Løs «Valorant Error Code Van 1067» og gå fra frustrasjon til seier

Her er noen rettelser for å ta deg ut av den elendigheten og gjøre Valorant spillbar igjen.

Riot Games har gjort det igjen: laget et gratis-å-spille, pen spill som spillere ikke kan få nok av.

Dette førstepersonsskytespillet (FPS), Valorant, har tatt noen sider fra CSGO og Overwatch. Dens iøynefallende og neglebitende gameplay gir deg sjelden tid til å puste og slappe av.

I tillegg gjør Valorants format det til et verdig CSGO-alternativ for eSport.

Totalt sett er spillere hektet på Valorant, og det er forståelig. Men noen få av dem får denne Van 1067-feilkoden, noe som betyr at noe er galt. I tillegg er det ingen offisiell løsning fra Riot ennå, og dette er ikke oppført på Valorant-støttesiden som indikerer mulige feilkoder.

Følgelig er det ingen gyldig forklaring på hvorfor dette kan skje med deg. Likevel, her er et par ting som kan ha forårsaket det:

  • Defekt Vanguard
  • Deaktivert sikker oppstart
  • TPM er slått av
  • Dårlig Windows-oppdatering
  • Programvarekonflikter osv.

Les også: Slik fikser du TPM 2.0 Valorant-feil i Windows 11 innen 2 minutter

De følgende delene har noen brukerrapporterte løsninger som fungerte for Valorant-fellesskapet.

Installer Vanguard på nytt

Vanguard er Valorants anti-juksemotor som jobber i bakgrunnen for å sikre fair play. Og denne løsningen er den første de fleste spillere gjorde for å rette opp denne spesifikke feilen.

For dette, klikk over Vanguard-ikonet på oppgavelinjens varslingsfelt og klikk på Avinstaller Vanguard-alternativet.

Deretter lukker du Riot-klienten og åpner den igjen. Denne gangen vil den vise oppdateringsalternativet for Valorant. Trykk på det.

  Bruk disse 10 dør- eller vinduessensorene for å styrke hjemmesikkerheten din

Denne oppdateringen er faktisk ikke annet enn å installere Vanguard på nytt.

Start nå systemet på nytt etter oppdateringen for å få det til å fungere. Til slutt, prøv å spille Valorant og se om den laster normalt.

Noen få spillere installerte hele spillet på nytt, og det fungerte for dem.

Sikker oppstart og TPM

Sikker oppstart er Windows forsøk på å sikre at oppstartsprosessen ikke er rigget og at ingen skadelig programvare blir installert. Dette er et av hovedkravene for å oppdatere til Windows 11, sammen med TPM 2.0 (vil komme til det).

Her må du navigere til BIOS-innstillingene når systemet starter opp ved å trykke på spesifikke taster basert på produsenten. For eksempel har jeg bygget min egen PC med et Asus hovedkort som har F2 og Delete utpekt for dette formålet.

Alternativer for sikker oppstart vil være plassert i Boot-kategorien. Nærmere bestemt var de i Boot > Secure Boot > Key Management for Asus-hovedkortet mitt.

Så du vil ha noen nøkler hvis du allerede har sikker oppstart aktivert. I dette tilfellet bør du klikke Clear Secure Boot Keys etterfulgt av Install Default Secure Boot Keys.

I tillegg setter du OS-typen i delen for sikker oppstart til Windows UEFI-modus.

Til slutt, naviger for å aktivere TPM (Trusted Platform Module). TPM brukes først og fremst til Bitlocker-diskkryptering, Windows Hello, etc., og sikrer at maskinvaren ikke er tuklet med.

For meg ble det nestet under Advanced > Intel Platform Trust Technology.

Bare sett den til aktivert.

Deretter kan du avslutte BIOS-modus mens du lagrer disse innstillingene hvis du blir bedt om det. Denne prosessen vil ende opp med å starte maskinen på nytt med sikker oppstart og TPM 2.0 aktivert med standardinnstillinger.

