilen er korrupt?

Åpne bildefilen i et annet bildebehandlingsprogram, for eksempel Paint eller GIMP. Hvis bildet ikke åpnes eller vises feil, er det sannsynlig at det er korrupt.

4. Hvordan tømmer jeg Photos-bufferen?

Åpne Photos-appen og naviger til «Innstillinger» (tre prikker øverst til høyre). Klikk på «Personvern og sikkerhet» og deretter på «Tøm buffer».

5. Hvordan tilbakestiller jeg Photos-appen?

Gå til «Innstillinger» > «Apper» > «Apper og funksjoner» > «Bilder». Klikk på «Avanserte alternativer» og deretter på «Tilbakestill».

6. Hvorfor er det viktig å ta sikkerhetskopi av bildene mine regelmessig?

Sikkerhetskopiering av bildene dine beskytter dem mot tap eller korrupsjon på grunn av maskinvareproblemer, virusinfeksjoner eller menneskelig feil.

7. Hvordan kan jeg forhindre at Photos-bufferen blir full eller korrupt?

Tøm bufferen regelmessig for å forhindre at den blir for stor eller korrupt.

8. Hva er noen tips for å forhindre «Kan ikke lagre endringer»-feilen?

* Gi Photos-appen de nødvendige tillatelsene.
* Sjekk bildefiler for korrupsjon.
* Tøm Photos-bufferen regelmessig.
* Deaktiver forstyrrelsesprogrammer.
* Tilbakestill Photos-appen hvis nødvendig.
* Ta sikkerhetskopi av bildene dine regelmessig.
* Oppdater Windows og Photos-appen din regelmessig.