Lever applikasjonsinnholdet ditt raskere til brukerne med G-Core Labs CDN

G-Core Labs CDN er en ledende CDN-tjeneste med imponerende funksjoner og ytelse som hjelper deg med å distribuere innholdet ditt over hele verden med utrolige hastigheter.

Et innholdsleveringsnettverk (CDN) er et nettverk av flere proxy-servere med deres datasentre distribuert globalt. Den tar sikte på å tilby høyhastighetstjenester og innholdslevering til sluttbrukerne med høy ytelse og tilgjengelighet.

Enten du driver med videospilling, direktesending, videostrømming, media, reklame eller andre innholdsrelaterte felt, vil bruk av et kraftig CDN bidra til å akselerere innholdsleveringen og forbedre brukeropplevelsen.

Men å finne en slik CDN-tjeneste med utmerkede funksjoner til en overkommelig pris kan være utfordrende.

Når du søker etter de beste CDN-leverandørene, vil du finne mange av dem, slik som Azure, Cloudflare, AWS osv. Men det kan hende det ikke passer budsjettet ditt, spesielt hvis du er en liten eller voksende bedrift. Og hvis du velger et billigere CDN-alternativ, må du kanskje gå på akkord med ytelsen.

Heldigvis har du G-Core Labs CDN tilgjengelig som sjekker begge boksene – den er funksjonsrik og ytelsesrik og kommer med en rimelig prislapp.

Så hvis du leter etter en god CDN-leverandør, kan G-Core Labs CDN være et godt valg.

I denne artikkelen skal jeg gjennomgå denne CDN for å hjelpe deg med å avgjøre om det er verdt å investere i eller ikke.

La oss begynne!

G-Core Labs CDN: Hva er det?

G-Core Labs CDN er et superrask innholdsleveringsnettverk (CDN) for å distribuere alt innhold globalt uansett hvor publikumet ditt er. Deres CDN er i stand til å levere både statisk og dynamisk innhold, som gir tjenesten din ekstra sikkerhet og personvern.

Denne kraftige CDN-løsningen er av G-Core Labs – en av de ledende leverandørene av sky- og edge-tjenester over hele verden. Grunnlagt i 2011 og med hovedkontor i Luxemburg, har denne plattformen 140+ tilstedeværelsespunkter over hele verden, 110+ total nettverkskapasitet, 30 ms gjennomsnittlig responstid og 11k+ peering-partnere fra hele verden.

(Les mer om leverandøren i vår G-Core Labs Cloud-anmeldelse)

G-Core Labs CDN bruker Anycast-ruting og GeoDNS-balansering for å tilby kraftig ytelse til en rimelig pris. Det er også enkelt å sette opp, og du får et responsivt og kunnskapsrikt kundestøtteteam for å løse problemene dine i tide. Alle disse aspektene gjør G-Core Labs CDN til en leder på dette området for bedrifter i alle størrelser.

Det er best for underholdningsselskaper som videostrømmingsnettverk, spill osv., men det fungerer også bra for andre online tjenesteleverandører.

La oss begynne å vurdere G-Core Labs CDN basert på flere faktorer – funksjoner, ytelse, brukervennlighet, brukstilfeller, støtte og priser.

G-Core Labs CDN: Funksjoner

G-Core Labs CDN har en rekke nyttige funksjoner for å gi rask og stabil innholdslevering for å glede kunder.

Her er noen av dens bemerkelsesverdige funksjoner:

Støtter nødvendige protokoller

G-Core Labs CDN støtter alle nødvendige protokoller som HTTP/2, TLS 1.3, IPv6, HESP og HLS.

 • HTTP/2: Denne protokollen er aktivert som standard når du begynner å bruke G-Core Labs CDN. Det fungerer bare i nettleserne dine for å håndtere HTTPS-forespørsler.
 • TLS 1.3: Du har også muligheten til TLS 1.3 med 0-RTT, som gir en sikrere og raskere tilkobling.
 • IPv6: Den støtter den moderne internettprotokollen – IPv6.
 • HESP: CDN støtter en adaptiv HTTP-basert strømmeprotokoll for å tilby lavere ventetid fra 0,4 sekunder til 2 sekunder.
 • HLS: HTTP Live Streaming Protocol (HLSP) bidrar til å levere direktesendinger i høy kvalitet.