  Fuglene er tilbake og ladet med nye ferdigheter [Review]

Som et valgfritt trinn kan du sjekke om den sikre oppstarten og TPM faktisk fungerer etter hensikten.

For sikker oppstart, trykk Windows-tast + R for å åpne Windows Kjør, skriv inn msinfo32 og trykk enter.

For TPM, skriv inn tpm.msc i Windows Kjør og trykk enter for å åpne administrasjonskonsollen.

Her kan du se spesifikasjonsversjon: 2.0 i midtruten under TPM Manufacturer Information. Dette betyr at TPM 2.0 er aktivert.

Se nå om du kan spille Valorant.

Selv om noen få spillere rapporterte at denne metoden fungerte for dem på Windows 11. Personlig, bare for å eksperimentere, slo jeg av sikker oppstart og TPM og kan fortsatt spille Valorant uten problemer på Windows 10.

Sjekk VGC Service

VGC.exe er et program (vedlagt Vanguard) som slår seg på hver gang vi spiller Valorant og fortsetter å kjøre i bakgrunnen.

For noen få brukere viste det seg at dette ikke fungerte etter hensikten, og noen få måtte starte det manuelt for å sidelinje denne Valorant Error Code Van 1067.

For dette må du først starte selve spillet. Deretter åpner du Windows Run og skriv inn services.msc.

Siden spillet mitt kjører normalt, kan du se tjenestestatusen for vgc kjører. Start-knappen ville imidlertid vært aktiv hvis det ikke var tilfelle.

Så klikk Start hvis denne tjenesten ikke kjører og start Valorant på nytt. I tillegg kan du endre oppstartstypen til Automatisk fra Manuell hvis du fortsatt står fast.

Ren oppstart

Vi anbefaler dette trinnet for mange Windows-problemer. I tillegg fungerte dette for noen brukere som senere ble kjent med et bestemt program som forårsaket konflikter som resulterte i dette problemet.

  14 Container Orchestration Tools for DevOps

Denne prosessen refererer til å fjerne alle ikke-essensielle programmer som kan forstyrre fagprogrammet (Valorant, i dette tilfellet).

Og siden trinnene alltid forblir de samme, sjekk den rene oppstartsprosedyren som vi opprinnelig skrev for å feilsøke et krasj Nvidia-kontrollpanel.

For Valorant fant en bruker Apples nettverkstjeneste Bonjour mens en annen spiller fant MSI Afterburner, noe som forårsaket denne feilkoden.

Teknisk sett kan det være hvilken som helst programvare. Derfor er en ren oppstart den eneste prosessen, om enn lang, for å identifisere årsaken.

Tilbakestill Windows

Det kan være kjedelig å tilbakestille en hel PC. Dette er imidlertid det ultimate trinnet der de fleste konflikter blir tørket rene, og nye installasjoner «vanligvis» fungerer.

Før du fortsetter, la meg minne deg på å sikkerhetskopiere alt viktig. Likevel var det mange tilfeller der dette trinnet ikke gjorde annet enn å returnere den samme feilen.

Så hvis du er ferdig med dette dilemmaet og fortsatt ønsker å gå videre, her er Microsoft som forteller deg hvordan du tilbakestiller en Windows-PC.

Andre løsninger

Noen flere brukerrapporterte løsninger inkluderer:

Avskjedsbemerkninger

Valorant har mye til felles med CSGO, men spesialeffektene, agentegenskapene osv. gir spillere en forfriskende spillopplevelse.

Van 1067 spiller imidlertid av og til spoiler, og vi håper inderlig at du ikke leser dette og allerede fotograferer 🔫 noen i Valorant.

Men hvis du fortsatt er her og stirrer håpløst på den samme feilen, er den eneste måten å vente på at RIOT skal utstede en oppdatering.

PS: Spill er ikke morsomt uten støtteverktøy. Og hvis du tror noe annet, har vi denne Gaming Gadgets-delen med anbefalinger som kan snu opp ned på spilllivet ditt på en god måte 😀.