Materialdesign Fargepaletter foreslår farger for appen din [Android]

Materialdesign har vært et høydepunkt for Android Lollipop og med rette. Det er Android som modnes når det gjelder design. Selve designet er ganske bra, nok til å oppmuntre utviklere til å ta det mer og mer i bruk. Kanskje en dag vil vi vente på at apper oppgraderer til det nye designet slik vi gjør i dag med iOS-apper. For alle som leter etter inspirasjon til hvordan man gjør materialdesign godt, finnes det mylderet av aksjeapper fra Google som et eksempel. Implementeringsmessig har vi ganske mange eksempler, men hvis du er en designer som sliter med de riktige fargene for materialdesign, prøv Material Design Color Palettes. Det er en veldig enkel gratis Android-app som viser nyanser for nitten forskjellige farger som passer godt for materialdesign. Fargene spenner fra knallrøde og rosa til dempede brune og grå.

  Link Bubble For Android åpner koblinger i appen i bakgrunnen

Start appen og velg en farge fra navigasjonsskuffen. Skuffen lukkes for å avsløre fjorten nyanser av fargen du valgte.

Bla gjennom de forskjellige fargene eller gå tilbake til navigasjonsskuffen for å velge en annen. Hver farge vises på sitt eget «kort» med sin HEX-kode. Du kan trykke på kopieringsknappen nederst til høyre på et kort for å kopiere HEX-koden til utklippstavlen.

Material Design Fargepaletter er kun for forslag eller kanskje for inspirasjon. Det er ikke noe som Adobe Kuler-appen, men det gir deg et sted å starte. Når det gjelder funksjonalitet, mangler det på mange områder som ingen støtte for RGB-koder og ingen måte å lagre en farge fra en gruppe eller bygge et tema. Når det gjelder design, er appen en akseptabel utførelse av materialdesign, men vi har sett bedre.

  Slik nedgraderer du Android-telefonen din til en tidligere versjon

Appen fungerer fint uten feil, men det sier ikke så mye med tanke på hvor enkelt det er. Når det gjelder inspirasjon og ideer, vil det enten være veldig nyttig ved å hjelpe deg med å finne den perfekte fargen, eller det vil være en stor skuffelse fordi de begrensede alternativene ikke oppfyller dine behov. Uansett, det er fortsatt verdt å prøve hvis du er tørr på alternativer.

Installer fargepaletter for materialdesign fra Google Play-butikken