Fleksible CDN-innstillinger

Du vil få mange alternativer for CDN-innstillinger. De er:

 • Øyeblikkelig tømming: Du kan utføre selektiv eller fullstendig buffertømming for et hvilket som helst antall filer.
 • Regler: Hvis du vil administrere filer som følger en bestemt bane eller type, kan du se gjennom reglene og gjøre det deretter.
 • Forhåndshenting: Du kan forhåndslaste tunge dokumenter og filer på over 200 MB med høyere hastighet.
 • Bufferinnstillinger: Opprett og administrer hurtigbufferlevering, utløpstid, parametere, informasjonskapsler osv.
 • Opprinnelsesskjerming: Tilordne en CDN-server til å håndtere store belastninger og forespørsler under en cache-miss. Dette bidrar til å redusere belastningen på opprinnelsesserveren.
 • Opprinnelsesgrupper: Du kan kombinere opprinnelsesservere til en gruppe for å fordele belastning og øke motstandskraften.
 • CDN-komprimering: Denne funksjonen lar deg raskt komprimere medie- og tekstfilene dine ved hjelp av Gzip- og Brotli-algoritmer. Du kan også optimere bildets størrelse ved å bruke WebP.
 • Levering av videoinnhold: Du vil få spesielle innstillinger for å levere direktesendte videoer og kringkaste på forespørsel.
 • Be om baneendringer: Du kan bruke alternativet – Omskriver for å dirigere forespørselsbanene dine.
 • Domeneoppsett: Sett opp et hvilket som helst domene du ønsker for å levere innholdet ditt til publikum.
 • Rå logger: Få dybdedata om nettverkets ytelse, forespørselstyper og tid, geografi og annen nyttig informasjon samlet inn i loggene. Det vil hjelpe deg med å oppdage feil og analysere kundeatferd for å forbedre strategien din.
 • Fartsgrenser: Du kan angi dynamiske og statiske fartsgrenser. Etter å ha lastet ned et datavolum, kan du angi en spesifikk grense og få et varsel når du når grensen. Dette vil bidra til å regulere ressursforbruket.
 • Overskriftsbehandling: Legg til en HTTP-svarhode og skjul den.
 • API: Få hendene på omfattende dokumentasjon for å integrere APIer med G-Core Labs CDN.
  Hva er Amazon Rehire Policy?

Sikkerhetsegenskaper

Med de økende cyberangrepene på systemer, applikasjoner og nettverk, er det behov for at enkeltpersoner og bedrifter beskytter sine digitale eiendeler. Med G-Core Labs CDN vil du få flere sikkerhetsfunksjoner for å forbedre sikkerhetsstillingen din og forhindre sannsynligheten for angrep.

 • DDoS-beskyttelse: G-Core Labs CDN tilbyr DDoS-beskyttelse på transportlaget (L4) og nettverkslaget (L3) og applikasjonslaget (L7) som standard.
 • HTTPS tvunget direkte: Det vil omdirigere alle HTTPS-forespørslene du får til HTTPS for å aktivere en sikker tilkobling.
 • Fleksibel tilgangspolicy: Den tilbyr fleksible og sterke tilgangspolicyer etter IP-adresse, land og klientapplikasjon. Det sikrer at bare autoriserte personer har tilgang til ressursene dine.
 • SNI-støtte: Du kan bruke TLS til å sette opp en sikker nettverkstilkobling.
 • CORS-overskrifter: Legg til Access-Control-Allow-Origin-Header kun til tillatte domener. Det vil forhindre tredjeparts nettsteder eller apper fra å laste ned innholdet ditt for å beskytte det.
 • Sikkert token: Beskytt innholdet ditt med en sikkerhetsnøkkel eller token som lar bare nøkkelinnehaverne få tilgang til innholdet ditt eller laste det ned.
 • Gratis SSL-sertifikater: G-Core Labs CDN gir deg gratis SSL-sertifikater fra Let’s Encrypt. Du kan få det med noen få klikk og legge til HTTPS til nettstedets URL for bedre sikkerhet. Du har også muligheten til å bruke et felles sertifikat, eller hvis du allerede eier et fra en annen leverandør, kan du koble til og bruke det enkelt.
 • Opprinnelsesvalidering: CDN-serverne deres kan validere SSL-sertifikater og deres eierskap mens de får tilgang til opprinnelsen. Dette gir beskyttelse mot man-in-the-midten-angrep.
 • Grunnleggende WAF: Du vil få grunnleggende nettbeskyttelse for å beskytte nettressursene til klientene dine mot vanlige angrep oppført under de siste OWASP Topp 10 sikkerhetstruslene.
 • NG-WAF: Du har en mulighet til å beskytte applikasjonen din med en neste generasjons brannmur for nettapplikasjoner. Foruten OWASP Topp 10-sårbarheter hjelper den deg med å forhindre API-trusler og distribuere sanntidsovervåking for de mest avanserte hackingaktivitetene.

