Mestre hurtiglesing raskt med Readsy Web App

La oss innse det: det er mye innhold på nettet, og du må lure på, kan det være en enkel måte å krympe leselisten din og øke hastigheten du leser på? Det er én enkel metode og den kalles hurtiglesing. Hurtiglesing lar deg lese tekst raskere ved å blinke den over øynene ett ord om gangen. Det er mange apper som tilbyr rask lesing eller bruker denne teknologien på sin egen måte. Hvis du ønsker å forbedre lesehastigheten din samtidig som du beholder samme forståelsesnivå, har hurtigleseappen Readsy som mål å hjelpe.

  Slik konfigurerer du Haptic Touch på en iPhone XR

Readsy er en nettapp som gjør lesing morsom og lar deg lære ord og forstå setninger raskere. Appen bruker i utgangspunktet en vitenskapelig utviklet hurtiglesingsmetodikk kalt Spritizing som lar deg fokusere på ett ord om gangen og redusere belastningen fra hjernen og øynene når du forstår enkle og komplekse setninger. Teknikken ble utviklet av et oppstartsselskap kalt Spritz og har siden den gang vist seg enormt nyttig for massene.

Når vi kommer tilbake til Readsy, lar appen deg utføre hurtiglesing på en klar måte, og kan enkelt brukes uten å opprette en konto. Grensesnittet er enkelt og lett å navigere.

  Hvordan bruke Linuxs ar-kommando for å lage statiske biblioteker

Appen lar deg legge til tekst for lesing på en rekke måter. Du kan enten kopiere det fra, la oss si, et blogginnlegg som dette, og lime det inn på nettstedet, eller laste opp en fil du vil lese i TXT- eller PDF-formater, og det vil konvertere det til en lesbar versjon for deg . En annen metode for å peke teksten til Readsy er ved å spesifisere URL-en til en nettside, Readsy trekker deretter automatisk ut teksten fra artikkelen. Du kan manuelt stille inn lesehastigheten i ord per minutt (wpm), som kan omfatte så få som 200 ord per minutt til så mange som 400.

  Microsoft Office (Word, Excel og PowerPoint) for iPad [Review]

Uansett hvilken måte du velger, kan du begynne å lese teksten ved å klikke på «Readsy!» knappen plassert nederst. Etter å ha gjort det, dimmer hele nettsiden seg selv med unntak av bare den faktiske hastighetslesewidgeten. Readsy presenterer deretter hvert ord i rask rekkefølge, og du kan kontrollere WPM-hastigheten når som helst.

Alt i alt en flott app som forbedrer lesehastigheten.

Besøk Readsy