Reparer Microsoft Exchange-administratoren din har blokkert denne versjonen av Outlook

Akkurat som andre e-posttjenester, er Outlook, som ble lansert i 2012, en avgjørende nettposttjeneste. Outlook er en del av Microsoft 365-produktfamilien som lar deg få tilgang til alle e-postkontoene og kalenderne dine på ett sted. Denne personopplysningssjefen er ikke bare flink til å organisere e-poster, kalendere og filer på ett sted, men den dekker også siste nyhetene, forretningsnyhetene, analyser og historier om forskjellige emner. Det er faktisk trygt å si at det er en perfekt plattform for en alt-i-ett-opplevelse. Outlook har mange tilgjengelige versjoner, inkludert 2007, 2010, 2013 og 2016. I tilfelle du bruker disse versjonene, kan du støte på at Microsoft Exchange-administratoren har blokkert feilvarsel som dukker opp på skjermen. Hvis du allerede har mottatt feilen og lurer på det, så er vi her for å hjelpe deg med guiden vår om at administratoren din har blokkert denne versjonen av Outlook-problemet. I dagens guide vil vi diskutere årsakene til at administratoren din blokkerer den respektive Outlook-versjonen på systemet ditt. Sammen med det vil vi avdekke løsninger som kan hjelpe deg med å fikse Microsoft Exchange-administratoren har blokkert versjonen av Outlook-problemet med letthet. Så la oss begynne med vår etterlengtede guide på dette popup-varselet.

Slik fikser du Microsoft Exchange-administratoren din har blokkert denne versjonen av Outlook

Fortsett å lese for å løse Microsoft Exchange-administratoren har blokkert versjonen av Outlook-problemet i detalj.

Hva mener administratoren din har blokkert denne versjonen av Outlook-feilen?

Microsoft har endret minimumsversjonskravene for å koble Outlook-applikasjoner til Office 365- og Microsoft 365-tjenester. Microsoft støtter ikke lenger følgende versjoner:

 • Outlook 2007
 • Outlook 2010
 • Office 2013-versjon tidligere enn 15.0.4971.1000
 • Office 2016-versjon tidligere enn 16.0.4600.1000

Eldre outlook-versjoner er ikke kompatible med de nyeste sikkerhets- og moderne autentiseringsprotokollene, og dermed kan du støte på popup-feilen som sier at administratoren har blokkert Outlook-versjonen din.

  Hvordan lage en mappe i Telegram

Liste over støttede Office-versjoner for å koble til Microsoft 365 og Office 365 Services

Microsoft støtter kun følgende Office-versjoner:

 • Microsoft 365 Apps for Business som tidligere var kjent som Office 365 Business.
 • Microsoft 365 Apps for Enterprise som tidligere var kjent som Office 365 ProPlus.
 • Office LTSC Professional Plus 2021 og Office LTSC 2021.
 • Office Professional Plus 2019 og Office 2019.
 • Office Standard 2016 og Microsoft Office 2016.

Årsaker til at Microsoft Exchange-administrator har blokkert versjonen av Outlook

Som du vet allerede nå, er eldre versjoner av Outlook inkludert Outlook 2007 og Outlook 2010 inkompatible med et par tjenesteendringer, la oss ta en titt på noen av disse årsakene som fører til den nevnte feilen på skjermen:

 • For å øke sikkerheten til Microsoft 365, slutter støtten for grunnleggende autentisering ved å stole på moderne autentiseringsprotokoller. Disse er sikrere, gir samsvar og policykontroller for å hjelpe med å administrere dataene. Derfor, for eldre versjoner, kan du støte på feilen.
 • En annen grunn er den nye støtten lagt til for HTTP/2 i Microsoft 365. Full dupleksprotokollen til HTTP/2 reduserer ventetiden ved å be om multipleksing og overskriftskomprimering. Dette vil bidra til å prioritere forespørsler og overføre data raskt til klienter. Derfor dukker feilen opp og det er behov for å oppdatere Outlook-versjonen.
 • En annen hovedårsak bak den blokkerte feilen er sikkerhetsreparasjoner som er avgjørende for å beskytte enheten din mot sårbarheter, noe som ikke er mulig med de eldre versjonene.
 • Oppdaterte versjoner av applikasjonen har også fantastiske funksjoner og et mindre antall krasj, noe som fører til feilen, og tvinger deg til å installere oppdateringen.
 • Endelig har problemet også blitt utløst av at Exchange 2010 ikke har en standard Public Folder Database.