Kontrollpanel

G-Core Labs CDNs kontrollpanel er utmerket når det gjelder utseende og bruk. Grensesnittet har et moderne design og er intuitivt og praktisk å bruke. Du kan se at alle tjenestene er stablet på venstre side for å muliggjøre enkel navigering.

Det er enkelt for både nybegynnere og erfarne brukere å bruke. Avanserte brukere kan også bruke en API til å konfigurere og oppdatere CDN-innstillinger. Du kan slå av eller på CDN med et enkelt klikk, tømme hurtigbufferen umiddelbart og fjerne funksjoner du ikke lenger trenger.

Funksjoner inkludert i kontrollpanelet er:

 • Live chat: Du kan raskt koble til supportteamet deres via live chat og få svar på spørsmålene dine. Det er også en kunnskapsbase du kan referere til for vanlige spørsmål.
 • Legge til brukere: Gi teammedlemmene dine mulighet til å få tilgang til kontrollpanelet og legge til flere medlemmer.
 • Detaljert statistikk: Få detaljert sanntidsstatistikk ved å analysere data etter trafikkvolum, cachetreffforhold, svarkoder, antall forespørsler osv. for de siste tre månedene. Du får også omfattende rapportering for å vite om innholdslevering. Dette vil hjelpe deg med å måle innholdets ytelse og lage strategier for å forbedre.
 • To-faktor autentisering: To-faktor autentisering er aktivert for å gi forbedret beskyttelse av kontoen din mot trusler.

Datasenterplasseringer

G-Core tilbyr en av verdens beste nettverksdekning. Datasentrene er lokalisert på seks kontinenter. Alle er utstyrt med den nyeste maskinvaren og programvaren og har førsteklasses sikkerhetsfunksjoner både i fasilitetene og systemene inne i dem. De har en massiv 140+ punkter av tilstedeværelse.

 • Nord-Amerika: De har for tiden datasentre i Seattle, San Jose, Sunnyvale, Los Angeles, Denver, Dallas, Miami, Atlanta, Manassas, Ashburn, New York, Chicago, McAllen, Minneapolis, Toronto, Santiago de Queretaro og Guatemala by. De planlagte stedene er Phoenix, Boston og Panama.
 • Sør-Amerika: Bogota, Guayaquil, Lima, Santiago de Chile, Buenos Aires, Fortaleza, Sao Paulo og Rio de Janeiro, mens det planlagte stedet er Porto Alegre.
 • Europa: Madrid, Paris, London, Riga, Stockholm, Milano, Frankfurt, Amsterdam, Praha, Lviv, Kiev, Bucuresti, Budapest, Warszawa og mer, med mange foreslåtte steder som Oslo, Zürich, Roma, etc.
 • Afrika: Johannesburg, Luanda og Lagos, mens de planlagte byene er Kairo, Nairobi, Cape Town, etc.
 • Asia: Mumbai, Kathmandu, Dhaka, Almaty, Tasjkent, Bishkek, Dushanbe, Seoul, Tokyo, Osaka, Manila, Hong Kong, Bangkok, Hanoi, Singapore, Musket, Dubai, Doha, Damaskus, Kuwait og mer. De foreslåtte byene er Hyderabad, Chennai, New Delhi, Karachi, Riyadh, etc.
 • Australia: Sydney og Melbourne, mens planlagte byer er Perth og Auckland.
  Hvordan pinge en iPhone

Integrering

Du har muligheten til å integrere mange tjenester og verktøy med G-Core Labs CDN for å utvide funksjonaliteten og lette livet ditt. Du kan legge til og koble den til med plugins for CMS, Terraform, Grafana, eksterne SSL-sertifikater og mer.

G-Core Labs CDN-anmeldelse: Ytelse

Når du sammenligner CDN-er basert på ytelsen deres, må du ta hensyn til flere faktorer:

 • Hastighet
 • Antall besøkende
 • Besøkssteder
 • Filstørrelse og type
 • Hvor ofte oppdaterer du dem
 • Nettapper du bruker.

Hvis du endrer noen av disse faktorene, kan resultatene variere. Derfor, for å sammenligne CDN-er, er den beste måten å sammenligne deres gjennomsnittlige responstider. Dette er en verdifull beregning som omtrent kan fortelle deg hvor rask en CDN-tjeneste er.

La oss se hvordan dette fungerer og også se på andre faktorer for å forstå denne CDNs ytelse som helhet.

