Runway sikrer 27,5 millioner dollar og Resemble AI øker 8 millioner dollar

Hei folkens! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Runway sikrer 27,5 millioner dollar for sin finansielle plattform

Runway gir bedrifter en skybasert løsning som forenkler prosessen med å lage, administrere og dele økonomiske modeller. Denne allsidige plattformen integreres sømløst med over 100 datakilder, inkludert populær regnskapsprogramvare som QuickBooks og NetSuite, samt produktivitetsverktøy som Google Sheets og AWS.

I følge siste rapportere, sikret selskapet 27,5 millioner dollar i en serie A-finansieringsrunde. Investeringen ble ledet av Initialized Capital sammen med andre bidragsytere. Med denne nylige finansieringsrunden er selskapets totale innsamlede kapital nå på 33,5 millioner dollar.

  Slik kobler du Apple AirPods Pro med en hvilken som helst enhet

Den lager dynamiske rapporter og dashbord med levende diagrammer, tabeller og dynamisk tekst. Runway integreres sømløst med alle avdelinger som kontoer, HRIS, datavarehus, etc., noe som gjør det enklere å holde seg oppdatert med de nyeste dataene for nøyaktige prognoser.

Stemmekloningsplattform ligner AI Innsamlet $8 millioner

Ligne, se ut som, minne om er en generativ AI for å klone realistisk-klingende stemmer. Den brukes av noen av verdens beste firmaer, som World Bank Group, Netflix Bolingo, Byjus, etc.

Ifølge en rapport samlet selskapet inn 8 millioner dollar i en serie A-runde ledet av Javelin Venture Partners og andre investorer. Dette fondet legger til den totale finansieringen på 12 millioner dollar.

  Apache Hive vs Apache Impala: Store forskjeller

Noen av funksjonene inkluderer å oversette stemmen din til 60+ språk og enkelt uttrykke et bredt spekter av følelser som lykke, tristhet og sinne uanstrengt i stemmen din uten å trenge ekstra data. Konverter stemmen din til en annen stemme i sanntid med tale-til-tale-teknologi for autentiske og oppslukende resultater.

Meta kunngjør generativ AI for tekst og bilder

Meta annonserte en generativ AI-modell kalt CM3Leon (uttales som «kameleon») for tekst-til-bilde og bilde-til-tekst generering. Det er en av typene som er i stand til å generere bildetekster for bilder.

CM3leon ble opprettet for å generere tekst og grafikk fra mixed-modal input. Denne innovative strategien kombinerer gjenvinningsutvidet forhåndstrening med multitasking overvåket finjusteringsteknikker for å produsere en effektiv tokenizer-basert multimodal modell.

  Slik sletter du Alexa-opptakene dine med stemme

CM3Leon skiller seg ut ved å demonstrere ekstraordinær ytelse ved å generere bilder av komplekse objekter og tekstmeldinger; for eksempel ledeteksten: En liten kaktus iført stråhatt og neonsolbriller i Sahara-ørkenen har produsert bildet vist ovenfor.
Du kan også prøve Metas tekst-til-video-generator.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.