Måter å løse din Microsoft Exchange-administrator har blokkert feil

Kompatibilitetsproblemer med Outlook kan løses ved hjelp av Microsoft Office med minimum byggeversjoner. Dette vil hjelpe deg å fortsette å bruke Outlook-kontoen din. Sammen med det kan du også prøve å ha en standard offentlig mappedatabase. For å vite mer om hvordan du prøver disse reparasjonene, la oss ta en titt på følgende metoder:

  Din dyre smarte enhet varer kanskje ikke i et tiår

Metode 1: Kjør siste Office-versjon

Den første metoden du kan velge for å løse Microsoft Exchange-administratoren har blokkert versjonen av Outlook-feilen, er å kjøre den nyeste Office-versjonen på systemet ditt. Du kan bytte til Office 365 eller en høyere versjon av Office som Office 2019 eller Office 2021 fra de eldre versjonene du bruker. For å gjøre det, må du laste ned Microsoft 365, for å vite mer om hvordan du gjør det, følg trinnene nedenfor:

1. Naviger til Microsoft-konto dashbord og Logg på, hvis du ikke allerede er logget på.

Merk: Du kan logge på med kontoen du knyttet til denne versjonen av Microsoft 365.

2. Nå, øverst på siden, klikk på Tjenester og abonnementer.

3. På neste side, finn Microsoft 365-produktet (Office 2019) du vil installere, og velg Installer.

4. I Chrome-nettleseren klikker du på Oppsett for å installere produktet på PC-en.

5. Når installasjonen er fullført og produktet er aktivert, kan du starte produktet og begynne å bruke Outlook-kontoen din igjen.

I tilfelle du kjører Office versjon 2007 eller 2010 og ikke klarer å kjøre den nyeste Office-versjonen, kan du vurdere å bytte til Office 2019. Hvis du allerede kjører Office 2013, kan du bytte til versjon 15.0.4971.1000 (oktober 2017-oppdatering med Service Pakke 1). Hvis du bruker Office 2016, kan du installere versjon 16.0.4600.1000 (november 2017-oppdatering, KB4051890).

Metode 2: Opprett en offentlig mappedatabase i Exchange 2010

En annen metode som kan hjelpe deg med å løse en blokkert feil for Microsoft Exchange-administratoren, er ved å opprette en fellesmappedatabase i Exchange 2010. Mens Exchange 2010 støtter offentlige mapper, fases Microsoft ut og avvikler denne funksjonen i neste versjon av Exchange.

1. Start Exchange Management Console-vinduet og utvid organisasjonskonfigurasjonsnoden i det for å åpne postboksnoden.

2. Åpne nå kategorien Databaseadministrasjon og velg New Public Folder Database fra handlingsruten.

3. Skriv inn et navn for databasen under databasenavnet Felles mappe.

4. Velg nå Bla gjennom under servernavnet og velg deretter Exchange-serveren som skal være vert for den offentlige mappedatabasen.

5. Klikk nå på Neste.

6. Klikk nå på Neste hvis standard databasefilbane og loggmappebane er OK.

  Hvordan se NFL-spill (gratis + betalte alternativer) fra hvor som helst

7. Deretter klikker du på Ny for å begynne å opprette en ny fellesmappedatabase.

8. Klikk til slutt på Fullfør for å lukke veiviseren.

Nå vil din gamle Outlook-versjon kunne koble til Exchange 2010-postbokser.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan kan jeg enkelt fjerne blokkeringen av Outlook-versjonen av Microsoft Exchange-administrator på PC-en min?

Ans. Den enkleste måten å løse problemet med at Microsoft Exchange blokkerer Outlook-versjonen på PC-en din, er ved å oppgradere til den nyeste Office-versjonen.

Q2. Hvordan kan jeg låse opp min Microsoft-kontoadministrator?

Ans. Du kan låse opp Microsoft-kontoadministratoren din ved først å logge på Microsoft 365-portalen som admin og deretter i Innstillinger, og fjerne merket for Blokker denne brukeren fra å logge på.

Q3. Hvorfor har Outlook-kontoen min blitt blokkert?
Ans. I tilfelle Outlook-kontoen din har blitt blokkert, kan det skyldes uvanlig påloggingsaktivitet. Det er for å beskytte brukere mot svindel eller misbruk.

Q4. Hva er en Microsoft Exchange-administrator?

Ans. Microsoft Exchange-administrator administrerer e-postserveren for et selskap og gir brukerstøtte.

Q5. Hvor lenge kan Microsoft-kontoen min blokkeres?

Ans. Hvis noen uvanlig aktivitet på Microsoft-kontoen din oppdages eller på grunn av flere mislykkede forsøk mens du logger på, blir kontoen din blokkert. Denne blokkeringen forblir til en administrator låser den opp manuelt. Det anbefales vanligvis å sette sperretiden for kontoen til 15 minutter.

***

Vi håper at dokumentet vårt på, løser Microsoft Exchange-administratoren din har blokkert denne versjonen av Outlook, hjalp deg med å svare på tvil om hva feilen dreier seg om, årsakene bak den, og forskjellige måter du kan låse opp og bruke Outlook-kontoen din på igjen . Hvis du har flere tvil eller spørsmål å stille, kan du legge igjen dem i kommentarfeltet nedenfor.

x