Responstid

Den gjennomsnittlige responstiden til G-Core Labs CDN er en av de beste – 30 ms over hele verden. Det er et mål på hvor lang tid det i gjennomsnitt tar en server å returnere de forespurte dataene til brukeren som sender forespørselen.

G-Core Labs CDNs hastighet kan være enda raskere på enkelte steder som Europa. Denne CDN slår mange andre konkurrenter i denne forbindelse, noe som gjør den til en av de mest brukte CDN-tjenestene i verden. Faktisk er G-Core Labs CDN like bak CDN-tjenester fra store selskaper som AWS, Akamai og Fastly og foran mange CDN-tjenester som Azure og Cloudflare.

Videre varierer ytelsen på forskjellige kontinenter. I Europa og Sør-Amerika er responstidene utrolig raskere, mens den i Oseania, Nord-Amerika og Afrika har moderate responstider.

Siste teknologier

CDN bruker servernes nyeste maskinvare- og programvarekonfigurasjoner, kraftige nok til å tåle store belastninger i høye perioder. De bruker høyytende prosessorer som tredjegenerasjons Intel Xeon (Ice Lake) skalerbare prosessorer. Det lar CDN tilby konsistent ytelse og glede brukerne med uavbrutt tjenester.

Lastbalansering

G-Core Labs CDN bruker belastningsbalansering for å hjelpe til med å distribuere den innkommende trafikken din i flere edge-servere. Dette gjør innhold tilgjengelig for brukere hele tiden, selv når serveren blir offline eller midlertidig utilgjengelig.

G-Core Labs CDN distribuerer disse serverne på forskjellige steder rundt om i verden. Det lar også kundene velge de nærmeste tilgjengelige datasentrene til målgruppen for å kunne betjene nettstedene og appinnholdet deres raskere.

I tillegg muliggjør G-Core Labs automatisk belastningsberegning på alle sine CDN-servere for å tilby raskere leveringshastigheter og høyeste innholdstilgjengelighet for sluttbrukere over hele verden.

Oppetid

Du vil få høyere oppetid ettersom selskapet streber etter å opprettholde en stabil oppetid på 100 %. Dens sikkerhetsfunksjoner og lastbalansering bidrar til å sikre at ingenting kan redusere ytelsen. Lastbalansering fordeler trafikk mellom ulike tilstedeværelsespunkter, og sikrer at hver server fungerer bra uten krasj eller nedetider.

Når høy oppetid kombineres med G-Core Labs» brede nettverksdekning, balanserer det serverbelastningen, noe som resulterer i raskere hastighet, selv i rushtiden.

Umiddelbar tømming av buffer

G-Core Labs lar deg tømme hurtigbufferen umiddelbart med noen få klikk. Ved å bruke denne funksjonen kan du gi brukerne dine den nyeste innholdsversjonen umiddelbart. Det er nyttig når du møter plutselige trafikkøkninger eller ønsker å oppdatere innholdet i appen eller nettstedet ditt.

Videre sikrer server-side caching at dine mest besøkte sider og innhold alltid er tilgjengelig fra G-Core Labs CDN sine cache-servere. Dette resulterer i raskere innholdslevering. Du kan også bruke caching på serversiden for filutvidelser, spørringsstrenger, informasjonskapsler, URL-adresser og mer.

Så G-Core Labs CDN kan gi en anstendig ytelse som mange bedrifts-CDN-er, men til en overkommelig pris.

G-Core Labs CDN-anmeldelse: Brukervennlighet

Med intuitiv kontroll og imponerende funksjoner er G-Core CDN enkel å bruke for både nybegynnere og avanserte brukere. Du kan sette den opp raskt innen 15 minutter.

 • Opprett kontoen din gratis
 • Konfigurer CDN-ressursen din
 • Integrer nettstedet eller appen din med G-Core Labs CDN

Og du er ferdig!

Du kan også integrere andre tjenester som plugins, CMS-verktøy, visualiseringsløsninger, etc., med denne CDN og nyte å jobbe mer med den. I tillegg trenger du ikke å endre koblinger manuelt til det bufrede innholdet mens du setter opp CDN for nettstedet eller appen din. Alt er automatisk slik at du kan slappe av.

  Hvordan ikke ha 100 nettleserfaner åpne

Enten det er å endre en hvilken som helst innstilling eller sjekke ytelsen din, er alt enkelt med denne CDNs utmerkede funksjoner.

G-Core Labs CDN-gjennomgang: Brukstilfeller

Her er noen av de vanlige brukstilfellene der du kan utnytte G-Core Labs CDN:

Gaming: G-Core Labs CDN vil hjelpe deg med å levere tunge videospill over hele verden. De kraftige teknologiene kan redusere servernes byrder betydelig under toppbelastninger.

