ShortPaste forkorter alle nettadresser fra utklippstavlen når du limer dem inn [Android]

Link shortners kommer i en rekke former og størrelser. Tjenester som Bit.ly og Goo.gl kan raskt gjøre en lang URL til en mindre, noe som kan vise seg å være nyttig i flere situasjoner, for eksempel når tekstfeltet er begrenset (som på Twitter) eller nevnte URL har for mange tegn til å type. Vanligvis når du trenger å forkorte lenker, går du over til et nettsted med kortslutning av koblinger, lim inn URL-en og henter den forkortede versjonen. Men hvis du bruker Android, og ønsker å kutte noen ekstra trinn fra prosessen, kan den nye appen ShortPaste automatisk forkorte alle lenker du markerer og kopierer til utklippstavlen.

  Slik angir du din standard tekstapp på Android

ShortPaste har et veldig enkelt design. Fra startskjermen kan du velge hvilken URL-forkortingstjeneste du vil bruke (Bit.ly eller Goo.gl), det innebygde arkivet som har en liste over forkortede URL-er du tidligere brukte. Når den er aktivert, kjører appen i bakgrunnen, og limer inn enhver lenke du kopierer i forkortet form til det nødvendige feltet, for eksempel på Facebook, Google Hangouts, Twitter, WhatsApp osv. Appen er også fri for påtrengende alternativer for å forvirre deg ytterligere.

Det beste med ShortPaste er den enkle bruken. Jeg brukte appen til å forkorte noen lenker, og jeg fant den allerede ganske nyttig i løpet av en dags bruk. Kopier URL-en du trenger å forkorte til utklippstavlen, og når du limer inn den samme lenken til en annen app, vil ShortPaste bruke den forkortede versjonen i stedet. Og det er bare om det. ShortPaste har også en Innstillinger-skjerm hvor du enkelt kan deaktivere appen hvis du trenger det. Videre kan du bytte start ved oppstart, samt Trim Header, som fjerner https:// fra begynnelsen av alle nye lenker.

  Sidebar Launcher legger til et utskyvbart multitasking-panel til Android

Som standard bruker ShortPaste goo.gl, men det tillater også bruk av bit.ly i alternativene. I tillegg kan du angi et tilpasset Bit.ly-brukernavn og API-nøkkel.

Appen er tilgjengelig på Google Play. Du kan laste den ned til enheten din via lenken nedenfor.

Installer ShortPaste fra Play Store