Må du avbryte WWE Network?

WWE er et akronym for World Wrestling Entertainment som er et amerikansk medie- og underholdningsselskap som er populært for å sende ikke-skadelige brytekamper. Disse kampene er populære over hele verden, og folk elsker å se disse kampene. Du kan se disse kampene på TV-en din ved å abonnere på WWE Network-kanalen. Hvis du ikke har TV eller ønsker å se den på smarttelefonen eller PC-en, kan du abonnere på WWE Network online, hvor du kan se innholdet du ønsker. For folk som bor i USA, må du abonnere på strømmetjenesten Peacock fordi WWE har stengt og flyttet tjenestene sine til Peacock. Hvis du er i tvil om et WWE-abonnement, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Det vil hjelpe deg å finne ut om du må kansellere WWE Network eller ikke, og hvordan kan du få gratisversjonen av WWE Network. Det vil også hjelpe deg å forstå om WWE Network kansellerer automatisk og er WWE Network gratis på Peacock eller ikke.

Må du avbryte WWE Network?

Fortsett å lese videre for å finne ut om du må kansellere WWE Network i USA og andre land i detalj. Men før, la oss finne ut hvor mye WWE-abonnementet koster i den påfølgende delen.

Hvor mye koster et WWE-abonnement?

For USA har WWE flyttet til Peacock-strømmetjenester. Så du må kjøpe WWE-abonnementet der, som vil koste deg $9,99 per måned for annonsefri streaming. Og du kan også se live-kamper som du må betale $4,99 pay-per-view for. Men du kan se andre allerede streamede kamper under abonnementsprisen.

  Hvor kan man få fremragende forslagsmaler for å vinne kunder?

Hvordan kan du få gratisversjonen av WWE Network?

Du kan se noe av innholdet gratis ved å besøke WWE-nettstedet, mens du må registrere deg for å se annet innhold gratis. For å registrere deg på WWE-nettverket, følg disse kommende trinnene:

1. Besøk WWE nettverk nettstedet i nettleseren din.

2. Klikk på Abonner nå.

3. Skriv inn din e-post og det nye passordet og klikk på OPPRETT KONTO.

4. Skriv inn for- og etternavn og klikk på NESTE.

5. Skriv inn din adresse og land og klikk på NESTE.

6. Klikk på alternativet Kreditt-/debetkort og skriv inn kortdetaljene dine.

7. Klikk på BEKREFT og du står fritt til å se innholdet.

Dette er hva du kan gjøre for å få gratisversjonen av WWE Network. Fortsett å lese for å finne ut om du må kansellere WWE-nettverket.

Trenger du fortsatt WWE-nettverk?

Nei, i USA fungerer ikke WWE-nettverket som et eget nettverk. I stedet har de flyttet helt til Strømmetjeneste på Peacock. Du trenger ikke abonnere på WWE-nettverket. Du kan bare få ditt Peacock-abonnement, og sammen med annet innhold kan du glede deg over å se WWE-nettverksinnhold på enheten du velger. Men du må kjøpe et abonnement som kan variere fra $4,99 til $9,99.

Hvorfor stenges WWE-nettverket?

Den eneste grunnen til at WWE-nettverket stenger er at det blir vanskeligere for WWE-nettverket å opprettholde nettverksdriften siden de også er et uavhengig selskap. Så de bestemte seg for å inngå et samarbeid med Peacock for å fortsette å strømme innholdet deres og hjelpe dem med å vedlikeholde tjenestene sine slik at de ikke mister abonnentene sine.

Vil WWE-nettverket kanselleres automatisk?

Nei, WWE Network kansellerer ikke automatisk. Som 4. april 2021 har WWE Network flyttet fullstendig til Peacock. Ditt WWE Network-abonnement blir ikke kansellert. I stedet vil du ikke kunne se WWE Network annet enn på Peacock hvis du bor i USA.

  Reparer Sling TV-feil 8-12-melding

Må du avbryte WWE Network?

Alle WWE-programmer er flyttet til strømmetjenesten Peacock i USA. Så, for de USA-brukere, vil deres nåværende WWE Network-abonnement ikke fungere for å se WWE-arrangementer og show på Peacock. Ellers kan brukere utenfor USA glede seg over å se WWE-nettverket på enhetene sine. Og hvis de vil, kan de kansellere WWE Network-abonnementet når som helst.

Hva skjer hvis du kansellerer WWE Network?

Hvis du kansellerer WWE Network-abonnementet ditt, vil du ikke kunne se dine favoritt WWE-kamper og -arrangementer. Hvis du bor i USA, er det et godt valg å kansellere WWE Network-abonnementet, for selv om du har nettverksabonnementet, vil du ikke kunne se det. Tross alt er den flyttet til Peacock. Brukere utenfor USA vil ikke kunne se innholdet hvis de kansellerer WWE Network-abonnementet.

Hvorfor byttet WWE Network til Peacock?

WWE Network var et uavhengig nettverk hvis originale rammeverk ble designet av BAMTech, som ble funnet å være supereffektivt. På grunn av det begynte antallet abonnenter som så på WWE-nettverket å øke raskt. Men på grunn av mangel på ansatte og støtte, ble det vanskeligere for WWE-nettverket å opprettholde driften. Så de bestemte seg for å samarbeide med Peacock, som viste interesse. Og de registrerte seg med Peacock, og 18. mars 2021 ble WWE-nettverket flyttet til Peacock.

Når flyttet WWE Network til Peacock?

18. mars 2021 begynte WWE-nettverket å flytte til Peacock. Til å begynne med var bare noen få WWE-kamper og arrangementer tilgjengelige på Peacock. Men etter hvert som tiden går, vil du kunne se mer live-innhold på Peacock.

Har Peacock alle WWE-nettverk?

Nei, Peacock har ikke alt WWE-nettverksinnhold for øyeblikket. Men du vil snart kunne se dem på Peacock. Peacock Premium tilbyr noe live pay-per-view-innhold fra WWE og også de allerede streamede kampene og begivenhetene til din egen tid. Les denne artikkelen fra starten for å finne ut om du må kansellere WWE-nettverket.

  Håndfri lar deg ringe og motta telefonsamtaler på din Mac

Er WWE Network gratis på Peacock?

Nei, WWE-nettverket er ikke gratis på Peacock. Du må kjøpe Peacocks premiumplan for å fortsette å se favorittbegivenhetene og kampene dine på WWE-nettverket. Peacock tilbyr noe gratis innhold å se på, men WWE-nettverket er ikke inkludert i det. Du kan betale en avgift på $4,99 for å se hver live WWE pay-per-view-arrangement, eller du kan betale den månedlige $9,99 for annonsefri WWE live over Peacock-premien og allerede streamede episoder og arrangementer for hele måneden.

Kan du se Monday Night Raw Live på Peacock?

Nei, du kan ikke se mandag kveld rå live på Peacock for øyeblikket. Men du vil kunne se den i fremtiden. Du kan se de tidligere sendte episodene av Monday Night Raw på Peacock Premium og også andre WWE-episoder. Du kan kjøpe en WWE live-pakke for $4,99, hvor du kan se alle live WWE pay-per-view-arrangementer, bortsett fra Raw.

***

Så vi håper du har forstått om du må kansellere WWE-nettverket. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x