Øk poengsummen din med disse 10 GMAT-øvelsestestene

Vil du gå videre i høyere utdanning? Hvert år registrerer mange aspiranter seg for GMAT.

En anstendig GMAT-score kan hjelpe aspiranter med å komme inn på den beste handelshøyskolen i 110 land.

Hvis du allerede planlegger for høyere studier i business, vil du være klar over GMAT. Men før vi utforsker ulike forberedelsesressurser, la oss kort forstå GMAT.

Hva er GMAT?

GMAT, eller Graduate Management Admission Test, er en opptaksprøve designet for aspiranter som drømmer om å komme inn på forskerskolen for bedrifter. Mens du sender søknader til ulike graduate-programmer som Master of Accountancy eller Finance og MBA, trenger du en GMAT-poengsum.

Kvalifisering for GMAT

Graduate Management Aptitude Council gjennomfører denne GMAT-testen. De har satt visse valgbarhetskriterier som hver kandidat må oppfylle. La oss ta en titt.

 • Alder: Alderskravet er 18 år. Så hvis du er 18 år eller eldre, er du kvalifisert for testen forutsatt at du også oppfyller andre betingelser.
 • Kvalifikasjoner: For å søke om GMAT bør du ha en bachelorgrad fra et anerkjent universitet eller institutt.
 • Forsøk: Foruten alder og kvalifikasjoner har de satt en grense på maksimalt antall forsøk. Du kan gå opp til denne eksamenen maksimalt 5 ganger i løpet av 12 måneder. Det bør også være et gap på 16 dager mellom gjenforsøkene.

Hvorfor ta GMAT-testen?

GMAT er et avgjørende krav hvis du ønsker å søke på ulike topphøyskoler og universiteter for graduate business-programmer.

GMAT-test hjelper deg med å velge kandidater med kvantitative og analytiske ferdigheter. I tillegg til dette, evaluerer den også dine skrive-, lese- og taleferdigheter på engelsk.

  Uthev tekst og demp andre sideelementer for å lese bedre

GMAT eksamensmønster

GMAT-eksamenen består av objektive så vel som subjektive spørsmål. Det er en CAT eller Computer Adaptive Test som består av 80 spørsmål. Tiden som er tildelt for å besvare disse spørsmålene er 3 timer og 7 minutter.

Testen inneholder spørsmål fra de følgende fire delene.

 • Analytisk skrivevurdering
 • Integrert resonnement
 • Kvantitativ resonnement
 • Verbal resonnement

Hver av disse seksjonene har en definert tidsbegrensning som varierer fra seksjon til seksjon. Avsnittene verbalt resonnement og kvantitativt resonnement har flervalgsspørsmål å prøve.

Du må prøve et essayspørsmål i den analytiske vurderingsdelen. Ikke-MCQer er også der i integrerte resonneringsseksjoner.

Testen har ingen negativ markering. De ulike universitetene som aksepterer GMAT-poeng, bestemmer grenseverdiene for GMAT. Topp B-skoler ber om en poengsum på 700 eller mer.

GMAT-øvelsestester gir deg god hjelp til å forbedre den totale poengsummen din. Her deler vi de beste GMAT-øvelsestestene som kan hjelpe deg å ta forberedelsene dine til et høyere nivå.

Udemy GMAT verbal forberedelseskurs

Udemy tilbyr et omfattende GMAT verbal forberedelseskurs for å hjelpe deg med å mestre den verbale resonnementdelen. Den tilbyr alt nødvendig innhold pluss strategier som du trenger for å score utmerket i denne delen.

Med dette kurset vil du kunne:

 • Forbedre engelsk grammatikkkunnskaper, som emne-verb avtaler, modifikatorer, pronomen og mer.
 • Ta del i teststrategier for å dekke hele denne delen innen den tildelte tiden.
 • Lær delene av argumenter, finne antagelser og mønstre av argumenter.
 • Lær å lese forståelsespassasjer effektivt og identifisere feil svar.

Udemy GMAT komplett matematikk

Overlev matematikkdelen med Udemys komplette matteforberedende test. Dette kurset vil hjelpe deg å forbedre ferdighetene dine i ulike emner innen matematikk. Du får effektive forelesninger og eksempler i dette kurset som er tilstrekkelig til å klargjøre dine matematiske begreper.