Steaming og videoer: Bruk CDN til å levere videoene dine i 4K uten forsinkelser og bufring, uansett hvor brukerne dine befinner seg. Det hjelper under:

 • Nettsendinger til et overveldende antall seere uten ekstra kostnad
 • Levere videoer i Full HD, 3D, 4K og 360 grader til alle enheter.
 • Re-kringkasting av innhold til sosiale medieplattformer
 • Tilbyr sanntidsanalyse og trafikkdata
 • Sikre innholdet ditt fra angripere og uautoriserte brukere.

Servere: Skaff CDN for serverne dine for å redusere infrastrukturkostnadene dine og holde ressurser tilgjengelig hele tiden, selv under plutselige trafikkøkninger. I tillegg vil det også hjelpe deg å aktivere leveringsadministrasjon via Terraform og API.

Nettsteder: G-Core Labs CDN vil styrke nettstedet eller applikasjonen din og hjelpe den til å rangere høyere i søkemotorene. Det vil også sikre transaksjonsdata ved hjelp av SSL-sertifikater og HTTP/2. I tillegg vil den raske innholdsleveringen øke kundelojaliteten din og øke tiden de bruker på nettstedet ditt.

WordPress: Du kan automatisk erstatte de nåværende statiske koblingene dine med G-Core Labs CDN-koblinger. Det vil ikke kreve at du endrer nettressurskoden.

Media: Bruk CDN for å levere nyheter raskere til publikum og holde innholdet ditt tilgjengelig hele tiden.

Bilder og filer: Du kan bruke CDN med WebP og Brotli for å laste inn produktkort og bilder raskere. CDN vil også hjelpe deg med å akselerere butikkens lastehastighet i alle land og håndtere lasten mangelfullt under salg.

Annonsering: Bruk av denne CDN vil øke kampanjens effektivitet og redusere forsinkelser mens du laster inn annonsene dine. Derfor kan du distribuere annonsene dine raskt og være i hodet til kundene dine hele tiden.

G-Core Labs CDN-anmeldelse: Støtte

G-Core Labs CDN tilbyr 24/7 tilgjengelighet for kundestøtte via en billett, e-post og live chat. Chat-tjenesten deres er ulik andre med irriterende roboter; det er faktisk kult og gir nøyaktige og nyttige svar. Det vil ta bare noen minutter å komme tilbake til deg med svaret.

Tilsvarende er billett- og e-posttjenestene deres også gode. Representantene er kunnskapsrike og støttende for å hjelpe deg hele veien. Enten du trenger hjelp med oppsett eller annen servicerelatert støtte, kan du stole på dem. Og hvis du vil ha svar på noen vanlige spørsmål, kan du lese deres omfattende kunnskapsbase.

G-Core Labs CDN-anmeldelse: Priser

G-Core Labs CDN tilbyr konkurransedyktige priser for kunder lokalisert over hele verden. Alle planene du velger inkluderer en 14-dagers GRATIS prøveperiode eller 300 GB trafikk. Når prøveperioden er over, aktiveres den valgte planen.

Her er noen av planene de tilbyr:

 • GRATIS: Denne planen er gratis og kan brukes til personlige blogger og nettsteder. Du vil få 140 PoPs, 1 TB trafikk, grunnleggende WAF-, L3- og L4-beskyttelse.
 • START: Dette koster $40 per måned for 1,5 TB trafikk, 140+ PoPs og andre funksjoner.

Andre planer er også tilgjengelige til høyere kostnader.

Konklusjon: Bør du vurdere å kjøpe det?

G-Core CDN er utvilsomt en eksepsjonell CDN-tjeneste med imponerende funksjoner, ytelse, innebygd sikkerhet og støtte. Den kommer også med et brukervennlig kontrollpanel og er enkel å bruke for både nybegynnere og avanserte brukere.

Det beste med G-Core Labs CDN er at du får alle disse fantastiske tilbudene til en overkommelig pris, betydelig lavere enn mange tjenesteleverandører. Derfor kan det være lurt å investere i denne CDN.

Det er imidlertid vanskelig å definere hvor godt denne CDN-en kan fungere for deg siden den avhenger av flere faktorer som oppsett, tilgang til avanserte funksjoner, plassering, antall besøkende osv. Så jeg vil anbefale deg å gå med deres gratis prøveversjon og opplev CDN selv. Hvis du liker det, kan du starte med deres GRATIS eller betalte plan.

x