De ulike temaene som er inkludert i dette kurset er:

 • Algebra
 • Statistikk
 • Datatolkning
 • Geometri
 • Sannsynlighet
 • Matematiske prinsipper
  8 beste klistrelapper på nettet for enkelt teamsamarbeid

Udemy GMAT opptaksprøver i matematikk

Mestre teknikkene for å løse problemer med datatilstrekkelighet og få konseptuell kunnskap om dette emnet. Udemys GMAT-matteforberedende kurs for opptakseksamen vil hjelpe deg med tidsstyringstriksene mens du løser spørsmål.

Dette kurset diskuterer kort alle konseptene og hjelper deg med å få 400/400 i matematikkdelen.

Udemy Comprehensive GMAT Prep Course

Dette er en GMAT-selvstudieguide av Udemy som har som mål å hjelpe deg med å score 700+ i GMAT-eksamenen. Denne veiledningen er laget for aspiranter som ønsker å følge selvstudieveien.

Her vil du lære strategiene for å forbedre din GMAT-forberedelse. Den tilbyr deg følgende:

 • Fullfør det grunnleggende i GMAT-eksamenen.
 • Selvstudieguide for å score 700+
 • Selvanalyseverktøy for å overvåke ytelsen din.
 • GMAT revisjonsnotater.
 • Forberedelse triks.

Magoosh GMAT øvelsestest

Magoosh tilbyr en gratis GMAT-øvelsestest for å hjelpe deg med å score godt på GMAT-eksamenen din. Disse øvingsprøvene består også av svarnøkler sammen med deres forklaringer.

Få disse øvelsestestene gratis og begynn å forbedre ferdighetene dine til å ta tester effektivt.

London Business School: GMAT Prep Test

London Business School tilbyr tre typer GMAT-forberedelsestester. Du kan ta disse testene online.

De tre testene er:

 • Mikrotest: Denne testen består av fem kvantitative og fem verbale spørsmål som du må fullføre innen 20 minutter.
 • Minitest: Minitesten er en kortere versjon av selve GMAT-testen. Den består av halvparten av spørsmålene du må fylle ut på halvparten av tiden.
 • Full test: Dette er en full simulering av GMATs kvantitative og verbale seksjoner. Den har rundt 40 spørsmål og en tidsbegrensning på 75 minutter.

Kaplan

Kaplan tilbyr en komplett GMAT-øvelsestest i full lengde som du kan ta når som helst på nettet. Denne testen hjelper deg å identifisere dine styrker og svakheter effektivt. Som et resultat kan du legge mer innsats i konsepter som du finner problematiske.

Det tar rundt 4 timer å fullføre denne praksisprøven. Når testen er over, får du en fullstendig vurderingsrapport med en gjennomgang av hvert spørsmål.

  7 Programvare for ansattgjenkjenning for å belønne de beste arbeiderne

The Princeton Review

Forbedre GMAT-forberedelsen din med The Princeton Review sin GMAT-øvelsestest. Denne testen gjengir den virkelige GMAT-testen og består av de samme spørsmålene.

Når du har fullført testen, vil du få en resultatrapport som fremhever dine sterke og svake emner.

Varsity veiledere

Frisk opp ferdighetene dine med Varsity Tutors» gratis øvelsestester for GMAT-eksamenen. De tilbyr 693 GMAT matte-tester, 230 verbale tester og ni integrerte resonnement-tester. Alle disse er designet med tanke på eksamensmønsteret til den virkelige GMAT-eksamenen.

Med disse testene kan du vurdere din konseptuelle forståelse av ulike seksjoner. Og dermed jobbe mer med konsepter der du trenger flere forbedringer.

TargetTestPrep

TargetTestPrep hjelper deg med å mestre ulike konsepter, verktøy og strategier som er avgjørende for å score godt i GMAT. Dette GMAT-forberedende kurset består av 1200 undervisningsvideoer og 4000 pluss øvingsspørsmål.

Den tilbyr smarte analyser av ytelsen din i praksistester som til slutt hjelper deg med å identifisere områdene som trenger forbedringer. Hardt arbeid med TargetTestPrep kan hjelpe deg på en effektiv og effektiv måte.

Siste ord

Forbereder du deg til den kommende GMAT-eksamenen? Ta et konkurransefortrinn fra disse GMAT-forberedende testene og kursene, og gå videre for å få opptak til den beste lederskolen.

Det kan også være lurt å utforske de beste ACT-forberedelseskursene og GRE-forberedelseskursene for å få høye score.

x